Отговори
# 390
  • София
Този епизод не беше ли по-кратък от обикновено? И рекламите ми се сториха по-малко. Рекламните паузи имам предвид. 🤔 Достигнахме ли 500 к?? Да обобщим - уволниха Балджа, Семиха си замина, а какво стана със заканите й за холдинга и че няма да се откаже?! Тахир също заминава в такъв случай, значи Мело пак остава сама и без обожател. Съгласна съм с paterina. Това е единственият минус на сериала според мен. Наистина имат герои с потенциал, но ги махат. Така беше първо с Каан, после с Ефе, Алптекин и Селин, сега с Балджа, Семиха и Тахир, разкарват и Фифи. Не знам как го решават това, но е тъпо и не ми допада. Както и да е. Да видим какво ще се е случило със Серкан и как ще се отрази на сериите нататък. Мистерия да има. Ще разберем след седмица. Освен ако не ни подскажат нещо във фраг 2. Wink

# 391
  • София
Дайте линк за фрагаако го има някъде

Ето: https://www.youtube.com/watch?v=jC1d1JXtgJo

# 392
# 393
Според мен са сложили да се качва автоматично в даден час- тоест около 23:15, както всеки друг път, не виждам друга причина да го бавят толкова
А качиха го, отивам да слагам субтитри!

# 394
Със сигурност във втория фраг ще загатнат нещо, аудиторията ще откачим, ако не разберем какво става с любимия ни Серкан. ❤

# 395
Е, това е много лошо, че не стигнахме 500 к...,а така се надявахме да не ни дишат повече във врата и на спокойствие да си завършим...

# 396
Би трябвао да отчитат туитовете до полунощ...Тъй че има време...
Уф, хем знам че е само ффилм..и че ще се върне, а сърцето ми е направо свито ...

В Турция полунощ е след няколко минути.

# 397
Ех, а бяхме на крачка... имало ли е шанс да са знаели, че не можем да стигнем 500к?

# 398
Със сигурност във втория фраг ще загатнат нещо, аудиторията ще откачим, ако не разберем какво става с любимия ни Серкан. ❤
Те точно това искат да откачим Sweat Smile
Аз , ако съм на мястото на екипа , и вторият фраг ще е сън или нещо неопределено , за да се побъркат всички Scream Stuck Out Tongue Winking Eye

# 399
Магийке, естествено. Въпреки това стигнахме 450к, отделно те поставиха феновете с вързани ръце - пускат хаштаг час преди серията и ходи искай 5747376262к туитове. Айде бе, не знам някой друг имал ли е толкова фенска подкрепа до сега, но и на това трябва да са доволни и да си затворят наполовина едното око.
На една ръка разстояние сме.

# 400
Финалът си беше просто болезнен. 😭
Баш като финал на първи сезон.

Явно мислят Серкан за мъртъв, освен Еда, разбира се, която вярва, че ще се върне. Аз това разбирам от превода, който Алекс 🌺сподели.
Серкан ще се върне, но явно наистина с амнезия.
Как ще изчакаме до другата събота?!
Прекрасна игра на Ханде. Довърши ме накрая...

# 401
Край, полунощ е.
Но ние не знаем дали този рейтинг е само от ТТ. Според мен включва и други социални мрежи, така че може да сме ок. Утре ше видим.

# 402
Само в туитър ли ще гледат активност ? Предполагам и в ИГ и във фб е имало по някои хаштаг и ето 500к . Честно казано не ги разбирам, ама си туитвах 😁
Ех, а бяхме на крачка... имало ли е шанс да са знаели, че не можем да стигнем 500к?

# 403
В Туитър започна да се върти някаква информация от birsenaItunas
@birsenaItunas1 - това фалшив профил ли е ?
#KeremBürsin 30. bölümde #SenÇalKapımı'na veda etti. #SarpCanKoeroğlu yeni karakteriyle başrolde olacak.

# 404
Утре с нетърпение ще чакам статистиките и цифрите от Миси..
Епизодът беше много добър, още съм разтърсена,но утре ще си напиша мнението подробно!

Общи условия

Активация на акаунт