КАУФЛАНД - тема 47

• 72 488
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Бихте ли казали нещо за това

# 616
Може ли реална снимка на тази прахосмукачка?
Толкова я хвалиш, чак на мен ми се прииска такава, че да вадя голямата за ежедневно почистване си е зор. Grinning
Извинявай, чак сега успях да я снимам

Както казах, за моите нужди е перфектна!
Нямаме димашни любимци и почти никакви килими. Ежедневно ми се налага да минавам пода, защото съм с пълзящо бебе.
Голямата ми е хамалогия да я вадя всеки ден и това ми върши идеална работа.
3 години гаранция има.
Ето ги и една до друга, за да добиеш представа за габаритите

# 617
  • Точно където трябва
Помолих в пловдивската тема, но да се разпиша и тук. Може ли някой, като ходи в Кауфланд да провери има ли от детските розови кецове 35 номер? Няямам кола тези дни и не мога да обикалям...

# 618
  • Варна
Тази серия тигани ли е по-добра?

# 619
  • оттам, откъдето започва България
Не знам за тиганите, но касеролата ми е от тази серия - незаменима ми е. Няма загаряне, лесно измиване.
Нещо не ги намирам в брошурата, а с удоволствие бих си взела и тиган.

ПП Поправям се, сега видях, че оребреният ми тиган е на БРИО. Само че неговото покритие не е като при другите тигани и касеролата.
Всъщност не знам другите тигани как са, трябва на място да ги видя, защото се сетих, че бях купила на снахите ми от правоъгълните тавички, ами и тяхното покритие не е точно като на касеролата. Не че са лоши,  но малко се разочаровах.

# 620
  • Варна
Не знам за тиганите, но касеролата ми е от тази серия - незаменима ми е. Няма загаряне, лесно измиване.
Нещо не ги намирам в брошурата, а с удоволствие бих си взела и тиган.

От другата седмица ще са.

# 621
  • Пловдив
Грил тигана е друг, да..моят даже се поизкриви и се върти на котлона и ще хвърля и него Confused

# 622
Олекотените якета ми харесаха, обаче от виненото имаше само XS, което ми е доста тясно.
Много ме е яд на този коридор за пенсионери.
Не стига, че разграбват всичко до 10:30, ами след това пак основно те са в магазина,.
И нахални, ще ме отнесат с количката.
Като хлебарки са! Imp
Ни КОВИД ги плаши, ни нищо.

# 623
Днес същата работа на касите отгоре ти качени ужасни са, в Л и олиото изграбили до 10,30.

# 624
Днес си купих от двойката сутиени на тяхната марка Оуанда, нещо такова. Памучен трикотаж, приятни като усещане, не дразнят, точно такива търся и трудно намирам по принцип. Не бях ги виждала нито купувала до сега такива в кауфланд. Доволна съм.
Подкрепям мнението за пенсионерите. Имам чувство отварят и затварят магазина. Не знам какво толкова пазарят.

# 625
Дали е разграбено или не е заредено

# 626
Днес си купих от двойката сутиени на тяхната марка Оуанда, нещо такова. Памучен трикотаж, приятни като усещане, не дразнят, точно такива търся и трудно намирам по принцип. Не бях ги виждала нито купувала до сега такива в кауфланд. Доволна съм.
Понеже искам точно такъв тип, може ли да споделиш дали според теб отговарят на номерата си и дали вътре в чашката има много пълнеж? Иска ми се по-тъничка да е, другите направо ме побъркват, а съм маломерна и почти само такива с "матраци" вътре има за такива като мен...

# 627
Аз пазарувам в 7 сутринта.
Или след 19. 30 вечер. Онзи ден инцидентно отидох към 10 и висях половин час. Добре, че поне ме пуснаха до информация, за да върна чугунената тенджерка и да не я разнасям с мене.

# 628
Разграбено беше, то си личеше как е ровено и премятано. Грозна картинка!

Имам техни сутиени, трико, но с подплънки.
Даже бях ги взела с червен етикет, по 1-2 лв.
Добре се представят.

# 629
Понеже искам точно такъв тип, може ли да споделиш дали според теб отговарят на номерата си и дали вътре в чашката има много пълнеж? Иска ми се по-тъничка да е, другите направо ме побъркват, а съм маломерна и почти само такива с "матраци" вътре има за такива като мен...
За сведение съм висока и затова с голяма обиколка и за нея сравнително малка чашка.
Тук са тънки чашките, което е друг голям плюс за мен. Освен това са от тези които са окръгли и отдолу, в долната част на сутиена, а не от онези сутиени дето отдолу завършват на права линия с ластик. Това също ми е много подходящо, защото тази линия много ми дразни. Според мен са по-близки до реални размери от лидълските. Онези са или умалени когато са от по фешънските им сутиени ,  а ако са в ХХЛ седмиците  размерите са уголемени. Все не мога да уцеля при тях  баланс между обиколка и чашка.  Тука като е казано 90 наистина е толкова на най-тясното закопчаване. Докато лидълските 90 и на най-широкото ми стяга на обикновените сутиени а в тези които ги водят за макси мода (пак в моя размер ) направо плувам.
И още нещо, отзад сутиена при закопчалката изтънява и се закопчава на две кукички, а не на три. Това пак много ми идва подходящо, защото с широка задна част с три кукички закопчалката съм като в корсет.

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 20:22 от _re_ge

Общи условия

Активация на акаунт