От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 59 433
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Имам поръчани 2 Фритюрник с топъл въздух, които тежат общо 11кг. С Габиели е доставката от Германия. Днес си гледам в акаунта, че им дължа 85лв. Възможно ли е това? Може ли да сме таксували за обемна пратка? Не съм и предполагала,че ще са в един кашон. Това е много скъпо. Някой сблъсквал ли се е с подобна доставка?
Най-вероятно. Звънни на телефона им в Германия, дали не могат да го преопаковат - ако предлагат такава услуга

# 631
  • БГ
Здравейте,
вчера пратката ми от iherb е била доставена до офиса на Габиели - след колко време се променя статуса в сайта им?

# 632
  • Пловдив
Здравейте,
вчера пратката ми от iherb е била доставена до офиса на Габиели - след колко време се променя статуса в сайта им?

В Германия много често ги отразяват на следващия ден.

# 633
Здравейте,

Да попитам и тук. Поръчах бебешко спално чувалче от Амазон Германия, но се оказа, че продавача го изпраща от Китай. Свързах се с доставчика ( Габко) и те ми казаха, че потенциално това може да създаде проблем, т.к. ако бъде задържан на митница трябва лично да го освободя ( което няма как да стане).

Имали ли сте такива ситуации и какво предприехте? Благодаря!

# 634
  • БГ
Здравейте,
с Габиели наистина ли доставката от Германия до БГ отнема  2 седмици?

# 635
Аз чакам първата си пратка с Габиели. Получили са я на 17 септември, в момента още пътува. Така че може и две седмици да отнема.

# 636
  • БГ
Благодаря, следващия път ще пробвам с друг превозвач Simple Smile)

# 637
с Габиели наистина ли доставката от Германия до БГ отнема  2 седмици?
10-11 дни от потеглянето до раздаването на камиона. Тръгват всяка неделя.  
Не знам при другите куриери колко време отнема, защото само Габиели имат офис в града ми и съответно поръчвам само към тях. Към всички останали плащам още мин 7 лв. за доставка до Варна
Сега се моля германците да доставят пратката ми до петък, че да хване курса на 3ти Wink)) Ако не - даже ще мине 14 дни .. Sad
и съм благодарна, че има кой да ми достави от Германия капризите Simple Smile

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 17:31 от Casual

# 638
Здравейте, имате ли представа дали ГГБГ  доставят от Германия големи електроуреди като съдомиялни и перални примерно и дали има шанс да бъде спряна на митница?

# 639
  • софия
Не знам защо трябва да бъде спирано на митница.
Превозват - https://www.ggbg.bg/pages/prices

# 640
Благодаря

# 641
  • Ланкър, планините Овнерог
Виждала съм големи уреди в офиса им. Последния път имаше голям хладилник.

# 642
  • Бургас
смисъла на ЕС е свободна търговия, между страните в него

# 643
  • гр. София
Имате ли идея какво се случва с курса на ггбг, кжйто се чака от Германия? Все още стои на път за офис Запад.

# 644
Имате ли идея какво се случва с курса на ггбг, кжйто се чака от Германия? Все още стои на път за офис Запад.
Тази сутрин минах през офиса им в Люлин, че и аз чакам пратки с този курс, но момичето каза че още не бил пристигнал камиона в България. Най вероятно в края на седмицата ще е тук

Общи условия

Активация на акаунт