Отговори
# 375
  • Плевен / София
В туитър сравняват със случката от 50 нюанса сиво, но там Крисчън Грей си дойде навреме, точно за рождения си ден.
Другото най-обсъждано е, че на всички тъжат за Ситаре, но образа на Фифи не се развивал.
Ами да го развият...
Фрагът беше тъжен...
Благодаря на всички за коментарите....на Алекс и Али за преводите.....
Отивам да скърбя за Серкан и Еда

# 376
Не, още ...
Всички са попарени в Туитър - края на епизода, Фифи, фрага ....

# 377
  • Бургас
Тъжно и траурно!
Интересно ми е следващия епизод как ще го въведат Серкан. Какво ли ще видим? Може би болница?

# 378
И сега какво, богата Еда и самотна душа... Да не се окаже, че тя трябва да управлява холдинга или там каквото и се полага докато изгубен Серкан се открие

# 379
И аз ще изчакам превод на фрага, въпреки че разбрах всичко и отивам да си лягам и да тъжа..
Ей, с какво щастливо настроение бяхме, с големите кошници, а сега.. всички тъжни.
има ли още възможност?

# 380
  • Кърджали
Еда: В липсата на Серкан се опитвам да ккарам името му да живее.
Айфер: Да, много е хубаво да си говорим за Серкан, но..V
Айдан: Серкан ще се върне
Еда: И вие вярвате в това, нали
Айдан: Разбира се, че вярвам
Еда:Серкан, наистина ли си т?
Серкан: Много ми липсваше
Еда: Серкан, много ми липсваше ...Къде беше?Беше като кошмар
Серкан: Този кошмар приключи вече
Еда: Сер..Серкан?

# 381
Защо не качват фрага в Ютуб? Че искам да му сложа субтитри

# 382
Дайте линк за фрагаако го има някъде

# 383
Дайте го този фраг Sunglasses

# 384
Утре как ще изгледам епизода със субтитри не знам.. като знам финала през цялото време сигурно ще плача.

# 385
mi_si то трябва да се направят днес тези 500к по логиката, нали? Ако не е казано, че трябва да са в рамките на серията, то до 00 тяхно време ни трябват още 50+хил и сме готови...
Баси зора, баси чудото.
Серкан изчезна, 500к едвам стигаме...

Фили, ето:
https://www.instagram.com/p/CKZsOWSK_YQ/?igshid=1kis0ui45vkdn

# 386
Аз не разбрах защо вкараха в сериала бабата, за да я изкарат след 3-4 епизода? Ми, че тя нищо не направи! Може би, защото сме ром ком?!  Странно ...

Фифи изобщо няма да ми липсва, изобщо не й развиха героя, но по-справедливо щеше да е Ердем да го махнат, че ми идва в повече тоя, отколкото Фифи...

Сигурно ли е, че Селин се завръща?!

Това с лятната сватба ни беше загатнато няколко пъти в епизода, т.е. това според мен беше спойлер. Те , сценаристите го имат този навик, да загатват тук - таме какво се случва по-напред, т.е. ще имаме летен сериал и лятна сватба.

Да видим какво толкова хубаво ще се случва след 29 епизод, че толкова много го хвали Неслихан!!

Тази серия лично за мен, ми изглеждаше като за финал на 1 сезон ... и другата седмица сякаш почваме 2-ри ..?! Не знам ....

# 387
  • Кърджали
Би трябвао да отчитат туитовете до полунощ...Тъй че има време...
Уф, хем знам че е само ффилм..и че ще се върне, а сърцето ми е направо свито ...

# 388
Гости и аз се запътвам натам / да скърбя за Серкан имам предвид/ Мисля, че продуцентите много, ама много бързо трябва да пуснат следващ фраг щото цялата им аудитория ще откачи. Точно като мен, макар да знам, че е жив.

# 389
  • Плевен / София
За какво ново начало ми говорят....28 серии чакам любовта да възтержествува и отново сме в изходна позиции и под кота 0
Въобще ни ми се гледат такива неща...И аман от приятели от детинство дето са решили да изникват от миналото....
Лека нощ

Общи условия

Активация на акаунт