Отговори
# 510
  • Пришълец

# 511
Ама как й ходи този вид, строгата господарка 😏

Ей това много ми харесва, такова мило и тъжно.. Ама нейното Аполонче ще си дойде де.

# 512
Ето какво е гледал снощи турският зрител Wink

т.е. излиза, че ние сме били най-гледаната програма в турския ефир снощи .... Wink

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 513
  • София
mi_si, видях и аз резултатите на Somera и вече наистина не разбирам. Какви са тези 4+, 3+, като дори тук сме първи?? 🤯

# 514
Все едно гледам нашите парламентарни избори, честно. По бТв казват, че БСП печели, по Нова казват ГЕРБ, накрая дървото и то за нас 😆😆
Голям зор, голямо нещо.
Свиркайте си, каквото зависеше от зрителя - направи се, другото вече зависи от онези в офиса.

# 515
И в световния тренд бяхме на второ място. Ясно е колко много хора гледат сериала 🔥

# 516
И аз не разбирам как сме най -гледани ,имаме най -голяма активност в социалните мрежи ,а рейтингът най -нисък 🤔 Наистина започва да мирише на гнило !
     А серията беше невероятна , имаше си от всичко ,актьорската игра беше на ниво . А мен през целия епизод ме тресеше сватбена подготовка ,все едно аз ще съм булка ,а на финала бях в шок , като застинала ,все едно моят мъж е изчезнал .Даже и се разплаках.
    Това за мен значи ,че всичко е било изпипано и целият екип си е свършил превъзходно работата!

# 517
  • Бургас
Здравейте, как сте?
Наспахте ли се?
Успокоихте ли се?
Мислех си /преди обяд много ми върви да мисля Simple Smile/, големи хитреци тези, бееее! Не знам, ако това с туитването беше за друг епизод, дали щеше да има този резултат.....
Бяхме подготвени, че ще има нещо "гнило в Дания" с фраговете. Предполагахме, че сватбата няма да се състои. Досещахме се, че ще се случи нещо точно със Серкан /все пак е любимецЪТ/. Много от феновете биха се отказали да гледат този момент /не отговаря на романтичния образ на сериала и е тъжно, и то много.../.
Но..... разсейвайки ни с това "гласуване", направиха болката ни по-разтеглива и, може би по-поносима. Така показаха и на турските "решаващи" Р.. гласове, че не са толкова решаващи, че техните гласове не отговарят на разбирането на цивилизования зрител за съвременен ромком. Зрителят извън Турция умее да подкрепя и оценя таланта на любимците си, разчупването на клишетата, старанието на талантливите хора да показват реални човешки отношения в нормалния некриминален живот.
Ако има наистина нещо нагласено в Р.., то по турските телевизии ще останат да се гледат само филми и сериали документално показващи насилие и субективно тълкувана история за величието на съвременната турска държава. Ще се гледат интернет платформите и те ще стават все повече, поне докато цензувата не сложи забрани и там.

Не очаквах, че ще е толкова дълго...

Надявям се да върнат Серкан с гръм и трясък и удоволствието от забавлението с историята им да продължи. Simple Smile

Слънчев ден, момичета! ГУШ!

# 518
Да ви кажа съдържанието (по резюме, щото не мога да се насиля да гледам една серия за сравнение) на сериала с рейтинг над 10 снощи. Там има трима приятели, а единият от тях се влюбва в една девойка, идваща от вън селото или каквото е там. Обаче в любовните отношения се намесват роднините и ... всичко тръгва ... неприятно. И влюбените се объркват в чувствата си, и се разделят. Ама главният красавец си има приятели, които обединяват усилията си, за да го направят щастлив, търсят му подходяща девойка и ... така други две девойки остават незачетени, което както се досещате,  предизвиква нови интриги. Това е положението в "Сърдечна планина" или както там се превежда. Харесва се...

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 13:55 от Katya_I

# 519
  • Плевен / София
И в световния тренд бяхме на второ място. Ясно е колко много хора гледат сериала 🔥
Честито ново аватарче... Kissing Heart

# 520
  • София
Хайде да се посмеете малко и вие - в Инстаграм няколко турски профила обсъждат, че Ханде Ерчел е новият Джан Яман. Това набира скорост и скоро може да се появи и в Туитър. Мислели си, че проблемът бил в Керем, но не - Ханде била разгонена и искала да се разголва. 😅😅😅 Лошо момиче е тази Ханде, да знаете! Покварява комшиите, света и Керем. Shame, shame, shame! 🤣🤣🤣 Припадам.

Другото е, че социалните медии не били реален показател и не представяли цялата аудитория. Имало било няколко “много активни фенски профили на сериала”, благодарение на които са тези резултати - 500 к и т.н. Рейтингът бил показателен какво се харесва и какво не. Той определял какво ще продължи и какво не. Оставали ни още 5-6 епизода, така че да имаме достоен финал.

Значи... да им го на@укам на турците! Вместо да се радват, че техен сериал е толкова популярен и харесван навън, те хейтят. Аман!!! 🤬

# 521
Цитат
Мислели си, че проблемът бил в Керем, но не - Ханде била разгонена и искала да се разголва.
Joy Joy Joy
Сега, без да се сърдим на турците, и тук беше споделено мнение, сходно с горното - изживявали любовта си на екрана, нещо такова беше.
А иначе, според мен, нито Керем е любимец на турците (той за тях си е повече американец), нито Ханде след раздялата си с Мурат Д (остави нашето момче заради някакъв си там). Но дълбоката причина е друга - лекото надсмиване над модели на мислене и традиции, а турците в болшинството си не прощават такъв присмех. Вижда се, че ги дразни и факта, че сериалът се харесва повече извън Турция.

# 522
Ей, що чукачки са събрани в тази тема, боже 😆
Ама покрай това физическо упражнение и ми светна една лампа.
Разсъждавам си само.
Серкан явно няма да го има известно време, защото нали Сириус ще е при Еда, което значи, че няма кой да се грижи за него и Бамби ще го приюти, а не Сейфи и Айдан. Логично, той тях много не ги обича, а Еда я търсеше в храстите и по стълбите.
Което ме води на мисълта да се подгитвим леко психически, че Серкан ще липсва за първо време. После Еда ще  пусне Сириус из турските баири и чукари, за да намери своя стопанин и готово.
Не ми се връзва друга възможност, заради която Сириус да отиде при Еда.

Малко от Ханде.

Това ми се струва като каравана. Да не е взела и нейните кучета, за да търсят заедно със Сириус 😆

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 14:24 от Nalbantova

# 523
Днес изгледах едно предаване на италианския Канал 5 - "Имаш поща". Една дълга, трогателна история за една жена, отгледала сестра си(болна от рак) и осиротялите й деца. И племенницата й чрез предаването й прави подарък - Джан Яман на живо в студиото. Този развратник, според съседите, разплака залата и щастливата Мария, която е фенка на Ранобудна птичка(Мечтател в Италия). Подари й знакови неща от сериала - чашки за чай, лунните камъни, колието с кехлибар. Накрая водещата го попита готов ли е да подари и знаковото си сако...Разбира се, че с удоволствие й го подари...но представяте ли си - остана по черен потник...залата полудя...Сега съседите отново ще изригнат срещу него...
Как може да си толкова задръстен и да говориш, че това прелестно момиче е разгонено(ужасна дума), да натискаш бутона на сериали, пълни с кръв, убийства, тежки интриги...За мен това са зрители на държавния им канал и са категорично в категорията неграмотни...

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 15:35 от Gugutka52

# 524
Нашият пак е с фотоапарата на сета Wink

Няма пръстен Wink

А Бамби, май има..

П.С. В момента против нас най-много пискат феновете на Baraj и Kefaret, защото се говори неофициално, че един от тях е "Чао" до края на месеца.

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 14:56 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт