Отговори
# 615
  • София
За пръстена ми хрумват две опции - или лекарите да са го свалили (по принцип, като те оперират и т.н., те карат да си свалиш всякакви бижута), или той да го е свалил сам, след като се е събудил, защото не помни Еда и не вижда смисъл да носи пръстен, щом не помни да е сгоден или женен. Wink Гадно е, да. Но нали всичко е по два пъти - колко време Серкан си носи пръстена, а Еда беше свалила нейния, сега ще е обратното. Simple Smile Явно ще имаме трети годеж (за щастие), трето слагане на пръстените, дано вече им донесе късмет и затворят кръга. ❤

# 616
А може да е Керем, отишъл да види приятели на сета.. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 617
  • Пришълец
На мен малко ми липсваше робота - работохолик, признавам си Joy

# 618
Явно ще имаме трети годеж (за щастие), трето слагане на пръстените, дано вече им донесе късмет и затворят кръга. ❤
Ооо, чул те Бог, Аллах, Буда и всичките видове Богове, които съществуват.
И без друго ми беше някак набързо предложението на Серкан, нищо, че беше така романтично.
1 път - фалшиво.
2 път - истински, но под натиска на Семиха.
3 път - последен, но направен както трябва.

Аз тази новата сексбомба я разгледах. Ами никак не ми се връзва за турската общност дори. Дори клипчето, което си е пуснала пред огледалото, ходейки напред-назад, ми е гадно и надуто.
Тц, тази единствено може да реше косата на Еда преди лягане, за да може Серкан да я разрошва по-лесно после.

# 619
  • Кърджали
За третия път предлагам да ѝ предложи направо пред гражданското (или квото им е там) и Еда като каже "да", да влезнат и направо да подпишат. Ей така, за всеки случай. После вече сватбата
А може и първо да подпишат, а после да ѝ предложи. И да вдигнат сватба...

# 620
От сета вчера Simple Smile

Всички говорят за нас:

В Туитър отново започнаха да се въртят снимки на Биге

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 15:21 от mi_si

# 621
Ох, върнахме се към старата кола.. това не ми изглежда добре, пък не знам..

# 622
  • Пришълец

Всички говорят за #loveisintheair Nature Earth Africa Hands Clap

# 623
  • София
На мен на снимката с другите двама мъже от сета в гората не ми изглежда да е Серкан, по-скоро е Керем. По дрехите съдя. На сета в събота от офиса, където е с Анъл, Чаръ и Сарп, си беше Серкан. В костюм от три части, че и палто имаше. Тази новата ми изглежда турбо долна, с извинение. Не знам каква ще й е ролята, но не я приемам насериозно. Wink Нямам търпение да идва събота, май този път съспенсът за мен е най-голям, защото хем знам, че ще се върне, хем не знам какво ще се случи. Предположения има бол, но нямам търпение да разбера какво е. Така че чакам съботата с нетърпение. 🤘🏼

# 624
Според DigiLUP:
"Sen Çal Kapımı е най-коментираният сериал в социалните медии миналата седмица"

Revolving Hearts

# 625
Ще се окаже, че Селин/Биге от най-мразен образ в нашия сериал, ще стане най-желана да се върне обратно.
Колкото и да изпитвахме ненавист и омраза към нейната героиня, то никоя след това не успя да предизвика толкова силни чувства май. Поне при мен беше така.
Ще си я искат феновете обратно, но... Късно е, либе, за китка.

# 626
Ех, Еда, ех... Стана собственичка на холдинг, богата бизнес дама.... и въпреки всичко със старата кола. Money
Не знам колко време Серкан ще е в неизвестност, ама за всичкото това време Еда няма да си е купила нова кола Joy

Ама може би ще има пак спорове - работи ли "вуйчо" или не, има ли нужда от поправка или не... Joy

Ох, върнахме се към старата кола.. това не ми изглежда добре, пък не знам..

# 627
  • София
Вярно е, сис. Мен Селин ме дразнеше, но много харесвам Биге и оттам идва всичко. Освен това можеха да развият образа на Селин, а Биге се справяше отлично. Балджа ме дразнеше в пъти повече от Селин, но нейният образ нямаше накъде да се развие, не мисля, че и зрителите искахме да гледаме точно нейното развитие. Докато Селин си имаше своите фенове. Wink

Хайде да направим едно упражнение! Отдавна си го мисля - всеки да си каже топ 3 на любимите дизи двойки. Критериите са следните - не е нужно сериалът да ви е любим, нито любовната история да е епична, класацията е за най-химични и красиви екранни двойки. Моята е следната:
1. Керем Бюрсин и Ханде Ерчел като Серкан и Еда.
2. Чаатай Улусой и Серенай Саръкая като Яман и Мира.
3. Фуркан Андъч и Айбуке Пусат като Демир и Селин.
Сигурно, ако бях гледала РП, щях да класирам Джан и Демет като Джан и Санем, но не съм и затова не ги. От клипчетата, които съм виждала, също са имали невероятна химия. Simple Smile

# 628
Моите са двечки двойки, защото никой друг не ме е пленявал по този начин както:
1. Керем и Ханде на първо място със сигурност
И 2. Джан и Демет в РП
И двете двойки са супер химични и красиви на екран. (И не само 😉)
Вмъквам и Озан Долунай и Сера Кутлубей от Жестокият Истанбул като Дженк и Джемре, но там историята е съвсем друга..

# 629
Аз имам само две любими дизи двойки:
1. Керем Бюрсин и Ханде Ерчел като Серкан и Еда

2. Баръш Ардуч и Елчин Сангу като Йомер и Дефне

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 16:12 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт