Отговори
# 435
  • Кърджали
Али, онзи приятел от детството ще помага на Еда... Щото си няма друга работа...
А, едва ли ще се върне Селин. Други ще са интригите.
Но пък ще и е интересно да гледам как Серкан отново се влюбва в Еда...

# 436
  • Пришълец
Подготвят ни за завръщането на Робот Болат
Обаче по-добре да не помни нищо, дори майка си, Енгин, Селин...

# 437
Харесва ми идеята за бременна Еда. И друг вариант, Серкан е безпаметен за нея. Рабоят заедно и са само колеги. Той разбира за бременноста и че е сама. Мисли си, че има проблеми с бащата на детето, той не го иска, тя страда и той решава по кавалерски да и предложи да се омъжи за него, за да не е в устата на хората / това го няма в сериала до сега/ и да не сама и ... Време е за шоу Болат и сие...

# 438
  • Кърджали
Тоя път не са качили и всички клипчета от серията.. А аз търсих сбогуването на Серкан...

# 439
Понеже момата в един момент ще се окаже бременна , Робот Болат ( ,който макар и да не помни ще е осведомен за тяхната история ) ,ще трябва да се ожени за нея , и ето ти едно странно и нестандартно семейство , да не говорим ,че Еда ще подреди дома им по начин , който той не харесва , ще прави постоянно неща , които той не одобрява .А в холдинга ще са като куче и котка .
Винаги съм казвала ,че Ердем е за Мело и двамата се клатят на черешата Stuck Out Tongue Winking Eye
В Сапанджъ ми липсваше Лейля , сега за компенсация един еркек и за нея та да са си всички по двойки Smiley
Да добавя и друго - всички говорим за мъката на Еда , но представяте ли си мъката на Айдан ? Да изгубиш детето си , да не говорим ,че е изгубила и големия си син . Това е ужасно ! Не го пожелавам на никого . Обичат си драмите комшийте , даже и в такъв тип сериали Sad

# 440
https://www.youtube.com/watch?v=UZ9j8uyGsqk

За пропусналите като мен, 28 епизод в оригинал.
Благодаря за компанията и поясненията!

# 441
  • София
Имаме ли инфо защо Ситаре напуска? Наистина не развиха Фифи, а имаше потенциал. Освен това Ердем сега какво ще го правим?? Селин не знам дали я искам обратно, по-добре е от Балджа, но... ако има промяна в характера и развитие в героинята, да. Иначе образът на Селин също доскуча много в последните епизоди, преди да я махнат. Но те изтриха Биге от профилите, които следват в Инста. Нито Исмаил (Каан), нито Али (Ефе) или Ахмет (Алптекин) изтриха. Само Биге. Което е странно. Затова не мисля, че ще я върнат. Връщам карантината на Тони, мисля, че тя беше писала наскоро да спрем да споменаваме думата с Ф. Чакам Фокс да обявят, че Войниците започват на мястото на сериала в неделя, за да си отдъхна. Хайде дано утре рейтът е само в зелено и нагоре. Да сме минали тези 500 к, ако се смятат всички социални канали, не само Туитър и така. Да дишаме спокойно и ще удържим до другата събота. Да видим какво са ни подготвили сценаристите. Simple Smile

# 442
Вярно, докато тъжа за Еда и Серкан забравих за Айдан.. не искам да знам какво и е.. първо единият син, сега другия е в неизвестност... ужас. Тези мисли ме накараха да ида и да легна малко при малкия. 😭

# 443
Тоя път не са качили и всички клипчета от серията.. А аз търсих сбогуването на Серкан...
Забелязах, че понякога някои по-интересни сцени ги пускат на следващия ден като ,,премиери". Например ми е останало в паметта, че така стана със сцената, в която Айдан излезе за първи път и бяха в апартамента на Серкан. Забелязахте ли забавната част- ,,останало ми е в паметта" Joy Joy Joy
Лека нощ, момичета Hug

# 444
Според мен в момента няма нужда от женски дразнител, напълно излишен е, не виждам смисъл да карат Еда да ревнува. Ако Серкан не я помни е напълно достатъчно. Но него със сигурност трябва да има кой да го подразни Wink

Лека нощ от мен! Дано успеете да заспите!

# 445
  • Кърджали
По принцип така и не направиха нищо с Фифи. Появяваше се от време на време, някак си измежду другото...

# 446
Харесва ми идеята за бременна Еда. И друг вариант, Серкан е безпаметен за нея. Рабоят заедно и са само колеги. Той разбира за бременноста и че е сама. Мисли си, че има проблеми с бащата на детето, той не го иска, тя страда и той решава по кавалерски да и предложи да се омъжи за него, за да не е в устата на хората / това го няма в сериала до сега/ и да не сама и ... Време е за шоу Болат и сие...
Е, това значи ,че никой няма да му разкаже истината ? НЕ ! Ще заприлича на онези 1 часовите ежедневни сериали с дъъъългото гледане  , които са като индийските . Искам той да знае истината , но след като не си я спомня ще се държи като Робо и много ще и се нервира . Тя си беше нахакана и преди , представяте ли си я сега като шефка . Няма да му отстъпва и на йота Stuck Out Tongue Winking Eye

# 447
По принцип така и не направиха нищо с Фифи. Появяваше се от време на време, някак си измежду другото...
Мхм, всички ги мушнаха в холдинга, стана една шуробаджанащина.. - роднина Болат, роднина Йълдъз... Само Фифи не си намери място там.
А като цяло всичко се върти в холдинга, единственото, извън него, са Айдан и Айфер. Тя и Айфер в последно време беше някак в нищото, но е леля на Еда и нама как да я напъдят.
Ама нали пък Фифи беше с една фамилия такава, дето будеше подозрение... 🙄🤔🤨

# 448
Сега като осмислям серията и новият персонаж се чудя дали наистина няма да има скок във времето.  Нямам идея къде ще е Серкан през това време, но приятелят от детството ще има време да окаже подкрепа . Еда ще има малко момиченце, ще ръководи холдинга ,ще е завършила и ще се срещнат в някоя градина със Серкан.
    По -добре да не става така ! 😅

# 449
  • Кърджали
Тъй де, той може и да не я помни, ама тя не е забравила как му влияе и как може да го влудява...

Общи условия

Активация на акаунт