Отговори
# 645
  • София
Най-завладяваща и химична двойка за мен е:

1. Нихан (Неслихан Атагюл) и Кемал (Бурак Йоздживит)- Кара Севда 
2. Еда (Ханде Ерчел) и Серкан (Керем Бюрсин) - Почукай на вратата ми
3. Бихтер (Берен Саат)  и Бехлюл (Къванч Татлату) - Забраненият плод

# 646
  • Кърджали
Любима двойка (като химия)
1. Ясно.Керем и Ханде като Серкан и Еда
2. Мехмет Асланту и Арзум Онан - Седат Ялчън и Букет Хазал (ме ги змаете, много стар сериал, хкмията ясна, шом сшед това 26 години са заедно)
3. Неслихан Атагюл Доулу и Ураз Кайгълъоулу като Наре и Гедиз ( така и не ги направиха двойка, ама химията в обшите им сцени за мен беше стократно по-силна от офижиалната двойка в сериала)
4. Баръш Ардуч и Елчин Сангу - Йомер и Дефне

Любовна история
1. Тук си слагам пак  Седат Ялчън и Букет Хазал. Ама друга двойка така не ме омагьоса мен и след сто години
2.  Йозджан Дениз и Нюргюл Йешилчай като Сеймен и Бахар - Asmalı konak (имението с лозите)
3. Мурат Йълдъръм и  Туба Бююкюстюн - Демир и Аси
Сигурмо има оше една - две, ама в момента не се сещам.
Не че подценявам любов:train:ната история на Серкан к Еда, ам чакам първо да видим щастливия финал и тогава.

След това си кажете и любим герой и любима героиня.аз ще ги пиша после, че нямам батерия

# 647
  • София
Принципно не правя така. Не съм тесногръда, не съдя по външния вид, но... come on!

Тази мома не ми се вписва в нашия сериал. Ама хич! Да видим каква роля ще й дадат. Надявам се да е като на прАнсе. Да я видим за 10 минути всичко на всичко. Wink

Алекс, ако не е нахално, мога ли да те помоля да преведеш и останалите сцени от 28 епизод. 🙌🏼 Особено края. Благодаря предварително! ❤

# 648
Най-любимите ми двойки са:

1. Баръш Ардуч и Елчин Сангу- Йомер и Дефне (Любов под наем)
2.Ханде Ерчел и Керем Бурсин- Еда и Серкан (Почукай на вратата ми)
3. Гьокче Бахадър и Мерт Фърат- Оя и Серхан (Малки престъпления)

Любовна история:
1. Елчин Сангу и Баръш Ардуч- Йомер и Дефне (Любов под наем)

2. Аслъ Тандоан и Ийт Йозшенер- Ламия и Джемил (Мелодията на сърцето)

3. Бурак Йозчивит и Неслихан Атагюл- Кемал и Нихан (Черна любов)

Любима героиня:

1. Дефне от Любов под наем (Елчин Сангу)

2. Оя от Малки престъпления (Гьокче Бахадър)

3. Джемре от Жестокият Истанбул (Сера Кутлубей)

Любим герой:

1. Демир от Гордата Аси (Мурат Йълдъръм)

2. Недим от Жестокият Истанбул (Беркер Гювен)

3. Кемал от Черна любов (Бурак Йозчивит)

# 649
# 650
До момента любими герой и героиня са ми нашите Еда и Серкан, но добавям и Джан Дивит от Ранобудна птичка + Назлъ от Пълнолуние 🤪 Редактирам се, защото забравих Дженк от Жестокият Истанбул.
А кой ви е най-омразният герой и героиня?

# 651
  • София
Любим герой и любима героиня... уф! Сега съм пристрастна и, разбира се, че ще напиша Серкан и Еда. Затова скипвам тях и давам другите двама, които ми идват наум. След една година пак ще ме попиташ същото, Алекс, и тогава вече, ако кажа Серкан и Една, значи не е било от моментата емоция. Simple Smile

Любим герой - Емир от Огледален свят. Моля предварително фенките на този сериал да не ме нападат. В моя защита ще кажа следното - това беше любимият ми турски сериал дълго време, изгледала съм го над 10 пъти. Към днешна дата смятам филма за абсолютна боза. Цялата драма ми идва в повече. Портиерските истории не мога да ги дишам. Но едно си е така и до ден днешен - обожавам Емир. Толкова чаровен и влюбен. Добър по душа, искрен, Ферия много ме дразнеше, но Емир беше достоен и обичащ мъж. Аз имам слабост към обичащите и отдадени на една жена мъже. Затова и Серкан сега така ми е влязъл под кожата. Ако се сетя за друг любим герой, ще допълня, но засега е това.

Героиня - Мира от Квартала на богатите. Не харесвам типичните женски образи от турски сериали, които се жертват постоянно, тръшкат, онеправдани са, добри до глупост, наивни и цялата тази история с бедното момиче, което се влюбва в богат мъж. Затова харесвам Мира. Тя беше първата по-модерна и разчупена героиня в дизи. Харесвах характера й, стила й. Може би, защото е римейк на американски сериал, но това не е типичната турска героиня. Еда ми напомня на нея. Непокорна, борбена, честна и добра, но без да е наивна и глупава, отстояваща себе си, но готова на всичко за любимите си хора.

Като сме тръгнали, дайте и любими актьори. Лично аз не се влияя от ролите им, нито от физическата им красота, нито от това в кои сериали са участвали. За мен има няколко талантливи турски актьори, които просто са бетон. Могат да изиграят всичко и съм безмълвна, докато ги гледам. Сигурна съм, че за всяка от вас има такива. Моите са Керем, Арас Булут и Неслихан Атагюл.

# 652
Ново от сета:

# 653

# 654
  • София
Ооо, тук веднага давам - Оркун от Квартала на богатите (нищо позитивно не видях в този персонаж, дори за секунда не го съжалих и харесах) и Санем от Огледален свят (също като Оркун, ужасна просто). Аз имам слабост към лошите и даже по-често симпатизирам на лошите, но има лоши, които просто са противни. Като тези горе. Да поясня - Селин и Балджа не ги числя към лошите. В нашия сериал само Семиха мога да броя за злодей и всъщност я харесвах. Wink

# 655
Най-омразни герои и героини:
Сумру от "Не пускай ръката ми"
Алев от "Назови ме по име"
Кендал от "Черна роза"
Шениз от "Жестокият Истанбул"
Гюлизар от "Черна роза"
Рюстем от "Черна роза"
Тарък от "Намери ме"
Арзу от "Намери ме"
Хашмет от "Научи ме да обичам"
Джавидан от "Клетва"
Мерве от "Малки престъпления"
Джелял от "Вътре"
Алпай от "Моето име е Мелек"
Саадетин Кьопек от "Възкресението на Ертуруул"
Мустафа от "Двама завинаги"
Ширин от "Жена"
Берна от "Научи ме да обичам"
Санем от "Огледален свят"
Емре от "Любовта не разбира от думи"
Хюлия от "В сърцето ми е Дениз"
Вахит от "Любов от втори опит"
Дениз от "Любов под наем"
Музи от "Мафията не може да управлява света"
Дженгиз от "Езел"
Дженгиз от "Майка"
Ведат от "Ти разкажи, Черно море"
Октай от "Мерием"
Дерин от "Мерием"
Алара от "Навсякъде ти"
Нуран от "Моят живот"
Султан от "Моят живот"
Изак от "В сърцето ми е Дениз"
Кенан от "Моят живот"
Петро от "С Русия в сърцето"
Фюсун от "Вятърничав"
Ерджан от "Назови ме по име"
Селим от "Пепел от рози"
Акън от "Дъщерята на посланика"
Менекше от "Дъщерята на посланика"

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 18:19 от mimchyyy9

# 656
О на мен силиконовата мадама не ми харесва . Аз разбирам да се пипнеш тук там лекичко заради самата естетика , но тези гърли ( визирам и нашите чалгаджийки , плеймейтки и тем подобни други к@рви . УжасТ - еднакви носове като човки на паток , уста като на жаби и вимета като на крави и едни дебели  веждаци . Не може човек да ги различи Simple Smile
Мисля ,че и някои от съседските актриси прекаляват със силикона и ботокса и вече не стават за актриси Stuck Out Tongue Winking Eye

# 657
Любими екранни двойки:
1. Еда и Серкан
2. Демет и Джан

# 658
На мен тази новата ми прилича на микс между наша Лияна и Селин Шекерджи(заради големите  очи):
Скрит текст:
Новата:

Лияна:

Селин:

Любими двойки (другите няма да ги подреждам, не мога):
1.Еда и Серкан
Азра и Дженк (,,Не пускай ръката ми")
Мира и Яман(,,Кварталът на богатите")
Ойкю и Аяз(,,Сезонът на черешите")
И много други, за които просто не се сещам в момента
Злодеи много, аз трудно започвам да обичам някой герой, но лесно намразвам друг Joy

# 659
  • Пришълец
Фили, съгласна съм. Някои преминават границата на добрия вкус...

Общи условия

Активация на акаунт