Отговори
# 705
  • Пришълец
Габи, споделям мнението ти, че затишието в момента е за да не се говори повече за Керем и Ханде, отколкото за Серкан и Еда.

# 706
След Ханде и Керем всички други ми се струват смешни , комични и статични 😅 Но ще пробвам :
 1.Ханде и Керем  ,разбира се 😍
 2.Бергюзар Корел и Халит Ергенч  като Шехерезада и Онур .Още си пускам техни сцени . А и се влюбиха на снимачната площадка . 🥰
 3.Джан Яман и Йозге Гюрел като Ферит и Назлъ .
От тази класация само на трето място за мен са Йозджан Дениз и Нургюл Йешилчай като Сеймен  и Бахар в "Имението с лозите"

И аз се включвам.
Първо и второ са без промяна - Ханде и Керем,  Бергюзар Корел и Халит Ергенч  като Шехерезада и Онур.
На трето обаче за мен са Джансу Дере и Мехмет Акиф Алакурт в Съла и Боран от "Завръщане"

# 707
Бамби от сета на еп. 29

# 708
  • Плевен / София
Бамби от сета на еп. 29

Това сако ли е или рокля

# 709
  • Пришълец
Гости, спрях се да гледам същото Joy

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 22:12 от Маргарита Н.

# 710
Бамби от сета на еп. 29

Бамби пак е без гащи. Не го облякоха това девойче...зима е. Grin

# 711
Пак ще ни обвинят момичето, че съблазнява Керем Stuck Out Tongue Winking Eye

Ново:

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 22:04 от mi_si

# 712
  • Кърджали

Със свекървата си ли ще живее?

Айдан: Да. Да, ние ще организираме сватбата, страната на младоженеца. Разбира се, сигурността ще е на най - високо ниво.
Айфер: Айдан, това което се случи на къната, не е по наша вина. Нека да се разберем.
 Айдан: Няма значение, да не продължаваме с темата. Да гледаме напред. Направих списък с това което трябва да се свърши. Всичко е тук, дълъг списък е, моля да го погледнеш. Запазихте ли дата за церемонията? Серкаааан? Дата за церемонията...
Серкан: Аха.. Събота беше, нали?Да, уговорихме служител за събота...
Айдан: Събота? Има само три дни...
Айфер: Три дни ли? Какво говорите?
Еда: Не искахме да чакаме повече. И за какво да чакаме?
Айдан: Еда, добре, не чакайте повече, но ще започнете да живеете заедно след три дни. Трябва да подготвим къщата на Серкан тук.
Айфер :Тпва пък какво означава? Еда тук ли ще живее? Със свекървата си?
Еда: Ъъъ
Айдан:Откъде накъде? Със свекървата си...
Айфер:Ееее?
Айдан: В другият край на огромната градина е къщата на Серкан. Предполагам след като Алптекин го няма, няма да иска да ме остави сама...
Серкан:Аха.. Така... Ние мислихме след това да мислим за къща.. Нали?
Еда:Аха
Серкан : После
Еда:Засега ще сме дома, където сега живее Серкан. А после ще видим.
Айфер : Много добре. След това ти обичаш нашия квартал, ще си харесатв къща там.
Айдан: Аз искам да вярвам, че Серкан няма да се откаже от семейната къща.
Еда:Ще живее с новото си семейство
Серкан:Това да го обсъдим после, а сеега да се съсредоточим върху списъка.
Айдан:Не. Сега ще го обсъдим. Ние с Айфер трябва да го разрешим. Момент?
Еда: Извинете, една минута, моля? Темата е нашият дом, темата е ние къде ще живеем. Вие ли ще се разберете?
Айдан: Само това където аз живея е 8+3, има парцел 30 (моя бележка - не съм сигурна акр лк декара ли)
Айфер :И  една дузина коне има. Задоволи се с тях.
Серкан : Мамо, моля те, моля, д се върнем на темата. Къщата е после казахме...
Айдан:Добре, де, добре. К без това от тйк нататък ше работя с професионален организатпр на сватби.
Серкан : Чудесно! Чудесно, знапк ние може да си ходим. Да излизаме.
Айфер: Каква нужда има от това? Оргнизатор?
Айдан :Как така каква нужда има? Сватбата на Еда и Серкан не трябва да се прави аматьорски. Ето, г-жа Мира дойде.
Мира:Здравейте,
Айдан :Добре дошли!
Серкан: Здравейте!

# 713
От снимките, които току що mi_si качи, отделно и Неслихан качи от същото място, че дори на Ханде днешното стори е от там. Познах го по тази "картина"..

Ааа... Та - следва, че всички са на едно и също място. Ресторантче ли е, капанче ли е, нямам идея. Отделно и Енгин, Сейфи, Сашо са там... Само Серкан Бей липсва.
В Туитър сега прочетох, че "Серкан е задържан в плен". Нямам идея от къде им е дошло на акъла, нито дали е вярно.
Също прочетох, че от продукцията вероятно не са разрешили на Керем да пуска лайв, също и да се показва по сторита и снимки. Това може и по-горе да е коментирано, аз сега съм малко като Иснпектор Гаджет, но версия зелена, която пасти да яде до нашата оригинална детективка - Супер_Катето. 😆

# 714
  • Кърджали
Възможно е от продукцията да са ограничили всякакви снкмки, лайфове к истории, които могат да развалят мистерията. Все пак ако искат до последно да се пудим какво е станало със Серкан е логично...

# 715
И аз попаднах на инфо, че продуцентите са забранили на Керем да прави лайф следващите няколко дни, понеже много приказвал и щял да издаде нещо ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Специално за БРО:
По непотвърдена информация на арабите "сериалът Savaşçı ще се излъчва в неделя"

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 22:30 от mi_si

# 716
Ами че лъжа ли е 😆 Той е като жена и е готов всичко да си каже, докато Ханде трябва да го контролира, за да не говори 😆
Иначе наистина е напълно логично, но.. по традиция утре трябва да имаме фраг, ако нещо не се е променило, нали? Зачудих се сега дали там щв го покажат, дали ще се появи в съня на Лейля, примерно, може и на Ердем, Айфер.. Знам ли.
Честно казано - не искам да го има във фрага, от тази гл. т., че искам да е пълна мистерия какво се случва с него, докато не дойде събота.

# 717
Animal BeetleАз пак се връщам на Семиха ханъм.Ледена съм с тая жена.Досега ни я представиха като изключително богата, направо могъща личност.Тя направи принца на две стотинки, удари му такива закани, че тръпки ме побиха..Изтъкана от жажда за отмъщение, не се спира пред нищо ,за да навреди на сем. Болат.Пак казвам ,това няма да миряса ,ако не гушне букета или не направи някаква грандиозна издънка и да свие уши в мардинските си сараи.
  Animal BeetleКолкото до следващите събития, очаквам нещо, което не ни е минавало през ума.Странно ми е това заминаване само заради един подпис при това развитие на съвременните технологии.Да не забравяме , че и нашето момче е голям играч.Нищо чудно да е цакнало бабата с топла бира  и да я е принудил да прехвърли акциите си на внучката си-ще поживеем, ще видим!?!?
 ....
   Animal BeetleСтранен  стил на обличане на нашата Еда-все едно  е само по сако и чорапогащник, все пак е края на януари ?!?Един хубав панталон би ѝ стоял чудесно.

# 718
  • Пришълец

# 719
Много добре успяват да ни държат под напрежение обаче. Сигурна съм, че са инструктирали всичко да внимават какво споделят в социалните мрежи, за да ни държат на тръни за Серкан. Със сигурност и утре фрага няма да издаде нищо, а Керем направо се е покрил.

Общи условия

Активация на акаунт