Отговори
# 450
Предполагам, че и на сценаристите не им е лесно да измислят сценарий за 2+ часа за една седмица. Надали им остава време да работят над всички герои. Но все пак това текучество на персонажи не е много интересно, а и за актьорите сигурно не е много мотивиращо.

Вече наистина си лягам Grinning

# 451
  • Пришълец
https://www.youtube.com/watch?v=UZ9j8uyGsqk

За пропусналите като мен, 28 епизод в оригинал.
Благодаря за компанията и поясненията!
Славена, благодаря за линка. През цялото време надничах в темата и Туитър, нещата в голяма степен ми се изясниха, но съм нетърпелива да погледна и самия епизод.

# 452
  • София
Интересно ми е, имало ли е друг сериал като нас, който да е започнал лятото и да е вървял без почивка през целия сезон?? Защото ние не направихме никаква почивка нито около Нова година, нито между първи и втори сезон. Така де... ние си вървим като един сезон. Simple Smile Надявам се тези Войници да започнат в неделя, на мястото на този Кефарет. Като гледам, няма голям интерес към него. Ама ще видим. Иска ми се ние да продължим до лятото и да имаме хубава лятна сватба за финал на сериала. ❤

Вероятно има и други турски сериали, които отговарят на твоето питане, но аз поне със сигурност се сещам за един подобен - Kirilik Ask (Любов под наем), който започва като летен сериал през юни 2015 година и приключва май само с една седмица почивка около Новогодишните празници 2015/2016 год. с първи сезон през юни 2016 год., а втори сезон на сериала започва през септември същата година. Подобен е случая и с другия нашумял ромком Erkenci Kuş (Ранобудна птичка), но негово излъчване не съм следила отблизо в преиода юни 2018 - август 2019 година, гледах го след като вече беше приключил, т.е. през 2020 година! Heart

За нашия сериал (епизод 28) няма нищо да пиша в момента, твърде много положителни и не толкова емоции бушуват в душата ми, в мислите ми и ми трябва време, за да се уталожат и подредят! Sunglasses

Хубава вечер и спокойни сънища, момичета! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 00:35 от nrgmama

# 453
Това с приятеля от детството - ми напомня на Селин и Серкан - те също се познаваха от деца. А Селин беше влюбена в Серкан.
И верочтно в случаят ни трябва мъж, за да помогне на робот-Серкан да се осъзнае. Всъщност Серкан първо почна да показва ревност, а след това любов. Той нямаше представа какво е това любов.

Съмнява ме да върнат Селин или Балджа - за момента не ни трябва женски дразнител - редуват ги - Селин, Ефе, Селин

Сега имаме обратната ситуация - влюбен в Еда приятел от детството.

А за бременността ми се струва, че ще почакаме, според мен ще е по-нататък, но като нищо да е преди сватбата лятото.

Ситаре  може да има друг ангажимент, да са я поканили в друга продукция с по-значима роля. За мен си остана мистерия какво работи. И очаквам поне това да разберем - не може да няма обяснения за изчезването й. Stuck Out Tongue Winking Eye

За Балджа - имаше - уволниха я. Pizza
За бабата ясно - прехвърли акциите на Еда и устрои капан на Серкан, за да го разкара от живота й. Airplane
За Фифи дори нямаше намек, че напуска сериала...  Thinking

# 454
  • Кърджали
Ако изкараме до лятото - една хубава лятна сватба... и решат да правят втори сезон - то той ще почне наесен, вече наравно с другите драми, в началото на новият телевизионен сезон.
Но иначе по принцип наистина това си беше дойстойно за финал на сезон. Те по принцип такива ги правят...

# 455
  • София
Керем загуби представа къде е, на сета ли е, в реала ли е. Но няма да го съдим много, така се прегръща по приятелски.   
Я как  свойски е притиснал Ханде, все едно иска да каже, това е мое....

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 11:28 от БлагаВест

# 456
  • Кърджали
Не бе, просто човека е много добър актьор и си играе ролята на влюбен мъж Simple Smile Ама много влюбен мъж... Ама много добре я играе..Ама чак забравя да играе Simple Smile

# 457
  • Бургас
Ако се върне стария Серкан, той ще си иска Селин и дори ще е учуден, че са я оставили да си иде. Той ще си я потърси и ще й каже как му е необходима да управляват заедно и ето ти Ново начало.
А тази непозната Еда, че и бременна, сама, неомъжена при това, без завършено образование, как Енгин и Пърл са допуснали такова нещо? Къде им е бил умът? А, Лейля, какво е правила, че не е попречила.......... Ама, колко е красива пък.... И тези очи....... Пък как му се усмихва......
Леле колко интересни ситуации ще има да разрешава Робот Булат.... Simple Smile

Друг такъв сериал беше Ранобудната птичка. Започна като летен, продължи през зимата......

А, снимката, където Серкан е поставил ръка лееекинко под кръста на Еда е Репетиция. То, не може от първия път да уцелиш къде и как точно трябва да я подхванеш тази кошута... Wink

Ох, лека нощ, че ми идват още мисли......

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 23:55 от Tonnybs

# 458
Керем загуби предстана къде е, на сета ли е, в реала ли е. Но няма да го съдим много, така се прегръща по приятелски.   
Я как  свойски е притиснал Ханде, все едно иска да каже, това е мое....

Само да не бърка героините в двата сериала! Иначе може да прегръща Еда или Ханде! Човек трябва някъде да се подпира, докато си почива от тежкия труд...

# 459
Не можах да се сдържа и ще кажа няколко неща днес Sweat Smile
Първото е, че страхотно постижение са 450к туита, които стигнахме(и надминахме). Не мисля, че друг сериал е имал толкова. Целият свят говори за сериала и fox трябва да го отразят и да се наслаждаваме още дълго на нови епизоди.
Второ - след толкова любов цял епизод и красиви моменти финалът направо ми дойде като гръм, макар да имаше предположения какво ще стане. Толкова е добра играта на всички актьори, че повярвах на всяка дума. Още се чувствам зле от края. Но може пък да ни изненадат с нещо, знае ли човек, интересна е идеята Еда да е бременна, докато Серкан не я помни, но много болезнена, ще е голяма драма..  Broken Heart Фрагът и той не показа нещо, което ние не знаем, Еда много ще тъжи и ние също заедно с нея..
Последното е свързано с напускането на актрисата, която играе Фифи, в туитър са много изненадани от този факт, и аз съм от изненаданите. Съжалявам, че не успяха да развият нейния образ, имаше накъде според мен. Върти се снимка от инстаграм, че актрисата е писала пост относно напускането.
Не знам кой си измисля неща, свързани с 2 несъвместими думи Керем и сбогуване, но шегите с това хич не са забавни Scream
Ще се допълня след като изгледам серията с английски субтитри. Страхотно сте, момичета. Благодаря ви за компанията и коментарите. Както и за преводите, които ме спасяват да не гледам по картинки без да разбирам нищо. Relaxed

# 460
Ситаре на театрална сцена

# 461
Не бе, просто човека е много добър актьор и си играе ролята на влюбен мъж Simple Smile Ама много влюбен мъж... Ама много добре я играе..Ама чак забравя да играе Simple Smile

“Ама чак забравя да играе” ....в десятката Алекс
Ехххх и аз да имах такъв приятел.....🙏🏻🔥❤

# 462
Тъкмо да си легна и се сетих нещо за един друг сериал с подобна случка:
Скрит текст:
С този скок във времето, който също е вариант, си спомних за първия турски сериал, който съм гледала- ,,Мечтатели". Разказваше се за четирима приятели. Там единия герой, май Ефе се казваше, беше влюбен в едното момиче и веднъж като отиваха някъде четиримата, колата им падна в морето. Него не го намериха. Всички мислиха, че е мъртъв, мина време и това момиче се запозна с друг мъж, той ѝ помогна да забрави за болката, даже май се сгодиха. Но този мъж откри Ефе. Оказа се, че след катастрофата е изгубил цялата си памет, дори не знаеше кой е, един лекар го е намерил и Ефе е заживял с него, приел го е като втори баща. Та този мъж срещна момичето с Ефе. Колкото и да я обичаше, знаеше, че Ефе е голямата ѝ любов. После постепенно Ефе си върна паметта. Вярно, че тяхната любов завърши скоро и то трагично, но тук може да пропуснат тази част. Та се замислих дали не може и тук да стане така с този новия ,,приятел", все пак може и да не е с отрицателна роля.

# 463
  • София
И вариант със скок във времето би бил интересен. Но Серкан пак ли ще се върне с амнезия или? Не знам. Интересно ми е какво ще измислят сценаристите. И това с отвличането си беше клише, но Серкан толкова бързо я спаси и нямаше никаква драма, тръшкане или рев. Затова казвам, че клишетата в нашия сериал не ме дразнят. Добре са изиграни и колкото и да са клиширани самите ситуации, ни показват едно по-различно развитие на самата ситуация. Да видим за Фифи какво обяснение ще намерят. Защото в този епизод поне не се сбогувахме с нея. Май няма и да имаме такова. Което ми е малко странно. Аз очаквах да ни пуснат почивка 2 седмици. И наистина да е като край на сезона. Не знам защо. Но обявиха, че нов епизод ще има другата събота, така че явно няма да почиваме. 🍀

# 464
https://twitter.com/dizipau31/status/1353096397571162115?s=21
Големи са сладурчета, тя го целува, после той нея. Тя му се извинява, после и той на нея ❤

Общи условия

Активация на акаунт