От Германия до България – превоз и закупуване на поръчките ни – 1

• 59 434
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Ето за iherb

# 616
Благодаря!
Скоро май ще направя и първата си поръчка Simple Smile

# 617
Направих първата си поръчка от Iherb през Германия. Изгодно е - с 68 лв по-малко. Сега ще чакам.
Имах проблем със сайта Iherb и ще споделя, може да е полезно на някого -
Скрит текст:
тъй като от дълги години поръчвам от там с един и същ адрес за получаване и понеже сега ползвах нов адрес, този на превозвача, сайтът като стъпка за по-голяма сигурност и защита ми поиска да въведа наново номера на кредитната си карта.
Само че няколко пъти не приемаше това, което въвеждам и изписваше съобщение, че номерът не съвпада.
Получих он лайн консултация и съвет да изтрия напълно картата от сайта и да въведа данните от нея по време на самата поръчка и се получи.

# 618
  • София
От i herb до Германия е по-малко, защото там за хранителни добавки ДДС е 7%.
Не зная за Габиели, но ggbg и leron имат всяка седмица курсове от Германия, за 3 лв./кг. Особено са удобни за живеещите в Младост.

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 14:47 от Cuckoo

# 619
От i herb до Германия е по-малко, защото там за хранителни добавки ДДС е 7%.
...
Да, така е, въпреки че, както и да го смятах при мен ДДС излизаше около 10%. А и безплатната доставка не е за подценяване Simple Smile

# 620
  • Варна
То и на Габиели са всяка седмица, но тръгват в неделя и пристигат следващия четвъртък. За жалост за Варна ggbg не е опция.

# 621
Дайте ми съвет искам да си пазарувам от ихерб, за Димитровград, но не знам от кой посредник да пазарувам без да ме спират на митница. Колко ще ми струва и как точно става? Ако има някой пазаруващ от Димитровград моля да ми пише на лични. Моля ви за помощ. Може и на лични. Благодаря.

# 622
  • Варна
До 300лв няма да ви спират с който и да е превозвач през Германия. В iherb се заплаща ДДС-то още в сайта.

# 623
Да попитам някой пазарувал ли е чрез www.dostaviam.com гледам че само те доставят до Димитровград. Това само до офис ли трябва да се ходи или може и до адрес. Както и цената каква е.

# 624
В линка, който си дал/а има секция да си калкулираш цена. Ние, вместо теб, няма как да го направим. Нито знаем какво, нито колко, нито за каква сума.

# 625
Аз ползвам GGBG за поръчките ми от iherb до Германия, цената на кг е 3.99лв. След това ми ги изпращат по Еконт, понеже не съм от София. Както са ви казали ддс-то се плаща директно в сайта на iherb. Поръчките могат да бъдат до стойност 127 евро или 3.6 кг ( това е ограничение от Хермес) като над 33 евро доставката до Германия е безплатна. До България ще ви излезе не повече от  16 лв + доставката от Еконт. Последната ми поръчка пристигна за 6 дни в Германия и още толкова отне да си я получа тук.

# 626
  • БУРГАС
Имам поръчани 2 Фритюрник с топъл въздух, които тежат общо 11кг. С Габиели е доставката от Германия. Днес си гледам в акаунта, че им дължа 85лв. Възможно ли е това? Може ли да сме таксували за обемна пратка? Не съм и предполагала,че ще са в един кашон. Това е много скъпо. Някой сблъсквал ли се е с подобна доставка?

# 627
  • София
трябва да има снимка.
огледай и дали не си нацъкала някоя застраховка.

# 628
Ако са в един кашон двата е много възможно да минават размерите и да ги таксуват на обем, а не на кг.

# 629
Бихте ли споделили от кой сайт в Германия могат да се поръчват качествени електроуреди? Като начало, напр прахосмукачка. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт