Отговори
# 660
От Туитър - "Керем 2017" :

Sparkling Heart
"Керем 2020"

# 661
  • София
Ааа, Али, велико! Вярно е микс между наша Лияна и Шекерджито. Честно да ви кажа, като визия, малко ми прилича на тази актриса, с разликата, че това е актриса и знам, че играе добре. Пипнала се е, но не е прекалила. Зехра Йълмаз се казва:

Да в видим тази гърла де. Може да се настройваме предварително, а да си играе добре момичето или пък ролята й да е някаква никаква като на Мерт (прАнсето).

# 662
От Туитър - "Керем 2017" :

Скрит текст:

Sparkling Heart
"Керем 2020"
Таз мацка с Керем е една руска актриса - Александра Никифорова, която игра в копродукцията "Султанът на моето сърце". Интересно защо са заедно на тези награди?
Ама какъв е тоя пръстен на дясната ръка на Керем през 2017 ??? Сякаш не съм чела за официален годеж със Серенай.

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 18:36 от dariVale

# 663
Зехра съм я гледала в "Сълзите на Дженет", "Бодрумска приказка" и "Ах, моя младост". Справя се чудесно с ролите си. Интересно ми е каква ще ѝ е ролята- положителна или отрицателна.

# 664
Клюка:
Напускането на Фифи не било планирано в сценария, защото Ситаре напуска сериала по собствено желание, тъй като ще се присъедини към актьорския състав на друга поредица. Съобщава се сериала  „Рамо“.

# 665
Божееееее, аз докато отговоря на първата задача и се наредиха още 100 😆😆😆

Най-любими двойки/любовна история: Тук за мен са равни тези двете, защото харесам ли двойката, няма как да не съм харесала и историята им.

1. Нашите, естествено, вероятнл защото в момента са ми на сърце и за това са първи. Ама пък какво да си кривя душата 😆
2. Неслихан и Бурак - Черна любов.
3. Демет и Джан - Ранобудните.

Любим герой/героиня:
1. Нихан. Звяр е тази Неслихан просто.
2. С много болка в душата, но Еда ще е втора. Въпреки разликата в двата сериала, не мога да се пречупя все още и да я сложа първа.
3. Санем/Зайнеп - като двете са пълни противоположности, но Демет е бетон.

1. Кадир Адалъ - Къванч Татлъту го играе в сериала "Carpisma", като звяр е там, дори за мен това е най-добрата му роля от всички.
2. Кемал Сойдере.
3. Серкан - да, трети е, защото е първият сериал, който гледам с Керем, не че с Бурак съм гледала друг, но съм видяла финала, а тук все още не съм и не знам кога Серкан ще ме ядоса 😆

Най-омразна/омразен: - герой нямам, но актриса имам - Берен Саат ме дразни от "Забранения плод". Когато не харесам един човек в дадената му роля, защото е гадна, то после ми е много трудно да го погледна с други очи и да ми стане симпатичен. Не я мразя, просто самата личност ми е... не бих я харесала и не бих си пуснала сериал с нея. Имам и още по една шепа такива актриси и актьори, но да не рискувам да влизам в черния списък на някои хора от тук 😆😆

О, забравих за любимци като цяло. Ама те ми сеа същите, като горе.

Неслихан Атагюл, Ханде, Демет, в последно време и нашата Неслихан (Айдан) ми е много издигната в очите. Страшно добре си играе ролята, а съм я гледала още в един сериал. Мъжки актьори толкова харесвани нямам 🙄

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 19:11 от Nalbantova

# 666
Симпатяга е този певец. Не знам дали Ханде харесва песните му?
Дали гръцките й фенове са изпратили подарък?
Дали в Гърция са закупили сериала?
Или пък е намек настроението на Ханде (без Мурат)...
Или пък е намек за настроението на Еда без Серкан текстът е тъжен - за животът и самотата след раздялата "Като вълк в нощта вие самотата, тази вечер дори и времето не е с мен. Минаха месеци, откакто си далеч от мен.... Но отчаяно те търся в моята Атина. Но отчаяно те търся в моята Атина."  Sob

А може би ще видим пияна Еда...? И Ханде си е пуснала нещо гръцко за вдъхновение... Joy
На мацката в клипа и се вижда бельото.

От Ханде

Ето тази е песента

А и като споменах думата бельо се сетих за сцената в банята без бельо - турските фенове са скандализирани от последния епизод и писали до фокс и продуцентите, че е недопустимо да се показват такива развратни сцени, с развратната Ханде и този американец, който допълнително развращава околните със западни идеи, при мюсюлманите пишело, че сексът преди брак е грях, че носи болести и не било редно да показват неща които влизат в конфликт с религията. Scream Ама иначе, като фенове и те харесвали SCK и щели да го гледат въпреки това, и освен това уважавали вярванията на феновете от други държави и не искали да обидят никого, ама все пак можело да ги няма тези сцени Flushed

# 667
  • Плевен / София

А и като споменах думата бельо се сетих за сцената в банята без бельо - турските фенове са скандализирани от последния епизод и писали до фокс и продуцентите, че е недопустимо да се показват такива развратни сцени, с развратната Ханде и този американец, който допълнително развращава околните със западни идеи, при мюсюлманите пишело, че сексът преди брак е грях, че носи болести и не било редно да показват неща които влизат в конфликт с религията. Scream Ама иначе, като фенове и те харесвали SCK и щели да го гледат въпреки това, и освен това уважавали вярванията на феновете от други държави и не искали да обидят никого, ама все пак можело да ги няма тези сцени Flushed

Само този преди брака ли
А кой ви е най-омразният герой и героиня?
Азизе от "Вятърничав"...от най пресните....

# 668
В Сеул през 2017 Ана Никифорова получава наградата за най добра актриса , а Керем за най добър актьор.

https://www.facebook.com/watch/?v=2061664433859387

# 669
  • Кърджали
БРО, ще ги преведа. Просто вчера мъж и свекърва така ми вдигнаха кръвното, че не мк беше до нищо. А днес щерйата цял ден йчи на компютъра. Но после ще ги преведа колкото успея.

Любим актьор
Мисля че неведнъж съм казвала, знаете...
1. Мехмет Асланту
1.5. Керем Бюрсим ( не зашото темата е за него, а к сега е популярен, но наистина щом почти го слагам на едно ниво с Асланту знапи наистина ми е взел ума)
2. Сечкин Йоздемир - не гледам сегашният му, историпески сериал, но иначе като цяло има нешо в него, което ме кара да гледам нещата, клкто играе.
3. Йозджан Дениз.
4. Баръш Ардуч
5.Бурак Сердар Санал
6. Гькхан Алкан
6.Керемджем
7.Емре Карайел

# 670
  • София
За Ситаре предположих, че е нещо такова. Жалко! Но сигурно в Рамо й предлагат по-ключова роля, докато Фифи стоеше като статистка, не получи никакво развитие и възможност за актрисата да изпъкне. Наскоро си беше публикувала именно клипче от Рамо с благодарности, защото бяха включили нейна песен към саундтрака на сериала. Той е криминална драма, доколкото знам. Добре ще й е. Представям си я точно в такъв тип сериал. Но ще ми липсва. Свикнах с Фифи. Simple Smile

Така, както сме тръгнали, дайте и следното - любимите ви злодеи. Аз съм с две ръце за Каан като Емир от Черна любов и за Джейда като Ханде от Огледален свят. Simple Smile

mimchyyy9, може би аз не съм се изразила правилно - Зехра няма да участва в нашия сериал. Казах само, че малко ми прилича на актрисата, която спрягат за ново попълнение към каста ни. Тази, която е микс между наша Лияна и Селин Шекерджи. Wink

Искрено ме разсмя това, което кукличка е споделила - за писмото на турските фенове до Фокс. Сексът преди брака водел до болести. Grinning А този след брака - не?! Според мен образованите и по-заможни турци си живеят според модерните западни виждания - пият алкохол, може и свинско да ядат, не се женят девствени и т.н. В което няма нищо лошо. Аз лично вярвам, че всеки човек има право на следното - свободна воля и право на избор. Сам да избира вярата си, какви морални ценности ще изповядва, какво ще учи, за кого ще се омъжи / ожени, къде ще живее, с какво ще се храни. Турските фенове освен да уважават западните привички, трябва да се научат да уважават и различните сред тях самите. Това тяхното е дискриманация. Също като отношението към хората с различна сексуална ориентация или чернокожите. Wink

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 19:14 от Бърборанка с розови очила

# 671
Цитат
турските фенове са скандализирани от последния епизод и писали до фокс и продуцентите, че е недопустимо да се показват такива развратни сцени, с развратната Ханде и този американец, който допълнително развращава околните със западни идеи,

Така, така! Joy Joy Joy
Кукличке, и аз съм впечатлена от гръцкия певец, италиански тип иде. Освен това е и красавец. Wink
Да споделя - някакво усещане ме гъделичка. Керем като че ли пази някаква дистанция по отношение на Ханде. Стресна ли се нещо ...

# 672
  • Кърджали
Любим злодей... Хмм... Тук малко мк е трудно. Забравям бързо тези, които ми лазят по нервите. Но може би има един
1. Джейхун Емре  (Kürsat Alniaçik), от сериала на Асланту к жена му. Всипки други злодеи ги забравям, нл за мен той е еталон за злодей, умен, манипулиращ, почтк безсмъртен и иначе уважаващ врага си. ...
Друг не се сещам, въртя въртя мозъка си, нищо не изкача.

# 673
И аз харесвам тази Зехра , но да , няма да е тя , а някаква гърла Stuck Out Tongue Winking Eye
Налбантова Joy , за Берен не съм съгласна с теб , но не оспорвам мнението ти разбира се
.Естествено красива и талантлива жена с голяма харизма .Да , Бихтер беше противоречива , но тя я изигра страхотно .Но най много ме впечатли как след светската лъвица Бихтер , тя се превъплъти в изнасиленото и много самотно в нещастието си селско момиче Фатмагюл .И това след 3 месеца ! От тогава съм и голям фен .За мен тя и Неслихан ( от по младото поколение ) са най класните актриси .Желая и нашата красавица Ханде  ( също естествена като тях ) да се усъвършенства на това ниво Grinning

# 674
От соц. мрежи
Биге е започнала да следи отново хора от екипа на сериала

Общи условия

Активация на акаунт