Отговори
# 345
Какво точно съобщиха по ТВ - самолетът е паднал или изчезнал от радарите?

# 346
  • София
Нали започваме отначало от 29 еп. натам. Явно лошите си тръгват (Балджа и Семиха). Серкан явно няма да помни Еда... Ще видим. Чакат ни изненади. Така го виждам аз. Не съм ядосана, но съм много тъжна. Ханде игра прекрасно тук и много добре го направиха със спомените. Наистина изпитах чувство за безнадежност и голяма загуба. Сви ми се сърцето и нещо ми заседна в гърлото, че даже сълза не можах да пророня. Просто стоях като застинала. Дори да е клише, не ме интересува. Добре го изиграха и явно то ще е рестартът за сериала. Пък накъде ще ни отведе историята, ще видим в следващите епизоди. Важното е, че между нашите няма да стоят евтини интриги и недоразумения. Ей такива неща са ми пошли и не обичам. Това ми харесва в нашия сериал. Интелигентен е и евтините номера (като тези на Балджа) не минават. Жалко, че нямахме сватба. Но знам, че ще имаме. И съм сигурна, че тя ще ни хареса много! 🤍

# 347
Момичета , дано е като в 50 нюанса сиво и в ЗЯ сезон 2  , много сълзи и мъка , а героят си дойде жив и здрав Simple Smile

# 348
Ама и Фифи ли заминава? 😭

# 349
Явно... Аз така го разбирам, но бабата много бързо я отпращат. Не се разви Харпията до край.

Чакайте да питам - колко от вас ще бъдат пълни мазохистки и ще чакат фраг, гледайки отново всичко?

# 350
#SenÇalKapımı ailesi olarak bizimle birlikte yürüyen arkadaşlarımıza emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

# 351
За бабата съм изненадана.. мислех, че и след сватбата ще прави поразии, а тя каква стана... ни баба, ни сватба, ни зет..
И Фифи.. защо?
Аз ще чакам, искам лъч надежда.. ❤

# 352
  • Кърджали
То че ще се върне Серкан е ясно... та само това ме спря да не ревна с глас преди Еда...
Но интересно какво и как ще става от сега нататък
Ще имаме сватба..лятото...

# 353
Фифи, бабата и Балджа напускат

# 354
  • София
Ама защо и Фифи?? Вярно, че последно време героинята на Ситаре никаква я нямаше, но си свикнах с 4-те сезона. Балджа на никого няма да липсва. Семиха обаче беше легендарна.

# 355
Фифи защо?

Малко ме е яд как вкарват разни герои с много потенциал за нещо интересно, а въобше не ги развиват и ги изкарват. Нито ги запомняме, с тях и без тяхвсе тая. Ефе, Балджа, принца, бабата, разни клиенти, партньори....

# 356
Бабата изобщо не я харесвах, но актрисата се справи блестящо! ⭐ успя да ни накара да намразим Семиха.

# 357
Може да има нов проект актрисата .

# 358
  • София
по телевизията съобщиха, че Селкан Болат е заминал със самолет за Италия и от два часа няма връзка със самолета...така поне аз разбрах...

# 359
Ще имаме сватба..лятото...
Което значииии, че трябва да заснемат лятна сватба или поне пролетна...
Ще чакаме да се стопли, за да разголим наново Еда 😆 Ех, ако ще е така, то нека Серкан амнезията го държи поне месец 😆😆😆😆

Общи условия

Активация на акаунт