От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 60 112
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Опита ми с Габиели е изнервящ. Никаква информация или ме информират с такова закъснение ,че вече е безпредметно. За мен е важно да знам точно кога ще пристигне пратката за да не лъжа и аз хората , които я очакват. Към момента ползвам Пратки.де. Единствената ми забележка към тях е ,че пратките се взимат от офис, до който трябва да  изкачиш около 20 високи стъпала. Това не е проблем , но когато трябва да свалиш 20 -25 кг кашон си е изпитание. Затова ги ползвам за по-малки пратки.

# 286
  • Бургас
Когато пишете на Габиели през контактната форма в новия сайт получавате ли автоматичен отговор, че са получили запитването?
И до колко време горе-долу отговорят сега? Губи ми се една пратка, а други след нея вече са качени в профила ми.

# 287
  • Варна
Не ги чакайте да Ви отговарят по мейл,защото напоследък адски се бавят:(
Звъннете им утре в Пловдив,така става най-бързо!

# 288
  • Варна
Какво стана със курс 401 на Габиели.Камиона дошъл ли е ?

# 289
  • София
Когато пишете на Габиели през контактната форма в новия сайт получавате ли автоматичен отговор, че са получили запитването?
И до колко време горе-долу отговорят сега? Губи ми се една пратка, а други след нея вече са качени в профила ми.
писах миналата седмица, автоматичен отговор не получих.
Отговориха ми на въпроса след около 48 часа. Но не питах за загубена пратка, а как да опиша поръчана.

# 290
Момичета някой пазарувал ли е скоро от https://www.c-and-a.com/
Поръчката ми е от 19 март. На 23 март ми се извиняват за закъснението и вече една седмица няма вест ще пращат ли нещо или не .

# 291
  • Варна
Здравейте, някой знае ли при поръчка от корейски сайт до офис на превозвач в Германия кога се плаща ДДС? Пратката е около 65 долара.

Видях въпроса и  в друга тема. Йесстайл пишат ниска стойност на пакета и стига да не е много обемен ще пристигне на адреса на  превозвача безпроблемно.
На мен не само ми бяха написали истинската стойност, ами написали стойност и на подаръка, който са ми сложили. Продуктът, който поръчах беше точно 17$ и заради тая тъпотия, която са направили ходих на митница да се обяснявам (те там както бързо схващат...) и си платих 4.80лв.

# 292
Какво стана със курс 401 на Габиели.Камиона дошъл ли е ?
Да.

От както са с нов сайт Габиели наистина по-бавно работят. От вчера имам статус Подготвена товарителница, но нямам друга информация. Преди поне от Еконт получавах имейли. Кога да чакам доставка сега?

# 293
  • Варна
Аз за първи път ги ползвам, но статусите в сайта им по графика изглеждат актуални. Моята пратка е с 402 и получих мейл като я натовариха и пишеше очаквана дата на доставка 04.04. В графика на сайта си пише, че 402 пътува в момента, а 401 е пристигнал на 30,03 и статусът му е "Разпределение в депо".

# 294
  • Варна
Приключвам аз със Габиели то егати забавянето.Минавам на CUSC.

# 295
  • Варна
Имам поръчка доставена днес в 13,30 офиса на Габиеле - Германия. Сега получих мейл от Габиеле, че пратката е получена. Не съм си влизала в профила от както са с новия сайт.

# 296
Здравейте, някой получавал ли е вече пратки от CUSC?

# 297
  • Варна
Аз поръчах една чрез тях за проба.Като пристигне ще пиша как е минало.

# 298
  • Стара Загора
Здравейте, някой получавал ли е вече пратки от CUSC?
Аз получих във вторник пратка от курса им тръгнал на 25 март.

# 299
Здравейте! Прочетох последните десетина страници, но не видях писано за Габко. Пазарувала съм от Англия с тях и съм доволна, но нямам опит с пазаруването от Германия. И кой превозвач бихте ми препоръчали като цяло. Няма значение в кой град е складът, тъй като ще ми го изпращат със Спиди след доставянето в България.

Общи условия

Активация на акаунт