Отговори
# 525
Явно амнезията е сигурна, или пък раздяла, но не виждам защо..?
Ханде има пръстен, този е с цветето. ❤

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 15:38 от Есенна магия*

# 526
  • Плевен / София
Скрит текст:
Нашият пак е с фотоапарата на сета Wink

Няма пръстен Wink

А Бамби, май има..
П.С. В момента против нас най-много пискат феновете на Baraj и Kefaret, защото се говори неофициално, че един от тях е "Чао" до края на месеца.
И за какво пискат, като нито те решават, нито ние...FOX ще си кажат тежката дума....

# 527
mi_si, на мен този на Еда не ми се струва да е цветето 🙄
Ако Сеткан е без памет, логино, че ще е и без пръстен, а Еда ще си стои с него и ще го чака да се случи чудото на мозъчните клетли и той да си спомни, че й взе цветето и е длъжеееееевн по турски традиции да се ожени за нея 😆

# 528
mi_si, на мен този на Еда не ми се струва да е цветето 🙄
Ако Сеткан е без памет, логино, че ще е и без пръстен, а Еда ще си стои с него и ще го чака да се случи чудото на мозъчните клетли и той да си спомни, че й взе цветето и е длъжеееееевн по турски традиции да се ожени за нея 😆
С цветето е, Налбантова, качвам и снимка:

# 529
Много метален ми се виждаше, за това.
Еми да, тя ще си го носи, защото няма да се откаже от Серкан, докато не й омръзне или не стане нещо, което да я откаже да чака товарния влак.
Дали пак няма да имаме гонене на такси и обяснение в любов 🙄

# 530
  • Пришълец

Гости, именно, последната дума е на Фокс. От феновете и антифеновете не зависи нищо Whistling

Налбантова, но пък Серкан деликатно поднесе едно цвете под формата на пръстен преди да вземе другото Stuck Out Tongue Closed Eyes Joy

# 531
https://m.facebook.com/groups/489122894844748/permalink/1091250624631969/
Скай да ви споделя този пост защото е много хубав.

# 532
  • София

Антония Симеонова 675288, постът наистина е хубав, но си позволявам да отбележа, че тук в темата от уважение към всички момичета, които четат, пишат, коментират и т.н. обикновено се постват както оригиналните текстове, така и техните преводи, независимо от какъв език са те! Heart

Хубав ден! Flowers Hibiscus

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 16:36 от nrgmama

# 533
Ето го въпросния пост, за който говири Антония Симеонова. Гугъл ми го превежда така.

"Добро утро красиви врати.
 Снощи с адреналина за сърцераздирателния финал видях епизода със субтитри и ви се кълна, че е наистина красив.  Най-добрият епизод от цялата поредица.
 Много добре изградени с прекрасен ритъм, винаги перфектни диалози, двамата прекрасни в предбрачната несигурност, много влюбени, но страшни, забавни, винаги съучастници, с тесните си диалози, никога непредсказуеми, с безумната им химия и тези ръце винаги обединени, за да се търсят.  Намерих EdSer на първите епизоди.  Но и женското съучастие, което прави този много иновативен проект дори в така наречената западна панорама.
 И тогава веригата от събития, безупречна, която може да доведе само до тази трагедия, завършваща със сърцераздирателна последна сцена, пълна с всички онези черно-бели ретроспекции като стара снимка на спомен, който вече започва да избледнява.
 Но целият епизод обаче вече имаше препратки към това, което ще бъде краят.  Когато Еда отначало казва „ако преодолеем това, няма да има повече пречки“.  Когато Айдан й казва, че може да се обади на майка си, ако иска.  Когато Серкан говори с майка си и я успокоява, че тя няма да го загуби, но те ще станат едно голямо семейство.  Когато Айдан дава на Еда семейния пръстен, за да я предпази от злото око, но е твърде късно, защото самолетът липсва за 2 часа.
 И тогава, разбира се, всички фрази на Серкан, когато отива да информира Еда, че заминава за Италия.  И тези ръце, които в поздрава за първи път се докосват и не се преплитат.  И последното изображение, което Еда има на Серкан, е той с онази странно меланхолична усмивка, която й казва „Обичам те“.
 За мен този край ще остане в историята на dizi.  За това как се действа майсторски, за това как е било написано, заснето и монтирано.  За цветовете на снимката.  За музиката.  Луд.  Просто те накараха да се докоснеш до болката от тази абсурдна ситуация.  Повтарям, това беше най-добрият епизод от поредицата.
 Това, което ме радва, е да знам, че за Серкан Еда това е неговият свят, душата му, домът му.  Въпреки времето, разстоянието и каквото и да е друго, червената нишка, която ги свързва, тези невидими белезници няма да се скъсат и сърцето й ще намери Еда, а Еда ще намери своя Серкан.  Може би ще се срещнат в градина, която Еда е проектирала, и ще се влюбят отново, защото любовта им е по-силна от всяко изпитание, на което съдбата иска да ги подложи. "

# 534

Антония Симеонова 675288, постът наистина е хубав, но си позволявам да отбележа, че тук в темата от уважение към всички момичета, които четат, пишат, коментират и т.н. обикновено се постват както оригиналните текстове, така и техните преводи, независимо на какъв език са те! Heart

Хубав ден! Flowers Hibiscus

Извинявам се за което!
 Но не съм много добра с тези технологии и не съм успяла да споделя целия пост с оригиналния текст, който мисля че е на испанки, ако не греша.

# 535
# 536
  • София
Керем има да каже нещо на хейтърите > https://www.instagram.com/p/CKbiSNfH5BP/?igshid=1gh0dbxv12f64 😅😅 Много се смях! За тези, които нямат IG профил, обяснявам - всеки трябва да каже нещо на английски. Анъл казва “йес”, Сарп - “ноу”, Чаръ - “окей” и Керем... казва “f@ck”. 🤘🏼🤘🏼🤘🏼

# 537
  • София
Керем има да каже нещо на хейтърите > https://www.instagram.com/p/CKbiSNfH5BP/?igshid=1gh0dbxv12f64 😅😅 Много се смях! За тези, които нямат IG профил, обяснявам - всеки трябва да каже нещо на английски. Анъл казва “йес”, Сарп - “ноу”, Чаръ - “окей” и Керем... казва “f@ck”. 🤘🏼🤘🏼🤘🏼
Аз също много се смях на това. Керем както винаги е себе си. Или по точно казано, Керем в действие

# 538
  • Пришълец

”Друга освен мен не може да те докосва...”💣 💥
Ясно, заради това, че не изпитва притеснения от сцени подобни на тази сънародниците ѝ ще я обвиняват Ханде, че не им влияе добре на ценностната система Satisfied
Но пък Катето е права, в сериала се надсмиват по някакъв начин (и то с мярка) над общоприетите модели на мислене и поведение. Това на комшиите не им понася Hands V

# 539
Сторито на Ханде, отбелязала е сестра си, но виждам голо коляно и три вилици 😆
Сега очаквам, че ще хапнат и ще се включат на лайв, както обеща Керем вчера 😉

Общи условия

Активация на акаунт