Отговори
# 465
  • Кърджали
Новият го описваха като добър, честен, мил, но влюбен в Еда и докато и помага в трудните и моменти /явно новозавърналият се Робот ще и съсипва нервите от време на време/ ще се надява да я спечели. Не звучи много заплашително, дано да е влюбен колкото РоБо да ревнува /уф, бях забравила това съкращение РоБо, а вече знаем че това роботите не са каквото бяха, явно пак ще си го припомняме/

# 466
А не може ли да търсят цяла серия самолета на Серкан?
Така да го направят, че нашите да си чакат вести, да плачат, Еда да трябва да заеме временно шефското място, защото само Ферит с неговите 5% няма какво да направи. Рев, сълзи, со*оли и в края на серията някой да се обади на Айдан, защото с Еда не са официално женени още, за да й кажат, че са намерили самолета, но вътре е нямало никой?! Или са закарали Серкан бей, пилота и останалия персонал в болницата.
Естествено, че мама Айдан ще се обажда на снахата и цялата рода от двете страни, заедно с целия холдинг, отиват в болницата. Серкан може малко в кома да постои, може да се събуди със стар уиндоус и от там наново - ким син сен? Или както беше казал в колата, докато тя шареше по стъклото 🙄
Ама този нов/стар приятел.. От къде?
Горката Ханде, само от "приятели" е заобиколена и в сериала, и в реала.
Та.. Онзи ще я иска, на Серкан в началото ще му е през, ъ, джоба, но като се осъзнае, че е влюбен до уши, че и зад тях, ще започне да си я иска...
В крайна сметка другата събота ще видим какво са ни подготвяли и за какво толкова говореше Неслихан 😉

# 467
Бях сигурна, че финала ще е нещо подобно и щом чух, че се налага Серкан да лети до Италия си спомних един истински случай на амнезия.

"След самолетна катастрофа през март 2015 г. Харисън Форд получава тежки наранявания и е хоспитализиран за почти месец. Това довежда до загуба на паметта на актьора от деня на инцидента.

Форд е пилотирал летателен апарат от Втората световна война, когато моторът му отказва. Последното нещо, което актьорът си спомня е, че от центъра за въздушен трафик са предложили бърза процедура по кацане.

Следващият му спомен е пет дни по-късно от болницата, споделя самият Форд пред американския водещ Джими Кимъл през октомври същата година. Според лекарите Харисън Форд е страдал от ретроградна амнезия, която най-често се появява вследствие на наранявания.

Ретроградната амнезия обхваща някакъв период от време (минути, часове, дни или повече) преди острото начало на патологичния процес, който обикновено води до загуба на съзнание."

Как ли всички около Серкан ще трябва да реагират? Може би, лекарите ще изискат близките да не му разказват нищо, за да може той сам да възвърне паметта си.

Точно тогава ще започне отначало тяхната история. Серкан ще е с роботските настройки, а Еда ще му бъде партньор и ще го вбесява и очарова едновременно.

# 468
Да и аз мислех за отрязък от около месец, ама може и повече да е скокът във времето.

Според мен Серкан ще е спасен в някаква болница, и затова няма да намерят труп, ще е в кома. Като се събуди, ще има частична загуба на паметта, ама ще помни кой е и като е по-добре ще го изпишат.

Интересно ми е дали на пацинтите в болници им свалят пръстени по време на операции? 

Може би като го изписват ще му връчат пръстена и той ще се чуди сгоден ли е женен ли е, негов ли е този пръстен наистина? Satisfied... Но според мен по-добре да си стои с пръстена и да си знае, че е сгоден за Еда и докато се възстановява да следи какво става с Холдинга и да направи план как да си го върне, но сметките му да излязат криви Stuck Out Tongue Winking Eye

Оставам с впечатление, че е минало доста време, защото изглежда всички са се отказали от идеята, че Серкан ще се върне. Поне така настроена ми се стори Айфер. Scream Само Еда и Айдан се надяват и може би усещат, че е жив.

Възможно е Еда дори да е завършила - нали казаха, че скоро е завършването й. Rolling Eyes Вероятно, Еда не е бременна, иначе щеше да е акцент да стане дума за това, да има намек поне или да й личи.

Това с бременноста ще е коз за някой друг епизод - тук фокусът ще е в лицето на завърналият се Серкан.

От фрагмента изглежда, че единственото, което има останало от Серкан е холдингът и Еда иска да се грижи за него и името Болат.

Не знам колко време Серкан ще отсъства и какво се предполага, че ще стане с акциите му?...

Еда няма да иска да ги продадат, но пък тя сама не може да управлява. На кого са тези акции, ако Серкан се води изчезнал - на Айдан ли?
Току виж проятелят от детството иска да купи акциите на Серкан, за да помогне на Еда... и хоп, Серкан се появява Scream

# 469
  • София
Не бе, просто човека е много добър актьор и си играе ролята на влюбен мъж Simple Smile Ама много влюбен мъж... Ама много добре я играе..Ама чак забравя да играе Simple Smile
Той и без това е достатъчно влюбен, та не се налага да го играе. Просто амнезията го е хванала по-рано и не помни че е на сета 

# 470
Момичета нямах никаква възможност да гледам и да чета. Сега се връщам, да ви изчета. Изобщо толкова съм свикнала събота да съм на линия и днес като знаех, че не мога да гледам с вас и ми беше едно мрачно. Unamused
Бързам с 200 да видя какво е станало.

# 471
  • Кърджали
Еда няма да е бременна.. Ще се окаже бременна, когато Серкан се влюби отново в нея, тъй де, човека трябва да е щастлив...

# 472
  • Пришълец
Само да си кажа, че на този етап не ми се ще да е на път бебе Болат, щото Серкан ще се чувства длъжен да се навърта около Еда. А вместо от средата по-добре да подхванат отначало, да я опознае и наново да се влюби в нея. А през това време недоразумения, романтични и комични ситуации няма да липсват.

Али, аз също съм гледала Мечтатели, някои неща съм ги позабравила, минаха почти десет години или повече...

Скрит текст:
Ефе май се преструваше, че не помни нищо от миналото си, понеже знаеше, че не му остава много време и любимите му хора така или иначе ще страдат за него. Затова и беше решил да не ги търси, но Гювен без да знае кой е се сприятели с него и го събра с Аслъ - голямата му любов. Не след дълго настъпи трагичният край за Ефе, но Аслъ роди момченце, което да ѝ напомня за него...

midnight__sun, всъщност дори да беше тук накрая пак щеше да ти стане мрачно Smirk

# 473
Много ми хареса епизодът Blush, всичко в него Blush, дори и краят. Така истински играха всички. Тъжен финал, но добре поднесен. Сърцето ми се сви от мъка Disappointed Relieved
Започва ново начало, ще е вълнуващо да гледаме отново влюбващия Робо Болат в неговото  момиче. Очакват ни хубави епизоди.
Принцът замина ли? Разбра ли се, че той е похитил Еда?
За Фифи ме е  много яд, харесвах първоначалния замисъл на нейният образ, но нещо нещата се объркаха. Ще ми липсва зимата Фифи Blush. Ех, можеше да измислят разни идеи за това черно мистериозно момиче от първите епизоди Disappointed Relieved.

Марги, накрая на хорото, ама там да сме, че Икарусът да не тръгне без нас Stuck Out Tongue Winking Eye Hug, ама ние до лятото ще научим стъпките на бялата роза Blush

Нещо ми се струва, че  във фрага са му взели леко вратлето на Керем с бръснача.

# 474
  • Пришълец
Еее как, не се отказваме, Нинче.Stuck Out Tongue Winking Eye

Балджа и Принца поеха в различни посоки ли и тя остана с пръст в уста без да се е събрала със своя С.Б. Rolling Eyes

# 475
Серкан дори да не помни Еда, може да провери и да разбере - нали за живота му пишеха в социалните медии, разни списания. Не може да няма новина за грандиозната сватба и инцидентът... - така, че би трябвало да се появи в офиса подготвен.

Мислех си за бабата - по начина, по който напусна - според мен планът й беше Серкан да отиде след сватбата, т.е. Еда да е собственик, имам предвид законен собственик на цялата компания.

В крайна сметка цялото това пътуване и бизнес проблем - вероятно тя ги създаде.
Дори сигурно и беше гузна съвестта и не се появи на сватбата. Scream

Кошмарът на Айдан беше много близо до това, което мисля беше планът на бабата - Еда и бабата да им вземат всичко. Scream

Но ми се струва много зловещо - бабата е загубила син, и затова да платим на пилот/камикадзе да разбие самолета на Серкан, или да уговори техник да причини повреда.

Много емоционални бяха сцените с Айдан. Тя до последно се съмняваше в Семиха и се страхуваше за Серкан.

Айдан и Серкан не заслужаваха да им се случи това. Но какво ще стане с 50% акции на Серкан? Thinking

Всъщност Еда може да ги купи сама, вече е богата. т.е. да стане собственик на 95% от фирмата. Но пък от кого ще ги купи, ако Серкан е изчезнал....

Или пък, не знам дали като липсва човек акциите му не се преразпределят сред сътрудниците т.е 25% за Ферит и 25% за Еда ...

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 00:51 от kukli4ka456

# 476
  • Бургас
За амнезията от друг един мнооого популярен сериал "Ранобудната птичка": всички разказваха на Джан за Голямата любов, която са имали със Санем, той четеше Книгата й за тази Любов, виждаше Любовта в очите й, Вярваше й......, но го нямаше чувството Му. Той не я помнеше, не я чувстваше тази Любов.... Но, когато тя се отчая и реши да го напусне, той Тогава усети студа и празнотата в сърцето си без Нея..

Та......... любопитна съм Как сценаристите ще покажат Серкан и първата му среща с майка му, с приятелите, с Еда...... Жалко за Семиха ханъм, красива, достолепна мардинка, имаше още живот в образа й. Жалко и за Фифи, толкова ми хареса в началото - умна, бойна, независима, разтропана...... колко смях можеше да ни поднесе с Ердем, а защо не и любов с някой нов персонаж.....
Новият - защо ли ще ни е? Но.... все някой трябва да ни дразни, без това не може......

# 477
  • Кърджали
Серкан и да е изчезнал, така веднага не могат да преразпределят акциите, а те ще отидат в Айдан, като негов евентуален наследник. Има си законов срок, който трябва да мине, и той не е месец - два. Мисля че в различните страни е различен, но често е 2 или 5 години. Еда няма да вземе неговите акции ей така... А и Серкан ще се върне до тогава... Може да е малко в бинтове, с леко позабравил мозък, но ще се върне.
Сцените с Айдан днес наистина бяха много хубави - и с Айфер, и с Еда, и със Серкан... Ей такава я харесвам...
Балджа е уволнена

Скрит текст:
Лейля: Да обмислим. Балджа казва „Аз не пих от шербета“
Мело: Стига,Лейля, стига, до гуша ми дойде.. Това момиче си е захаросано по принцип.Не ме влудявайте, полицията ще разреши случая.
Ердем: Истинският виновник е заминал, на никого нищо не стана. Дали да не приключим с тази тема?
Мело: Ти все…
Лейля: Дойде
Балджа: Г-н Серкан,добре дошъл!
Серкан: Добре заварил, Балджа!
Балджа: Ако имате време,може да прегледаме заедно представянето което подготвих
Серкан: Да го взема.Благодаря!
Мело: Г-н Серкан! Зетко!Трябва да ти кажа нещо
Серкан: Добре
Мело: Балджа лъже! Не припадна.Престори се на припаднала тогава
Серкан: Знам
Мело: Как?
Серкан: Сутринта говорих с полицията.И те ми казаха че на записите от охранителните камери се е видяло че някой не е пил от шербета, но в същото време се е престорил на припаднал
Мело: Ето, Балджа!
Балджа: Г-н Серкан, да, не пих, но..когато всички припаднаха, аз да не се тълкува погрешно…
Серкан: Не, не, разбирам.Нещата стоят така. Никой не може да е сложил приспивателното там, на място вечерта.Затова там няма виновен.Обаче, вместо да реагираш на положението, да предпочетеш да се престориш на припаднала си е странно, Балджа. Затова и аз съм принуден да направя каквото е необходимо.Уволнена си!
Мело: Ах!
Серкан: Моля, колкото може по-бързо си събери нещата и може да си тръгнеш.Благодаря!
Мело: Скъпият ми зет!Много си сладък! Човек си, човек! Много те обичам!
Серкан: И аз те обичам, Мелек!
Мело: Честно, отслабнах с три килограма в момента. Три килограма ги няма.
Ердем: Тогава, приключихме ли с тази тема?
Серкан: Ердем! Защо си тук?
Ердем: Трябва да ви кажа нещо
Серкан: Минута, пардон.Трябва да вдигна.Ердем, после…Моля, да…
Мело: И ти все да вгорчиш нещата…
Съжалявам

Скрит текст:
Еда: И ти да беше отишъл, Серкан. Ама разбира се, ти обичаш да изоставяш хората насред пътя.Пак се отказа..
Серкан: Еда, какво става пак? Никого не изоставям насред пътя!Какви ги говориш?
Еда: Сигурен ли си?
Серкан: Да, сигурен съм.Какъв е този гняв?Какво става, наистина?
Еда: Серкан, отложи сватбата, осъзнаваш ли го?
Серкан: Защото мислиш, че сме прибързали, Еда…
Еда: Не мисля, ти мислиш така!
Серкан: Еда, защо да мисля такова нещо?
Еда: Серкан, аз чух.Чух целият ти телефонен разговор.
Серкан: Какво? Какъв телефонен разговор? С кого..
Еда: Каза че мислиш, че си прибързал.В офиса, каза го на Енгин…
Серкан: Еда, защо да говоря така? Възможно ли е според теб?
Еда: Така каза!Не мога да кажа на Еда, сгреших, прибързах..такива неща каза…Чух всичко
Серкан: Чакай! Кога го чу?
Еда: В офиса
Серкан: Да ,права си, говорих по телефона с Енгин, но няма общо с това, говорихме за един проект.Проект в Кемербургас, който върви зле. Пейзажа върви много зле и не исках да ти казвам, защото ти ще се натъжиш,и не ти казах…Това е
Еда: Темата работата ли беше
Серкан: Работа беше темата
Еда: Тогава защо се държа студено с мен?
Серкан: Защото мислиш, че бързаме.
Еда: Серкан, може ли да мисля такова нещо? Не усещаш ли че от ни не стъпвам по земята…
Серкан: Еда,аз чух твоят телефонен разговор.
Еда: И какво може да си чул?
Серкан: Прибързвам, ами ако съжалявам,всичко каза, предполагам говореше с  някоя приятелка, но каза че съжаляваш
Еда:Серкан, глупости, говорих с учителя ми в университета.Исках да отложа проекта, казах да не бързаме с проекта
Серкан: С Учителят ти
Еда: Да
Серкан: Значи ние вчера…цял ден
Еда: Разбрали сме се погрешно
Серкан: Еда…
Еда: Серкан, аз не искам да отлагаме сватбата.
Серкан: И аз. Искам по –скоро да се оженя за теб, и една минута разделен…
Еда: Разбрали сме се погрешно…Съжалявам
Серкан: И аз
Ще си Еда Болат!

Скрит текст:
С: Колко си красива!И сто пъти да дойда на земята, и стоте пъти ще се влюбя в теб!
Е: И аз..Я , да те видя! Серкан, много си красив!
С: Не
Е: Да
С: Ти си много красива!Това ли е роклята?
Е: Да, да, това ..
С: Според мен облечи тази.
Е:Хммм
С: Как си?
Е: Развълнувана.Ти?
С: И аз .Тази вечер си моята булка.След това ще бъдеш Еда Болат!След това през целият си живот ще живеем заедно.Ще остареем заедно!Готова ли си?
Е: Да, готова съм
С:Хм..Ъъъъ…Трябва да ти кажа нещо.
Е: И аз много те обичам
С:Много те обичам.Моля те, не ми се ядосвай
Е: Ако е нещо, което ще ме ядоса, ще се ядосвам.Нещо, което ще ме ядоса ли е?
С: Ти ми обещай! Еда, обещай ми..
Е: Има нещо, което ще ме ядоса! Какво е, какво?
С: Шттт, обещай ми!
Е: Не мога да ти обещая.Кажи
С: Имам малка работа, която трябва да разреша набързо
Е: Каква работа?
С:Набързо ще ида до Италия и обратно…Става ли?Веднага
Е: Без мен?Сега?Сега?Ще зарежеш сватбата?
С: Не, няма да я зарежа, просто за малко ще я оставя настрана,  на хора, на които вярвам, после като се върна, пак ще си я взема
Е: Да, да, ще си я вземеш
С: Ще си я взема.
Е: Серкан, днес е сватбеният ни ден, каква работа?Другите да се справят…
С: Такова…Имаме търг в Италия.И паричният трансфер не се е осъществил.Само аз мога да подпиша, заради баща ми.Затова …
Е: Ще отидеш утре
С: Еда, днес е последният ден, затова трябва
Е: Утре ще отидем заедно, може да го отложиш…Искаш да отложим сватбата ли?
С: Няма да отлагаме. Виж. Колко е часът? 10:15.Подготвих самолета.Да отида до там ми трябват два часа и половина.Работата ми там е най-много 2 часа.И след още два часа и половина ще се върна.7 часа. Значи 10…следобед в 5съм тук.
Е: Наистина ли ще се върнеш навреме
С: Ще успея, разбира се, че ще успея
Е: Обещаваш ли?
С: Със сигурност, ще успея.
Е: Не ме оставяй тук.
С:Никога.Никога няма да те оставя.Къде, как ще те оставя?Никога няма да те оставя!
Е: Било е нещо, което ще ме ядоса.Натъжи ме
С: Не! Не тъгувай.Веднага. Виж… Ще затвориш очи, ще ги отвориш и ще съм тук.Толкова
Е: Ето, дойде
С: Става ли?
Е: Добре, добре
С: Веднага ще се върна.Няма и да разбереш.Подготовката..Аз докато отида, още едва ще си облякла роклята.
Е: Добре
С: Добре
Е: Става
С: Много те обичам!Винаги ще те обичам много!Каквото и да се случи, винаги ще те обичам.
Е: И аз много те обичам!Ще дойдеш?
С: Да.
Е: Имам ти доверие
С: Нищо не може да ме държи далеч от теб.Много те обичам.
Е: Аз повече..
С: Ще се върна веднага.Разбрахме ли се?
Е: Ще дойдеш!
С: Веднага ще се върна.Затвори си очите. Отвори ги. И съм тук. Разбрахме ли се?
Е: Аха
С: Обичам те
Е: И аз те обичам.

# 478
  • София
Момичета, преди да ви пожелая лека нощ, искам да ви споделя нещо. Наистина този епизод много ми хареса. Въпреки края му. Защото целият епизод беше много добре дозиран. Имахме много романтика, достатъчно смях и малко драма за съспенс накрая, която беше поднесена страхотно от всички актьори. Поздравления най-вече за Ханде и Неслихан! Наистина си личи, че Ханде израства с всеки изминал епизод. Simple Smile Ето защо, въпреки че ми е тъжно, съм обнадеждена. Знам, че хубавото предстои и отново ще се радваме на нашите сладури. Надявам се следващата серия също да ни хареса, макар и да имаме тъжни моменти в нея. Нали знаете - най-тъмно е преди да изгрее слънцето. Wink

Хайде, момичета, сънувайте в розово и помнете, нашият робот ще се върне за своята фея. ❤

Редактирам се - Алекс, благодаря за преводите! Удоволствие е да прочета как Серкан гони Балджа. Толкова време го чаках този момент. 😎

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 01:05 от Бърборанка с розови очила

# 479
  • Кърджали
Да се нуждаеш от свобода

Скрит текст:
Айфер: Ето, ако сложим тук чичо Реджаи …И без това ние нямаме никого …вие ще разпределите както искате другите места
Сейфи: Добре, аз тогава запълвам.
Айфер: Добре
Айдан: Казваш че не приличаш на  Семиха, но инатите ви са еднакви.Но и си мисля, да се родиш в такъв блясък и богатство, как става така   да избереш…да бъдеш семпла
Айфер: Може би сред този блясък съм избрала семплото, Айдан.Майка ми беше силна жена, с произход. И за да си покаже силата, построи крепост с огромни стени.Затвори мен и баток ми зад тези стени.Всяка наша стъпка беше предварително планувана.Тази крепост ми беше тясна,но бях много млада.Откъде да знам че навън има и друг живот.А и такава смелост нямах.После батко нанесе такъв удар по тези стени…
Сейфи: Отиде и се ожени за майката на Еда
Айфер: Г-жа Семиха много се ядоса, естествено.Направи всичко по силите си, за да им попречи.
Айдан: Както се опитваше да раздели Еда и Серкан.Но не успя
Айфер: Не успя. Но и аз видях, че има и друг начин на живот навън.Живот извън този , който е създала Семиха.
Айдан: Можеше да имаш  и двете
Айфер: Не можех.Семиха нямаше да позволи.Аз тръгнах с брат си. И не съжалявам.Понякога имаш такава нужда от свободата, че не мислиш за тези, които оставяш зад себе си.Дори това е и родната ти майка.
Сейфи: Много си била силна
Айан:Ааа, как дойдохме до тази тема.Направи ни relax tea, направи нещо
Сейфи: Ама и аз ви слагам, чай, не го пиете, изстива само… Язък за чая
Айдан: Изстина този
Айфер: Аз щях да го пия…
Сейфи: Ще донеса нов..

Другото утре

Общи условия

Активация на акаунт