Отговори
# 420
mi_si, само й виж туитовете и ще се сетиш 😆😆😆

# 421
  • София
Стига глупости! Без ХанКер няма SCK. Това е ясно. Не може да унищожат такава прекрасна любов по тази начин. Целият сериал се въртеше около Еда и Серкан. Освен това днес имаше клипчета от сета, снимат 29 еп. и Серкан си беше в офиса. Заедно с останалите. С Пъръл, Енгин, Ердем и Лейля. Wink

# 422
  • Кърджали
Споко, няма такова нещо... И друг път са се появявали много добре имитиращи профили които хвърлят бомби...или пиратки

# 423
Блокираха и профила: Simple Smile
@birsenaItunas1
This account doesn’t exist
Try searching for another.
Керем  от сета на 29 еп

# 424
И сега нашето момче, ако не помни Еда, ще трябва да се влюбва в нея отновоооооо, хихи. 🥰
И пак ще има робот Болат.
И този робот ще трябва да управлява фирмата с Едааа, абе доста интересно ще е, според мен.

# 425
  • Пришълец
Тц, Керем няма да ни го причини. Нито на нас зрителите, нито на Ханде Wink Заедно са тръгнали по този път, ще си го извървят докрай. И между другото новичкия е крайно неподходящ за замяна на главния герой в който и да е сериал, не само нашия. Не го харесвам никак, там където съм го гледала беше голямо дърво.

# 426
Май наистина сте прави, че може Еда да е бременна и ето ти, интересно семейство, без да я помни! и нови комични случки, че това е невъзможно да бъде баща и да ходи да си прави тест за бащинство Grinning
Точно това предложи моето сценаристко сърце Stuck Out Tongue Winking Eye , ама ще бъде такова , каквото ни поднесат Open Mouth

# 427
  • Кърджали
Е ся да се върне Сели и да види кой какъв е ... в управлението  на холдинга
И в сърцето на Серкан, дори и да не помни
Всъщност май наистина ще е с амнезия. И затова бяха думите му " И сто пъти да дойда на земята, и стоте ще влюбя в теб"... Да си знаем

# 428
Фифи си отива, за нея Ердем не става, Мело само остана сама, френда от детсвото не става ли за нея... Докато успокоява Еда, може да хвърля и по едно око на дружката и и така неусетно за радост на Серкан и не само да се влюби в нея... Така де, всички да са чифте...

# 429
  • София
Интересно ми е, имало ли е друг сериал като нас, който да е започнал лятото и да е вървял без почивка през целия сезон?? Защото ние не направихме никаква почивка нито около Нова година, нито между първи и втори сезон. Така де... ние си вървим като един сезон. Simple Smile Надявам се тези Войници да започнат в неделя, на мястото на този Кефарет. Като гледам, няма голям интерес към него. Ама ще видим. Иска ми се ние да продължим до лятото и да имаме хубава лятна сватба за финал на сериала. ❤

# 430
Дръж здраво, Керем бей 😆

Бро, до колкото помня - май не.

Цифрата за момента е 459к.. 🙏

# 431
Надявам се финала да е мнооооооогоооо далеч, но от сега да си кажа, свърши ли - ще го започна от самото начало! Супер пристрастяващ е и не мога да си представя Събота без нашия сериал. ❤

# 432
Лятната сватба може и в ранна пролет да я направят, не да не е било...Пепел ми на клавиатурата

# 433
Наистина, ако Еда е бременна, Серкан се връща, ама никаква памет няма, за пръв път вижда Еда и в същото време чака дете от нея...ако единствено бебе Болат му помогне да си върне паметта или пак да се влюби в Еда, само тогава съм съгласна без бой да се дам!!! Smile Иначе ако върнат наистина Селин и той все още я иска нея, а не Еда вече ще тръгна сама към Истанбул, пеша ако трябва, с тенджерите и тиганите дето ги гласях срещу Сеймен и по главите на сценаристите директно. Другият вариант, който ми харесва повече- Селин се връща, омъжена, сближава се с Еда и е до нея и ѝ помага в този момент.

# 434

Общи условия

Активация на акаунт