Отговори
# 585
А това смята ли се за край на сезон 1 или просто на нас така ни се струва и звучи добре? Защото наистина беше идеален завършек на сезон, но май комшиите не разграничават сезон от сезон, а всичко си върви едно след друго.
На нас ни се струва Stuck Out Tongue Winking Eye

# 586
  • София
Сакън да е сгоден за друга! Скок от една година и дъщеричка - добре, амнезия - окей, но другото ми е прекалено. Въпросите, на които чакаме да получим отговори, са:
- какво ще е правил Серкан, ако имаме скок?
- какво точно е станало и как се е спасил?
- защо не са го търсили и как така не са го намерили? Все пак не е паднал в джунгла. Известен е. А и това е самолет, не се е разбила платноходка в открито море.
Надявам се, че сценаристите ще са помислили за всичко и ще ни представят нещата достоверно. Но няма никаква нужда от нова жена в живота на Серкан. Това трудно ще го приема. А и тази новата какво ще я правим после?! Пък и Серкан трябва всичко и всички да е забравил, не само Еда, да е започнал нов живот едва ли не. Защото иначе, ако помни кой е, ще иска да се върне при майка си, няма да стои в забвение една година. Това, ако имаме скок. Освен ако не е бил в кома. Но пак - той е известен, ако са го намерили, ще знаят кой е. Нали обявиха самолета за изчезнал, би следвало да го издирват?! Не знам, има доста въпроси, гадаем си тук, аз чакам с нетърпение да разбера какво се е случило. Simple Smile

# 587
  • София
Да споделя няколко от конспиративните теории на испанките: Simple Smile
* "Ще има скок от 1 година. Еда ще работи във фирмата и ще има дъщеричка (затова Гамзе беше вчера на сета -  ще ползват Мави, хем заради COVID, хем детето познава лeля си и Керем). Серкан ще има амнезия и ще е сгоден за някоя. Те затова тая седмица много не пущат сторита и снимки от сета, за да не се усетим."
* "Нали сме модерен сериал, самолетът ще е отвлечен от извънземни"
* "Бабата го е похитила"
* "Самолетът е паднал, но Серкан се е измъкнал. Действието се развива в планините и ще му трябват 2-3 седмици за да се прибере, но ще има амнезия и няма да помни Еда"

Simple Smile
https://twitter.com/i/status/1353628014882521088
mi_si Може да има и друг вариант. Серкан не е качен на този самолет. Отвлечен е някъде, а самолета е катастрофирал и всички мислят, че той е вътре и е загинал. Но в един момент, той ще успее някак си да се спаси и ще се появи, когато най-малко го очакват.

# 588
  • София
Но, ако Серкан се появи и не е с амнезия, какво ще стои между него и Еда? Така де... вече нищо не им пречи, ще се съберат и оженят. Не мога да измисля нищо друго освен амнезия, което да стои между тях и да започнем отначало, както намекна Неслихан.

# 589
Но, ако Серкан се появи и не е с амнезия, какво ще стои между него и Еда? Така де... вече нищо не им пречи, ще се съберат и оженят. Не мога да измисля нищо друго освен амнезия, което да стои между тях и да започнем отначало, както намекна Неслихан.
И за мен това е най-логичният възможен вариант за започване отначало. Защото наистина си е" отначало." Еда да спечели обратно Серкан...

# 590
  • София
Бърборанка, това начало, за което споменава Неслихан,  не значи задължително амнезия. Много други неща могат да бъдат причина за ново начало. Не знаем какво са измислили сценаристите. Те не случайно ни държат в шах. Най-близко  до ума е точно амнезията, но все ми се струва, че ще е нещо съвсем различно. Но да видим...

# 591
Това, което знаем със сигурност е:
- ново начало от 29 еп (според Неслихан)
 - 2 официално нови герои (мацката от снощи и приятелят от детство на Еда)
 - един, който ще се включи скоро (лош персонаж)
 - Сириус е в къщата на Еда
 - вчера Ханде е снимала в гората, за Керем не се знае ...
 - в събота на сета са били Керем, Сарп, Анил
ако се сещате друго ....

# 592
Бро, как какво ще стои, нали идва старият приятел, влюбен в Еда, но го осъзнал като е станал дърто магаре.
Ако Серкан няма амнезия, то ще са отмвнили сватбата за лятото, хем да имат повечко време за подготовка, хеееем да може този Дениз или какъвто беше.. да се пречка и да дразни Серкан, макс 2-3 серии му давам на този.
За това приемам, че Серкан ще е с амнезия 3 серии, след 3тата започва да си спомня части от историята му с Еда и нататък вече ще са измислили други щуротии.
Самолетът е изчезнал, защото трябва да се проточи времето, в коего ще го търсят, ще има драма докато го намерят. Ама то да не е само това - Серкан жив ли е, умрял ли е... После в болниците, рев, рев, индийски сериал - 30мин как Еда го гледа от прозореца, как влиза едва-едва до него, че после плаче... Още 30мин му говори как го обича, как не може и не иска да живее без него. Ето, само с болницата има 1 час, а преди това в търсене и мъки мина останалата част на серията.
За финал - Серкан отваря очи, Еда супер щастлива, а той я пита - КИМСИН СЕН?
А тя му казва - КимЧен Ун 😆😆😆

Честно да си кажа - аз скок във времето не искам. Малко в повече ще ми дойде като подновена версия на.. вече на всички е ясно на кой друг сериал.
Нито приемам, че този финал на серията се приема като "край" на първи сезон...

# 593
Бро,

Налбантова, надмина себе си .... SmileSmileSmileSmileSmile  !!!!!!!!!!!!  Hands Plus1Hands Plus1Hands Plus1
С такъв хумор и плача е весел.

# 594
Днес пак снимат в гората

# 595
  • София
Бро, как какво ще стои, нали идва старият приятел, влюбен в Еда, но го осъзнал като е станал дърто магаре.
Ако Серкан няма амнезия, то ще са отмвнили сватбата за лятото, хем да имат повечко време за подготовка, хеееем да може този Дениз или какъвто беше.. да се пречка и да дразни Серкан, макс 2-3 серии му давам на този.
За това приемам, че Серкан ще е с амнезия 3 серии, след 3тата започва да си спомня части от историята му с Еда и нататък вече ще са измислили други щуротии.
Самолетът е изчезнал, защото трябва да се проточи времето, в коего ще го търсят, ще има драма докато го намерят. Ама то да не е само това - Серкан жив ли е, умрял ли е... После в болниците, рев, рев, индийски сериал 30мин как Еда го гледа от прозореца, как влиза едва-едва до него, че после плаче... Още 30мин му говори как го обича, как не може и не иска да живее без него. Ето, само с болницата има 1 час, а преди това в търсене и мъки мина останалата част на серията.

Честно да си кажа - аз скок във времето не искам. Малко в повече ще ми дойде като подновена версия на.. вече на всички е ясно на кой друг сериал.
Нито приемам, че този финал на серията се приема като "край" на първи сезон...

Налбантова, бъди милостива! Не мога да се спра да се смея, а съм на работа. Как да обясня на колегите какво ми става   

Продължавам да си мисля, че този път ще измислят нещо по-оргинално от амнезията 

Тази снимка показва, че издирват Серкан някъде в гората...  дали не са попаднали на някакви следи

И представяте ли си сега те го търсят в дън гори Тилилейски, а Серкан мръсен, кален и раздърпан се добира до офиса и ги чака там. 

# 596
Изобщо не искам скок във времето и Еда да е с дете. Серкан трябва да е там, да я гледа, глези, обгрижва. Трябва да преживее новината, че ще става баща и всичките комични ситуации, които биха възникнали. Дете след 1 година без Серко олмаз.

И отново първенци !

# 597
И аз чакам с нетърпение да видим какво се е случило със Серкан - отвлечен ли е, инцидент ли е преживял, с хапчета ли са го надрусали да му промият мозъка, или страда от амнезия.
А може би сам не иска да се върне преди да е намерил решение как да си върне фирмата.

Някои фенове предполагат, че Еда ще търси Серкан в гората, и че ще има спасителна акция - но няма да намерят тялото на Серкан сред останките от самолета. Thinking

Ама може и да са общи сцени - когато вече се е върнал - тиймбилдинг или нов проект - Еда нали се занимава с ландшафт, дървета и цветя. Heart

А може да е случайна среща в гората... отиват по проект да огледат терена и го срещат, а той не ги помни. Fearful

Според мен е възможно Серкан да има амнезия - като един вид защитен механизъм на организма. Thinking
Представете си - самолета пада, единственото, за което Серкан мисли е Еда и несъстоялата се сватба, сигурно в малкото минути преди инцидента болката за загубата на Еда и един щастлив живот с нея е била огромна. Cry Всичко е минало пред очите му като сън и когато се е събудил от комата примерно - не помни съня, опитва се да си спомни какво е сънувал... хубав сън е било, но не помни. Cold Sweat

Вероятно докато е падал самолета се е самообвинявал за допусната грешка да я остави в деня на сватбата. Cry

Освен това пред очите му са минали всички щастливи моменти с нея - лицето, усмивката й, моментите заедно... и хоп всичко изчезва. Sob

Скрит текст:

Понякога при инцидент и сътресение на мозъка, хората не знаят какво се случило. Не помнят какво са правили и къде са били в денят на инцидента, това с непомнене месеците преди инцидента - не знам доколкото е вероятно, но може би също е възможно.

# 598
  • София
Продължавам да мисля, че ще имаме амнезия и съм окей с това клише, защото знам, че Керем ще го изиграе супер, ще се получат доста комични ситуации, ще се върнем към робот Болат времето, а Робо си беше чаровен макар и серт. Освен това не вярвам амнезията да продължи повече от 2-3 епизода. След това ще се появят нови проблеми. Да залагаме ли дали ще забременят Еда в края на сериала или по-рано, за да гледаме бременна Еда, чок шашардъ Серкан бей, раждане, радости и т.н.? На мен ми се иска сватба и бебе поне 3 серии преди финала, за да им се порадваме. Ама вероятно, както е почти във всяко дизи, сватбата и бременноста ще са накрая, в последния епизод, в последните му 10 минути. 😅 Хайде дано не се окажа права и ни изненадат, както успяват досега. 🤘🏼

# 599
И аз мисля, че по някакъв начин ще покажат инцидента и какво точно е станало със Серкан, поне на нас зрителите.
Налбантова, обичам хумора ти, момиче! 😂😂😂
Дами, почерпете се. Излизам от изпит и имам отличен:

Общи условия

Активация на акаунт