Отговори
# 360
# 361
  • Плевен / София
Какво точно съобщиха по ТВ - самолетът е паднал или изчезнал от радарите?
изчезнал

# 362
И Сашко го нямаше в този  епизод !?!?!

# 363
Моляяя виии, някой да иде да намери Серканн, беше много тъжноо 😭😭😭 още ми е свито сърцето..

# 364
  • Плевен / София
Момичета , дано е като в 50 нюанса сиво и в ЗЯ сезон 2  , много сълзи и мъка , а героят си дойде жив и здрав Simple Smile

# 365
Появата на Семиха май само размъти водата и не успя да предизивика цунамито на което се надяваше. Айде от мен да мине, 1-2 бала вълнение и обратен билет за Мардин. Ако Сатире напуска ще ми липсва. И без много думи Фифи ми харесваше, непукист, нестандртна. Балджа така и не и усетих присъствието на героинята. Колкото снея , толкова и без.

Сега да видим новото начало доколко ще е ново...
Така и не успях да изгледам целия епизод, само Сапанджа... Там пък прекъснаха на най интересното... Пфу не ги е срам...

# 366
  • Бургас
Станаха ли 500к?

# 367
В туитър сравняват със случката от 50 нюанса сиво, но там Крисчън Грей си дойде навреме, точно за рождения си ден.
Другото най-обсъждано е, че на всички тъжат за Ситаре, но образа на Фифи не се развивал.

# 368
  • София
Някой питаше, кой ще чака трейлър след епизода? Аз съм на линия и няма да затворя линка, на който гледам онлайн, докато не започне следващия сериал по FOX!

# 369
Фрагът идва!
Ай, ай, ай... няма го Серкан, само в сънищата на Еда..

# 370
  • София
уф, и от фрага...нищо...

# 371
441к...
Фраг - логичен 😔

# 372
Не стигнахме до 500к..

# 373
Ако ще се амнезира Серкан , предпочитам, първо да ги бяха оженили пък тогава да се запознава с Еда Болат Satisfied
Но сигурно ще я е забравил и като се върне със старите фабрични настройки ще я мрази , защото е взела половината холдинг , а мечтата на Робот Болат беше да купи целия холдинг Scream
Но не унивайте , това означава ,че ще продължи сериала поне до март ( спомням си ,че през март пускат нови проекти ) , а защо не и до юни Grinning
И друго си мисля , толкова кексове и баници  ''месиха '' , та може да се появи и бебе , и той да се ожени за нея , защото е джентълмен , но пак да не си я спомня и да го е яд за холдинга . Това измислих аз и не е клише .
Е,  аз си падам малко СЦ , но кой ли ме слуша ...

# 374
Фрагът идва!
Ай, ай, ай... няма го Серкан, само в сънищата на Еда..

Очаквано беше

Общи условия

Активация на акаунт