КАУФЛАНД - тема 47

• 72 473
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе
Зарибихте ме с рендето от 20 лв и тази сутрин росна, прясна отидох да си го взема. 10 минути обикалях - няма и няма. Накрая се отказах, ще закъснея за работа. Пътьом срещнах една служителка и реших да я питам. Рендето, моля ви се, било при пазарските колички. Къде им е логиката при подредбата, не ми е ясно.

# 661
Където е и логиката на тюрбан за коса до щипки за простиране и маси за гладене, при все че има няколко рафта с големи кърпи, малки кърпи, още по-малки кърпи... и подобни хавлиени артикули. Grinning

# 662
Те тези неща ги нареждат където има място.

# 663
  • София
Има на промоция кафемашина Аyco, дали става, прави ли хубаво кафе? Някой с мнения за нея?

# 664
Прекрасна е! Прави много хубав каймак на кафето. По-добра е от предишната ми Делонги. Първото кафе беше провал, явно е свързано с циркулацията на водата по системата и помислих, че няма да я бъде.

# 665
И аз имам спомен, че много я хвалиха

# 666
Персил за бяло няма отдавна дори и в постоянен асортимент.
Последно купувах едни големи пликове 60 пранета, май за 15 лв.

# 667
  • Плевен
Моля за препоръка за препарат за баня против наслагвания (варовик) който е спрей/пяна, чисти добре, но не се задушаваш. Имаше една пяна от Л., която чистеше без търкане даже.

# 668
  • Бургас
Всъщност някой от вас някога изобщо видя ли наличен прах за бяло пране в промоционална седмица? Откакто ви чета, никой не се е похвалил. Grinning Не съм виждала и аз. Grinning Ами то Халеевата комета е по-възможно да се види, отколкото прах за бяло на промо в Кауфланд. Joy
 Късметлийка да се чувствам значи? Joy Сравнително наскоро имаше промо на Ариел 2 поредни седмици - едната на прах за 60 пранета, следващата за 40. Големи кутии за бяло нямаше, колкото и да търсих. Но пък загледах, че от тези за 40 пранета има, ама цената е почти колкото промоционалната на големите в момента. Наредих ги на ум и си заминах. Следващата седмица като видях, че въпросните за 40 пранета пък са на промо, се замъкнах рано сутринта да видя дали наистина ще ги има тези, дето съм ги видяла или ще са изчезнали мистериозно и ще има пак само за цветно. И, оооо, чудо! Имаше ги и взех, въпреки че междувременно бях купила друг прах. Blush

# 669
  • Sofia, Bulgaria
Има на промоция кафемашина Аyco, дали става, прави ли хубаво кафе? Някой с мнения за нея?

Ползваме я трета година и сме доволни. Хубаво кафе с хубав каймак прави.

# 670
_re_ge, много ти благодаря за подробното описание! Hug По-добре и производител не би могъл! Grinning По-добре и аз не бих могла да опиша, че си търся точно това! Joy Ще стискам палци да ми оставят, докато стигна до магазина, ако не - ще знам да си ги дебна следващия път. Simple Smile
Да кажа че вчера го и носих.
Удобен е. Прави добър силует, от тези с балансиран бюст, нито прекалено голам, нито изчезващи малък.
Един недостатък му намерих. Презрамките са малко по-широки от тези, с които съм свикнала, но недостатъкът е чисто визуален. При носене не се усеща.

# 671
Аз пък да питам за туристическите обувки, някой дали има отзиви?

# 672
Моля за препоръка за препарат за баня против наслагвания (варовик) който е спрей/пяна, чисти добре, но не се задушаваш. Имаше една пяна от Л., която чистеше без търкане даже.

Пулирапид.
Розовия имам, с оцет.

# 673
Аз пък да питам за туристическите обувки, някой дали има отзиви?

Аз ги видях
Мъжките изглеждаха отвратително, като градинарски. Дамските бяха по-хубави със сигурност, но в понеделник имаха само три чифта дамски при нас и трите 38 размер.

# 674
  • Русе

Пулирапид.
Розовия имам, с оцет.
Ама него отдавна не го продават в Кауфланд. Аз си го купувам от Метро или от местна верига за паралелен внос.

Общи условия

Активация на акаунт