Ама иначе, като фенове и те харесвали SCK и щели да го гледат въпреки това, и освен това уважавали вярванията на феновете от други държави и не искали да обидят никого, ама все пак можело да ги няма тези сцени 
Ама иначе, като фенове и те харесвали SCK и щели да го гледат въпреки това, и освен това уважавали вярванията на феновете от други държави и не искали да обидят никого, ама все пак можело да ги няма тези сцени 

А този след брака - не?! Според мен образованите и по-заможни турци си живеят според модерните западни виждания - пият алкохол, може и свинско да ядат, не се женят девствени и т.н. В което няма нищо лошо. Аз лично вярвам, че всеки човек има право на следното - свободна воля и право на избор. Сам да избира вярата си, какви морални ценности ще изповядва, какво ще учи, за кого ще се омъжи / ожени, къде ще живее, с какво ще се храни. Турските фенове освен да уважават западните привички, трябва да се научат да уважават и различните сред тях самите. Това тяхното е дискриманация. Също като отношението към хората с различна сексуална ориентация или чернокожите.

, за Берен не съм съгласна с теб , но не оспорвам мнението ти разбира се
Препоръчани теми