Отговори
# 630
  • София
Вярно е, сис. Мен Селин ме дразнеше, но много харесвам Биге и оттам идва всичко. Освен това можеха да развият образа на Селин, а Биге се справяше отлично. Балджа ме дразнеше в пъти повече от Селин, но нейният образ нямаше накъде да се развие, не мисля, че и зрителите искахме да гледаме точно нейното развитие. Докато Селин си имаше своите фенове. Wink

Хайде да направим едно упражнение! Отдавна си го мисля - всеки да си каже топ 3 на любимите дизи двойки. Критериите са следните - не е нужно сериалът да ви е любим, нито любовната история да е епична, класацията е за най-химични и красиви екранни двойки. Моята е следната:
1. Керем Бюрсин и Ханде Ерчел като Серкан и Еда.
2. Чаатай Улусой и Серенай Саръкая като Яман и Мира.
3. Фуркан Андъч и Айбуке Пусат като Демир и Селин.
Сигурно, ако бях гледала РП, щях да класирам Джан и Демет като Джан и Санем, но не съм и затова не ги. От клипчетата, които съм виждала, също са имали невероятна химия. Simple Smile

Привет от мен в понеделник! Flowers Hibiscus

Няма как да не се включа с отговор на предложението на Бърборанка! Ето моите три любими дизи двойки до този момент:
1. Керем Бурсин и Ханде Ерчел: Серкан и Еда
2. Баръш Ардуч и Елчин Сангу: Йомер и Дефне
3. Джан Яман и Демет Йоздемир: Джан и Санем

Хубав ден от мен! Gift Heart

# 631
След Ханде и Керем всички други ми се струват смешни , комични и статични 😅 Но ще пробвам :
 1.Ханде и Керем  ,разбира се 😍
 2.Бергюзар Корел и Халит Ергенч  като Шехерезада и Онур .Още си пускам техни сцени . А и се влюбиха на снимачната площадка . 🥰
 3.Джан Яман и Йозге Гюрел като Ферит и Назлъ .

# 632
  • Плевен / София
След Ханде и Керем всички други ми се струват смешни , комични и статични 😅 Но ще пробвам :
 1.Ханде и Керем  ,разбира се 😍
 2.Бергюзар Корел и Халит Ергенч  като Шехерезада и Онур .Още си пускам техни сцени . А и се влюбиха на снимачната площадка . 🥰
 3.Джан Яман и Йозге Гюрел като Ферит и Назлъ .
От тази класация само на трето място за мен са Йозджан Дениз и Нургюл Йешилчай като Сеймен  и Бахар в "Имението с лозите"

# 633
  • Пришълец
Моята лична класация Heart

1. Чаатай Улусой и Хазал Кая (Огледален свят)
Скрит текст:

2. Керем и Ханде

3. Къванч Татлъту и Берен Саат (Забраненият плод)
Скрит текст:

# 634
Ейй, вярно.. Къванч и Берен и аз ги харесвах. Както и Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше 🥰 май любимите ми станаха много.

# 635
  • Бургас
1) Серкан и Еда
2) Джан и Санем
3) Омер и Дафне

# 636
Според SOMERA обаче сме на второ място:
 "Най-коментираният сериал/програма в социалните медии миналата седмица"

# 637
  • Пришълец
Магия, на мен в топ 3 ми бяха също Мурат Йълдъръм и Туба Бююкюстюн в Аси, но вече са на 4-то място Mr. Green
Няма друга романтична комедия като Почукай на вратата ми, която да ми е задържала трайно интереса (за повече от 4-5 епизода), а двойката да се е наредила сред любимите ми. Two Hearts

# 638
Включвам се и аз. По турските сериали се запалих покрай Джан и Санем, ей така се заглеждах по малко вечерно време, докато реших да намеря сериала в интернет и така започнах. Никога до тогава не си бях представяла, че ще седна и ще гледам турски сериал, а камо ли че ще осъмвам гледайки. Бях им върл противник, точно като всеки който не е гледал но компетентно дава мнение. След това като бясна ламя изгълтах на един дъх повечето от известните сериали. И така до сега - запленена от Еда и Серкан. Ако трябва да ги подредя по някакъв начин и то пропускайки някоя двойка със сигурност моята класация е
1. Еда и Серкан / Ханде и Керем/
2.Ферхат и Аслъ / Бирдже Акалай и Ибрахим Челиккол - Черно бяла любов/
3. Дефне и Йомер /Борко и Елка/

# 639
Аз имам само две любими дизи двойки:
1. Керем Бюрсин и Ханде Ерчел като Серкан и Еда

2. Баръш Ардуч и Елчин Сангу като Йомер и Дефне

Здравейте моите са като на mi_si
Ханде и Керем
Елчин и Баръш

# 640
  • София
Аз пък, след като поувеличих сивито си с турски сериали, някак си започнах да правя разлика между епична любовна история и любима екранна двойка. Например, ако трябва да направя топ 3 на най-епичните любовни истории според мен (2 от които завършили без хепи енд), класацията ще е следната:
1. Неслихан Атагюл и Бурак Йозчивит като Нихан и Кемал.
2. Хазал Кая и Чаатай Улусой като Ферия и Емир.
3. Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше като Ийт и Нур.
Тук критериите са ми други обаче. Тези двойки не са ми толкова химични, но любвните им истории са ме задържали пред екрана и са ме карали да плача, да се смея с тях, да тръпна в очакване на какво ще се случи и да се моля за техния хепи енд. Simple Smile

# 641
Повечето ви двойки са от ромкоми .Ами хора , които не гледат такива чудеса на дизи индустрията Stuck Out Tongue Winking Eye
Вратата е по различен
Grinning
Това са моите любими двойки за всички времена
1 .Нихан и Кемал Кара Севда
2 .Бихтер и Бехлюл ЗП
3.Аси и Демир Аси
Но в момента най най любими са ми Еда и Серкан Heart Heart , те ме накараха да гледам летен сериал !
А представяте ли си да няма нито амнезия , нито скок във времето ?
Серкан се прибира и се жени за Еда , но ядовете им започват като съсобственици на холдинга Grinning
Ще ми се , ама едва ли Smiling Imp , но много искам да ни изненадат Sleeping и нищо от това , което пишем тук да не стане Stuck Out Tongue Winking Eye

# 642
От Ханде

Ето тази е песента

# 643
  • София
Ако пък трябва да класирам любими двойки, ще ми е най-трудно... да избера само три. За любима двойка критериите са ми - като те попитат “коя ти е любимата двойка от сериал”, ами тази, която първо ти изплува в съзнанието. В момента най-любими са ми Серкан и Еда. Такова чудо никога не е било. При мен лично. Simple Smile Даже се опитвам да си спомня друг сериал, не турски, ами по принцип, където да съм имала толкова любима двойка, но не мога да се сетя. Което е доста показателно. Тези Керем и Ханде направо ме подпалиха. Ще ми е много трудно да гледам друг сериал след нашия, защото аз много сравянвам. И според мен всички ще ми бледнеят пред тези двамата. Много високо вдигнаха летвата. ❤

# 644
За мен любовните истории са в следната класация:
1. Най-вълнуваща за всички времена е на Саваш (Мурат Йълдъръм) и Ясемин (Нургюл Йешилчай) от "Любов и наказание"
2. Ийт (Толгахан Сайъшман) и Нур (Амине Гюлше) - "Сега и завинаги"
3. Картал Алпан (Буура Гюлсой) и Азизе (Ханде Ерчел) - "Азизе", слагам го на трето място защото за съжаление го спряха без финал след 6-та серия.

Най-химични двойки:
1. Разбира се Ханде и Керем
2. Демет Йоздемир - Джан Яман
3. Неслихан и Бурак Йозчивит в Черна любов

Общи условия

Активация на акаунт