Отговори
# 675
Хм, значи ли това, че очакваме Селин да се завърне? Ако се завърне, според мен Еда може да я повика да й помага в холдинга, нали ще е начело, а и ако Серко има амнезия или докато го няма.. ама пак ми звучи малко вероятно. По-скоро Серкан ще я помни като най-логичната за него жена.

# 676
Цитат на: Есенна магия* link=topic=1 от297212.msg42201372#msg42201372 date=1611596152
Хм, значи ли това, че очакваме Селин да се завърне?
Като нищо - нови СЦ , нови идеи . Стига само Биге да се съгласи .

# 677
  • София
Фили, съгласна съм с теб за Берен. Аз също много я харесвам като актриса. За мен най-талантливите и добри актриси към днешна дата са Неслихан Атагюл (на първо място за мен), Берен Саат и Джансу Дере. Големи са! При актьорите, ако трябва да класирам трима: Керем, Арас и Къванч. Simple Smile

Много харесвам нашата Ханде, най-красива ми е, ествествено красива, но има да се учи още. Пожелавам й да задобрява все повече и някой ден да се нареди след най-добрите актриси. В момента ми е една от любимите, просто ми е на сърце, но не мога да си кривя душата. Гореспоменатите 6-ма играят като зверове. Трудно е да се мериш с тях, но пожелавам на Ханде да влезе в този списък съвсем скоро. Heart

# 678
Фили, аз за това и не споменах други имена, които съм виждала сред Топ листите на момичетата тук и са едни от най-добрите за момента в Турция. В първата роля, в която видя даден актьор, ако не го харесам, то абсурд да го ЗАхаресам после 😆 При Берен беше лоша и нямаше как да я "обикна", но в никакъв случай не й отричам актьорските умения. Както и с другите, които НЕхаресвам. Не съм завършила актьорско майсторство, нито нещо общо с това, не бих казала на бялото - черно, но героя отблъсне ли ме, то го приемам много свриозно и ме отблъсква самият актьор 😆 Като Биге - Селин ме дразнеше много, Биге я изигра хубаво, но не харесвам Биге заради Селин 😆😆😆

Значи, по това турско писмо съдя, че.. Едно момиче забременее ли преди брака, тя е болна. Ужас, само женени се разболяват сигурно, боже, боже. По тази логика - половината от младото поколение в  България е болнаво 😆😆
Ама защо никой от тях не казва как мъжете си "чешат крастата", докато се оженят?? Да не мислят, че хората патки пасат и не знаят какви легенди се носят за турските мъже 😆

# 679
  • София
Ситуацията със самолета и Серкан според фенове: https://www.instagram.com/p/CKefK33p-M_/?igshid=rqmg4gtirj3p

Е, смях се! 😅

# 680
Тъжно ми е...като гледам колко близо сме до Новата тема...да беше така и със съботата...добре, че сте вие...

# 681
Ох, Не, Налбантова!   BlushBlushBlushBlushBlush

Значи Ердем според мен го държат щото им трябва някой който да прави смешни сцени, щото нали се предполагаше да сме комедия. 

Ама защо си мислят, че актьора е  Луи дьо Фюнес - това не знам.

Ако вземат Налбантова за сценарист, обаче, комедията ни е в кърпа вързана, но все пак трябват и актьори, които ги бива в комедийни роли.   Напр. Демет Йоздемир, и един актьор, който играе братовчед на мъжа й в стая 309.

Така, сега може ли да препоръчате комедия - независимо турска или не - сериал или не - ама да  става.

Относно любими (турски предполагам) актьори -герои, повечето дето ги спрягате, хич не ги знам, но ето моите открития:

1.  Най-новото ми попълнение - Керем Бюрсин - отвсякъде - много таланлив турски актьор.
2.  Демет Йоздемир и актьора, който играе братовчеда на мъжа й в стая 309 - също много таланливи актьори в жанр комедия.
3.  Най-химична двойка - Джансу Дере с Мехмет Алекурт в Silа.   
4.  Джансел Елчин в комедия, в която си партнира с Туба Буюкстюн.  Също много добра игра на актрисите, които играят циганки - роднини на героинята на Туба.

За Почукай на Вратата ми, освен Керем, това, което е качествено и трябва да се отбележи, е музиката, както и сценария за първите - не знам колко - серии.   Съвсем не лоша  игра на Неслихан Йелдан в ролята й на Айдан и, бих казала, доста убедителна Биге Йонал - в ролята й на Селин.

Бро, как какво ще стои, нали идва старият приятел, влюбен в Еда, но го осъзнал като е станал дърто магаре.

За финал - Серкан отваря очи, Еда супер щастлива, а той я пита - КИМСИН СЕН?
А тя му казва - КимЧен Ун 😆😆😆

Честно да си кажа - аз скок във времето не искам. Малко в повече ще ми дойде като подновена версия на.. вече на всички е ясно на кой друг сериал.
Нито приемам, че този финал на серията се приема като "край" на първи сезон...

# 682
Здравейте на всички ! Привет и от мен!И аз да се включа. Моите любими двойки са:
1.Керем Бюрсин и Ханде Ерчел като Серкан и Еда.
2.Елчин Сангу и Бръш Ардуч като Дефне и Йомер
3.Бергюзар Корел и Халит Ергенч като Шехерезада и Онур
4. Чаатай Улусой и Серенай Саръкая като Яман и Мира

# 683
Добър вечер и от мен , пчелички Animal Bee
Бърборанка, Магия
Скрит текст:
Видях си именцето и викам да ви навестя, не успявам да пиша, но ви чета редовно, по лайковете си личи , че съм на линия , на балкона си почивам Joy
Основната причина да не пиша е, че съм много назад с епизодите , направо ме е срам да кажа , до средата на 22ра серия съм Disappointed Relieved благодарение на вас съм в течение на събитията , от всички епизоди съм гледала отделни сцени , но картината не ми е пълна Grinning
И двете деца са болни, малкият изобщо не е ходил на градина тази година, каката ходи 5 дни , и тази седмица няма да е , надявам се от понеделник да тръгнат Hands Pray
Имам време да си ровя на тел , но просто няма как да пусна сериал да гледам , а вечер като заспят гледаме филми с мъжо и лягаме. Освен като Пеперудка да го зарибя и моя по сериала Joy ама трудна работа ще е , да не кажа невъзможна Joy

И според мен амнезията на Серкан ни е 100% сигурна, вече как ще се развият нататък нещата и аз не смея да предполагам. Много добър ПР ход на продуцентите с този първи фрагман, оставиха ни малко да се чудим какво става  , но съм на 99% убедена, че с втория фрагман ще ни открехнат вратата Blush Съгласна съм с Бърборанка , че е абсурдно Серкан да се влюби в друга , особено Робот Болат , още по -невъзможно Joy да се сгоди за друга също няма, освен ако не го излъжат , заради пръстена че е сгоден за някоя си друга. (Не помня кой го предположи, възможно е.)
За холдинга какво си мисля. Акциите на Серкан остават за Айдан , докато него го няма,  все пак тя е единствен негов наследник. Не мисля, че и Еда ще задържи акциите на баба си , тя не е такъв човек , да приеме нещо наготово, особено от баба си. Или ще ги даде на Айдан и тях или ще извика Селин , за да й ги върне , защото те бяха нейни преди големите рокади Joy това е възможен вариант , ако искат да върнат Селин Thinking Еда със сигурност ще остане да работи във фирмата и холдинга да помага , но не я виждам като шеф... Дори да задържи временно акциите , върне ли се Серкан и ще му ги даде, така си мисля аз.

За класациите ми е трудно да се изкажа , тъй като много малко сериали съм гледала от край до край с интерес , повечето съм ги гледала следкато са били излъчени до край и все в някой момент тръгвам с мишката Joy
Любими сериали и двойките от тях са ми "Любов и наказание" , "В очакване на слънцето", "Дъщерите на Гюнеш" и "Мерием".
За латиноамериканските сериали мога повече да пиша , защото с тях свързвам детството си , но не е това темата Joy

Лека вечер , отивам пак на балкона Kissing Heart

# 684
О, абсолютно не съм съгласна ,че Еда ще '' даде '' акциите на Селин .Селин ги продаде , никой не и ги е взел .Мисля ,че Еда ще приеме акциите от баба си заради добрата и воля . Няма да ги продаде заради Серкан , тя знаеше колко много холдингът означаваше за него . Но колкото и да си гадаем ,в събота ще разберем . Аз харесвам идеята за амнезията заради   удължаването на  сериала , но много ми се ще СЦ да избягат от това клише ...

# 685
Двойки:

Къванч Тътлату и Берен Саат - Забранения плод - Бихтер и Бехлюл
Керем Бюрсин и Ясемин Кай Аллън - Въпрос на чест / Йиит и Сибел
Серенай Саръкайа и Чаатай Улусой - Прилив Отлив / Яман и Мира
Илкер Калели и Бурчин Терзиолу - Пойраз Карайел / Пойраз и Айшегюл
Кенан И и Джансу Дере - Езел / Езел и Ейшан
Озан Долунай и Сера Кутлубей - Жестокия Истанбул - Дженк и Джемре
Чаалар Ертурул и Дениз Байсал -  Госпожа Фазилет и нейните дъщери - Хазан и Яъз

------

Герои:Мъже

Йиит Кълъч: Въпрос на чест
Дженк Карачай : Жестокия Истанбул
Емир Козджуоулу - Кара Севда
Ахмет Пойраз Карайел - Пойраз Карайел
Ямач Кочовалъ - Чукур
----
Жени:

Йешим Ташкъран :Сезони на любовта / лалето
Айшегюл Чилингир - Пойраз Карайел
Бихтер - Забранения плод
ПП:Колко странно все умрели жени харесвам...
----
Омразни персонажи

ЗИ: Недим и Джемре
Фазилет:Синан
ЗИ: Нериман
Чукур:Байкал
Въпрос на чест :Кюбра
Кара Севда: Галип
Пойраз Карайел :Невра/ Адил Топал

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 20:43 от x BlackRose x

# 686
Добър вечер, момичета!🥰

Ново от Ханде:

# 687
  • София
Пуснали са ни втори фрагман, момичета

# 688
  • Кърджали
БлагаВест, това не е фрагман. А предположения на някой си какво ще се случи според него. И обикновено пускат по едно за всеки вариант за развой - далк ще ймре например сега, дсли няма да умре, дсли ше я помнк, далк няма да я помни...

# 689
  • София
БлагаВест, това не е фрагман. А предположения на някой си какво ще се случи според него. И обикновено пускат по едно за всеки вариант за развой - далк ще ймре например сега, дсли няма да умре, дсли ше я помнк, далк няма да я помни...
Така ли, понеже пише 2 фрагман и аз повярвах като малко дете   

Общи условия

Активация на акаунт