От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 60 180
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Аз звъннах и питах...2.40 лв за 1 кг, плюс куриера на спиди или еконт, ще платя аз.

Но господинът каза, че теглото не се сумира и ако имам две неща, под кг всяко, ще платя по 2.40 за всяко. Тоест 4.80 лв.

# 391
Здравейте! Регистрирах се в сайта на габиели и получих само ID номер. Търсих къде им е адреса в Германия на който да направя поръчка. Някой знае ли къде да го намеря в сайта?

# 392
Здравейте! Регистрирах се в сайта на габиели и получих само ID номер. Търсих къде им е адреса в Германия на който да направя поръчка. Някой знае ли къде да го намеря в сайта?

Германия - Gutweiler
Лични вещи & Онлайн поръчки

Улица: Werkstraße 5
Пощенски код: 54317

# 393
  • гр. София
В София Габиели и cusc са на един и същи адрес. Едни и същи ли са?

# 394
  • Казанлък
Cusc определено ме губят, като клиент в доста от случаи. Отсега нататък само за единични или спешни пратки. При големи пазарувания и вероятност за много малки поръчки просто не си заслужават!!!
Днес получих две леки пратки, които са пътували в един курс и ми ги таксуваха 5 лева. Общото тегло е 910 грам. Дори ако всяка се смята с тегло 1 кг, цената трябва да е 4,80. Уж дребна работа, а остава осадък. Така че бъдете внимателни, че евтиното да не излиза прекалено скъпо наакрая. 😠👎

# 395
Някой има ли информация за курса тръгнал 20ти на cusc? Не виждам в сайта все още да е тръгнал, не съм получила и имейл. Търсих ги цял ден не ми отговарят. Има ли някъде информация за пратките колко тежат?
В сайта виждам единствено опция за регистриране на пратка.

# 396
И аз нямам имейл, че е тръгнал. Аз разбирам за цената, като ги получа.

# 397
Cusc определено ме губят, като клиент в доста от случаи. Отсега нататък само за единични или спешни пратки. При големи пазарувания и вероятност за много малки поръчки просто не си заслужават!!!
Днес получих две леки пратки, които са пътували в един курс и ми ги таксуваха 5 лева. Общото тегло е 910 грам. Дори ако всяка се смята с тегло 1 кг, цената трябва да е 4,80. Уж дребна работа, а остава осадък. Така че бъдете внимателни, че евтиното да не излиза прекалено скъпо наакрая. 😠👎

Писах по-горе, че не сумират тегло на пратки от един курс.
За мен бързината е важна, особено това вече пристигнала пратка в склад, да бъде веднага предадена на еконт.

А вие попитахте ли как ви е формшрана цената?

# 398
  • Варна
Здравейте, чакам две пратки от CUSC до офиса им във Варна който е и на Габиели.Във вторник пристигнаха във Стара Загора.Някой знае ли кога ще дойдат във Варна.Звънях им на телефона и ги питах и ми казаха че използват вътрешните курсове на Габиели но не откривам никаква информация кога има такива.

# 399
Някой знае ли дали днес ще тръгва курса на ГГБГ?

# 400
  • Варна
Здравейте, чакам две пратки от CUSC до офиса им във Варна който е и на Габиели.Във вторник пристигнаха във Стара Загора.Някой знае ли кога ще дойдат във Варна.Звънях им на телефона и ги питах и ми казаха че използват вътрешните курсове на Габиели но не откривам никаква информация кога има такива.

Вече раздават всяка сряда във Варна.Тоест,чакайте ги на 28.04

# 401
  • Варна
Да споделя и аз малко впечатления от CUSC.Поръчах две пратки от али експрес до офиса им във Германия.Едната пристигна на 14.04 а другата на 16.04 при тях в Германия.В България пристигнаха на 20-ти и бяха обработени в Стара Загора.Днес 26.04 си ги взех от офиса им във Варна и заплатих 5.60 лв.Двете пратки заедно тежаха не повече от 600-700 грама.Някой ако ми обясни как ги калкулират и защо заплатих толкова много ще съм му благодарен.Уж беше за 2.40 на килограм а платих 5.60.

# 402
  • Sofia
А ти защо не ги попита на място, в офиса?

# 403
Аз писах преди седмица още, че таксуват по 2.40 лева за ВСЯКА пратка, независимо че сборът им е под килограм.

Обадете се и ще ви го обяснят и на вас.

# 404
  • Варна
Аз от Алли,поръчвам директно до БГ.
Идват по пощата,напълно безплатно...,но са дреболии
Звъннете им и се поинтересувайте,защо се е получило така,да Ви обяснят

Общи условия

Активация на акаунт