Отговори
# 30
Стори ли ми се , или Неслихан вчера беше написала някакво стори със спойлер ?!

# 31
Да се запиша и аз преди да сте преполовили темата Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодарности на Диди Heart

Относно дразнителите. За мен също историята с инцидента и Алптекин съвсем не бяха като за нашето дизи. Сега Еда, освен нова майка, можеше да има и бащата, който никога не е имала, ама нейсе.
Но най-най-дразнеща ми е Балджа. Въобще не обичам такива персонажи. Дано си ходи скоро!

Ще се видим довечера, момичета!

# 32
  • Кърджали
Снощи заспах рано рано, а вие в нова тема сте се преместили
Отсеа мрънкам че не знам довечера далкнщемгледам, малкият е болен нешп, аконспи спокойнл шемгледам, ама ако е неспокоен - нвма как.
Ясно, сватбатс ще се отложи. По каква припина предстои да рсзберем.. Нонтакангомвиждам аз.
Новият ше е приятел от детството, влюбен в Еда, но крил чувствата си. Сега щемсе появи, ще отвори някакво заведение близо до дома на Еда и ще се опитва да я спечвли. Еда ще гледа на негонкато на добър приятел, но добрият приятел ще се опитва да я накара да се ялюби в него.Иначе го описват катл добро, възпитано, честно, спокойно момче...
. Което просто води към мисълта, че се е случило нещо и сватба няма. Иначе не виждам друг вариант да се появява някойнв живота на Еда, койтомда се бори за сърцето на девойката, омъжена за принца на бял кон..

По въпроса с клишетата, няма такова което чак да ме е издразнило.

# 33
От Анъл

от Джерен

От Башак

От Неслихан

От Еврим

# 34
  • Бургас

Въпрос на деня:
Колко цвята виждате в очите на Керем? 😂

Здравейте, за очите: все са ми пъстри- зелен, жълт, светло кафяв, все са ми хубави, изразителни, магнетични, залепваш за тях и ги търсиш отново и отново.......

# 35
Здравейте, мили момичета, Flowers Hibiscus

Диди, Sparkling Heart прекрасна тема, както винаги!

Имаме емотикони за серията, която предстои да видим довечера:

# 36
Добро ви утро, булки, ама по-добре да кажа - Честита ви Събота 😆
Това клипче е старо, но гл видях преди малко и нямам спомен да сме го виждали... Като някакви котета се гледат 😉
https://www.instagram.com/p/CKWzamJpbA9/?igshid=1t68pp5dbpp81

Мире, това Икарусът ли е??? 😆😆
Алекс, оздравявайте бързо с малкия!

# 37
Oт последните емотикони заключвам, че някой някъде ще отиде...

# 38
От Ханде

https://instagram.com/stories/handemiyy/2492863814589167691?utm_ … shid=lqhnyrsaalw2
Налбантова и аз снощи го видях но после изчезна и го търсих но само снимка на Ханде ми излезе

# 39
  • Плевен / София
Oт последните емотикони заключвам, че някой някъде ще отиде...
И започваме и свършваме зле😥

# 40
Nalbantova, изумих се, когато го видях! Sweat Smile След него - палмичка, веселие - точно, както си представям и нашето пътешествие!

С паника заради отвличането на Еда ще започнем довечера и с някакъв нов стрес ще завършим. Вероятно Серкан ще закъснее за собствената си сватба!

Следващата събота, за съжаление, ще разберем какво се е случило.

Алекс, възстановявайте се бързо с малкото, сладко човече! Sparkling Heart

Толкова много книги, филми, сериали съм прочела и изгледала, че вече думата клише за мен няма смисъл. Важно ми е, дали ми харесва и дали е логично това, което гледам в нашата приказка или не. Щом съм тук и продължавам - означава, че да! Не съм от хората мазохисти, които хем не им харесва, хем гледат и се сърдят.

Приказките са за удоволствие, не за наказание!

Пожелавам ви прекрасни почивни дни и много положителни емоции довечера! Gift Heart

# 41
  • Бургас
От Ханде

https://instagram.com/stories/handemiyy/2492863814589167691?utm_ … shid=lqhnyrsaalw2
Налбантова и аз снощи го видях но после изчезна и го търсих но само снимка на Ханде ми излезе

Не знам за вас, но аз от известно време си мечтая за най-добър приятел. Да ме гледа, да ме гушка, да ми шепне в ушето...... Щото, моите най-добри приятели не правят така..... Smile

А, само вмъквам, никак не харесвам мъже с оранжеви коси /зависи от светлината/, да не кажа рижи, че е по-грубо. Simple Smile Само трима са и този пич е един от тях...

# 42
Даже нас (с автобуса) са ни сложили в емотиконките Joy Joy Joy

# 43
  • Пришълец

И да ви поздравя с нещо любимо

Кукличка тълкува ребусите доста подробно, ще ми е интересно да прочета как вижда нещата и този път.
Освен наЩо превозно средство друго не разгадавам, има и романтика, сърца, туй-онуй... Сватбата може и да се провали, иначе няма логика да се появи нов екземпляр, който да задиря омъжена жена...

Патерина, Joy нали, това сме ние Bus

# 44
Аз сега го разгадах 😆

👋 - Чао, чао, България!
🚎 - Всички Бг-маммЪрки натоварени на Икарусчето.
🌴 - Минаваме през Мармарис, за по-пряко 😆
🥳 - Парти в Икаруса, винаги има такива при дългите пътувания. Тук показват всипки онези, които искаха да стоят на задните седалки, че нали партито е там 😆
😨 - На някоя булка й е станало лошо от завоите или от купонясването на задните седалки...
❤️ - Пристигнахме в Истанбул-а!
😍 - Всички ние, когато виждаме Ханде и Керем. Дори някоя мадама вече е припаднала от мераци по младоженеца 😆
🧚‍♂️ - Еда, преди да се преоблече с булчинска рокля.
👰 - Еда като булка.
👩‍❤️‍💋‍👨 - Еда и Серкан как се цункат пред огледалото, сладко, сладко.
🚶‍♂️- Тръгваме си от стаята засрамени, защото не искаме да гледаме как се меси кекс 😆

Останалите картинки си ги знаете 😆😆😆
И естествено, че сме ние с рейса. Нали ви казах, че Фокс пратиха официална покана 😆😆

Общи условия

Активация на акаунт