Отговори
# 480
Не ме чети, а виж следващия коментар на Мирето 😆😏🙃😉

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 01:39 от Nalbantova

# 481
Момичета, Sparkling Heart

Стигнахме 500 000 туита и Керем се включи да благодари:

https://twitter.com/mkhmiyy/status/1353122154959806464

Керем обеща утре лайф!

Налбантова, миличка, с теб сме писали едновременно, но няма да трия - много съм щастлива, че успяхме да зарадваме Ханде и Керем, които ни топлят душите вече толкова месеци в тази ужасна ситуация в света!

# 482
Мире, ааа, дай рефреш и виж, че не сме писали едно и също 😆😆😆

Какво правят ръцете на Серкан под халата на Еда 🤔 Качеството е мега зле, но се вижда за кое говоря 🤔

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 01:57 от Nalbantova

# 483
Мире, ааа, дай рефреш и виж, че не сме писали едно и също 😆😆😆

Какво правят ръцете на Серкан под халата на Еда 🤔 Качеството е мега зле, но се вижда за кое говоря 🤔

Сладуранке, Sparkling Heart защо си редактира поста? Беше толкова хубав със снимката на туита на Керем!

Ох, намерих я и веднага я поствам:

Докато се натуткам, Налбантова, ти сложи още по-хубава снимка! Sparkling Heart

# 484
  • София
Мирааа, сис, с право не мога да заспя и надзъртам тук. Ще си отпусна душата значи. Много сме, силни сме, големи сме. Хейтърите да го ...@... и да им го ...@... Разбрахте ме! 😅 Толкова много се радвам, показахме на всички нагледно какво означава fandom. И на продуценти, и на актьори, и на Фокс. Най-вече се радвам, че Ханде, Керем и останалите от каста ще се убедят колко обичани и харесвани са, че трудът им е оценен и сме плътно зад тях. ❤

И една теория от мен - според мен наистина ще имаме скок във времето и Серкан ще е изчезнал. Всички ще мислят, че е умрял, само Еда и Айдан ще го чакат. Така ще обяснят и напускането на Ситаре. Ще са минали няколко месеца, Фифи ще измислят къде е заминала и защо, епизодът ще започне с тези сцени от деня на сватбата, които са заснети предварително, после вече Фифи няма да я има. Затова се сбогуваха с нея още сега, а не в следващия епизод. Според мен пръст в цялата история ще има Сеймен. Той има достатъчно власт, за да накара един самолет да изчезне. Принц е все пак. Бабата не вярвам да стигне дотам. А не ми се вярва да е просто съвпадение това, че на Серкан му излезе спешна работа точно в дните около сватбата (вярно, че Ердем се забави с предаването на писмото, но все пак) и самолетът му изчезна. Принцът се опита да отвлече Еда, не успя и похити Серкан. Така си мисля. Може и да греша. Иначе съвпаденията ми идват много. Wink

Вече наистина лека нощ, къзларки! 🍀 И честито отново за 500 к!!! 🤩🤩🤩

# 485
  • София
Прекрасни новини в среднощните часове сте оставили момичета - 500к достигнати! И аз преди да се отправя в страната на розовите сънища, след толкова много положителни емоции в темата тази вечер искам да благодаря на всички вас, които правите темата такава, каквато е вече толкова дълго време - едно прекрасно място, където споделяме, вълнуваме се, коментираме! Много се радвам, че тази вечер феновете на сериала показаха и доказаха, че обединени зад една клауза, каквато в случая е един качествен дизи продукт, могат да постигнат поставените от FOX цели! Актьорите, сценаристите, монтажистите, целия екип на "Почукай на вратата ми" заслужаваха тази обратна връзка и съм изключително удовлетворена от факта, че голяма част от екипа следи събитията около серила и случващото се в социалните мрежи и отчита с благодарност огромната любов на феновете! Gift Heart

Спокойни сънища! Nature First Quarter Moon With Face

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 03:08 от nrgmama

# 486
Три часа по-късно ви изчетох. Епизодът е бил страхотен и много благодаря за преводите. Чакам с нетърпение другата събота. Simple Smile

Щастлива съм, че сериалът разбива всички рекорди, трендове и каквото там има за разбиване. Trollface
Въпреки финалът си лягам щастлива и в еуфория. Обичам сериала, обичам и времето прекарано тук с вас. Flowers Hibiscus
Лека нощ!

# 487
Добро утро!
Страхотни фенове! Аз нямам Туитър, но активирах във ФБ приятели да действат...

Но не мога да подредя каква ще е тази авария(не вярвам бабата да я е планирала), след която Серкан ще оживее...

Не разбирам какъв приятел от детството на Еда ще се появи - тя от малка е избягала от Мардин - пък и влюбен...

Балджа, Сейма и Фифи се сбогуваха със сериала...но принцът не се е сбогувал, даже обеща да се поправи към добро...

Не помня Биге дали се сбогува с феновете...

# 488
Добро утро, момичета! 💙

Радвам се да прочета, че сме стигнали 500к! И Керем е щастлив от този факт, заслужихме си live, дано е и по-дълъг. 😂
Снощи бях доста тъжна след епизода и забравих да благодаря на Алекс и Али. Момичета, благодаря, вие сте златни! Как да ви се отблагодарим не зная.. 💙 Благодаря и на всички, с които прекарахме вечерта и се радвахме, и се смяхме заедно!
Аз още не мога да се успокоя напълно с това изчезване на Серкан.. дано ни дадат лека подсказка или в озета, или във фраг 2..
На вас ви пожелавам приятен и спокоен ден! 💙 Аз днес съм на работа до обяд, но след това си пускам епизода и ще си дам моето скромно мнение. 😉
Чакам с нетърпение статистиките от социалните медии днес, както и рейтинга. Интересно ще ми бъде да видя какво е станало. 💙

# 489
Момичета, Sparkling Heart

Стигнахме 500 000 туита и Керем се включи да благодари:

https://twitter.com/mkhmiyy/status/1353122154959806464

Керем обеща утре лайф!

Налбантова, миличка, с теб сме писали едновременно, но няма да трия - много съм щастлива, че успяхме да зарадваме Ханде и Керем, които ни топлят душите вече толкова месеци в тази ужасна ситуация в света!

Добро утро и от мен няколко дни не успях да вляза и ккво да видя вие сте започнали нова страничка. ЧЕСТИТО.
Кога ще бъде лайфа на Керем днес някой знае ли?

И относно серията вчера не успях да я гледам но една приятелка ми каза че е нямало сватба, така ли? Какво стана пак?
Неможе ли Еда и Серкан да се оженят най- накрая и след това да има интриги?

Какво стана с тая гаднярка Баджа?

# 490
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много положително настроение и усмивки Hug

Чакаме официалните резултати Wink .... но да му мисли Фокс, неофициално феновете са си изпълнили тяхната част от уговорката Wink

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 08:24 от mi_si

# 491
Хайде, скоро чакаме официални данни! 💙
Прави ми впечатление, че нашето знаменце май не се вижда на тия статистики..

# 492
Официално:

Ето и конкуренцията:

Последна редакция: нд, 24 яну 2021, 09:14 от mi_si

# 493
# 494
Тотал 4.30 добре, ама.. АВ...
Иначе и АВС е добре сякаш, въпреки лекия спад.

Общи условия

Активация на акаунт