Отговори
# 600
  • Пришълец
Някой си е поиграл да подреди парченцата от пъзела - в клипчето е добавено онова, което видяхме във фрагмана, а липсваше в епизода. 💣💥
https://twitter.com/i/status/1348261743202594816

Кукличке, добре си припомнила репликите на Семиха. Не мисля, че е замесена в изчезването на Серкан, някак не ми се вярва, че би стигнала толкова далеч, но пък ако е на принципа ”око за око” - тя страда за своя син, а Болат за техния. Оф, ще видим...

Бърборанке, искрено ме усмихна с това, че си изредила поименно една част от липсващите момичета. Kissing Heart
Дано са добре, а ако не им се е изпарил интереса към сериала пак ще се включат в даден момент.
Тук непрекъснато един влиза, друг излиза; някои дневна, други нощна смяна Sweat Smile Две преводачки, две домакини, две Катета; Мъри, Мери, нямаме Ханде, но пък за сметка на това си имаме Бюрсин. Stuck Out Tongue Winking Eye Мисълта ми беше, че сме много и различни, но всяка прави впечатление, дори тези които слязоха съвсем за кратко от балкона Sweat Smile

# 601
Ааа mikipoli чете, наскоро ми беше харесала едно мнение, ама се зачудих защо не пише.. липсват ни цитатите ти, да знаеш! 🥰

# 602
  • София
И аз мисля, че по някакъв начин ще покажат инцидента и какво точно е станало със Серкан, поне на нас зрителите.
Налбантова, обичам хумора ти, момиче! 😂😂😂
Дами, почерпете се. Излизам от изпит и имам отличен:

Честито! С удоволствие ще си хапна за това умно момиче...

# 603
  • Пришълец
Налбантова, този път наистина надмина себе си: ”той я пита - КИМСИН СЕН?
А тя му казва - КимЧен Ун”
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

midnight__sun, и аз не искам скок във времето. Би било забавно да го видим как обгрижва бременната Еда. Всъщност имаше и някаква подсказка за бъдещи деца, така че не е изключено скоро да се чуе и за ”малко живо нещо” или каквото там беше цветущото определение на Серкан Stuck Out Tongue Winking Eye

Магия, поздравления. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 25 яну 2021, 14:07 от Маргарита Н.

# 604
  • Плевен / София
И аз мисля, че по някакъв начин ще покажат инцидента и какво точно е станало със Серкан, поне на нас зрителите.
Налбантова, обичам хумора ти, момиче! 😂😂😂

# 605
  • София
Честито, магия! 🥳🥳🥳

Druon и neorum също четат, защото и на мен ми излиза, че харесват коментарите ми. Другите момичета обаче отдавна не съм мяркала. Искрено се надявам да са просто заети, а да не са изгубили интерес. Simple Smile

# 606
Споделям ви клипче със забавни моменти от нашия сериал, като авторката ги е направила още по-забавни: 😀😀

# 607
  • София
Малко камъчета в градинката на Керем:

# 608
Бро, той си ги заслужи камъчетата, обеща ни live, a live йок. 🤔

# 609

# 610
  • Кърджали
Привет!
Според мен ще има амнезия, ще обхваща за късмет пък точно времето, за което познава Еда. Без да съм лекар, но напоследък това мозъка ми е основната тема за която чета книги, е напълно възможно и няма да е фантасмагория. (към това ме водят и думите на Серкан преди да замине) И така... Започваме отначало. От една страна ще е приятно да гледам пак как един робот се очовечава, но от друга - като знам вече как е способен да обича, иска ми се направо на този етап.
А новата девойка типипномвмдуха на дизитата може да е щерката на човек, който го е намериль спасиль полекувал, междувременно той е решил че се е влюбил (нали ме помни Еда) и ей ти и още една пречка освен детсктото приятелче на Еда. Спокойно ще откараме до лятото, докато Еда отпрати новата, а Серкан си върне сърцето и покаже намстарите приатели че тази Фея (защото той ще ск спомни накрая че тя е феата му) си е неговста фея

Магийке, браво, знаех си, чемеднкнизпити няма да ти се опрат

# 611
Нали видяхме тази снимка от гората, на която е без пръстен, май забравих да я коментирам, но сърцето ми се къса, че Серкан може да забрави Еда SobSobSob

А новата девойка типипно в духа на дизитата може да е щерката на човек, който го е намерил и спасил и полекувал, междувременно той е решил че се е влюбил (нали ме помни Еда) и ей ти и още една пречка освен детсктото приятелче на Еда.

Дано не се обърка и дано не го смотат, че тази новата е годеницата му... Ама защо е без пръстен, много тъжно, дано поне не го е загубил.

# 612
Цитат
За финал - Серкан отваря очи, Еда супер щастлива, а той я пита - КИМСИН СЕН?
А тя му казва - КимЧен Ун 😆😆😆
Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Налбантова, бива ли така! Предупреждавай, че допускаме гафове неволно!
Аз не мога да гадая какво точно се е случило със Серкан, ама да кажа, че не е задължително събудил се да е старият робот - работохолик. При такива случки се разместват цели мозъчни връзки и като нищо наш Серкан може да се събуди и бохем. Да си поразменят ролите с Еда. Интересно ще е.
А се включвам в темата да си кажа, защо и мен ме дразни напоследък много силно Ердем. Ами не е просто глупак, който предизвиква само проблеми. Много хитро се възползва от съжаляващите го. Един такъв ... хлъзгав иде.

# 613
  • София
Така... само си разсъждавам. Серкан няма да се влюби в новата. Защото дори с амнезия, дори да е само частична и да не помни Еда и любовта си към нея, всички помним Серкан такъв, какъвто беше в началото. Ако не се беше появила Еда, Серкан все още щеше да е РОБОТохолик. Той не познаваше любовта и доверието. Не знаеше, че е способен на такива чувства. Ако е забравил всичко, ако мозъкът му е блокирал кой е, тогава е възможно да започне от нулата и да гради нов живот. Но дори тогава, на подсъзнателно ниво той ще си постави някакви бариери. Серкан трудно се сближава с хора, трудно ги допуска до себе си, трудно се влюбва, трудно се привързва. Затова не смятам, че толкова бързо може да се обвърже или дори само увлече по друга. А ако е забравил Еда и просто се е върнал към първоначалните си робо настройки, още по-трудно ще се влюби в друга. Спомняте си Селин колко страдаше, че Серкан така и не е отворил сърцето си за нея, въпреки че се познават от деца и т.н. Така че нямам притеснения, че Серкан ще има нова жена в живота си. Неслучайно ни поднесоха това “и сто пъти да се родя на този свят, всеки път ще съм влюбен в теб”. Новата може да е някоя медицинска сестра, да е помогнала за спасяването му, да му е хвърлила око, но и тя ще си остане само с мераците като Селин и Балджа. Въпреки че с роклето, което носеше на клипа с нея, не ми прилича на медицинско лице, по-скоро е закъсняла девойка за ергенското парти на Серкан, ама да видим какво ще излезе. Wink

# 614
  • Кърджали
Кукличке, да не мислиш че на мен не мк се къда сърчицето докато го пиша това. И то точно Серкан, за който този пръстем значеше толкова много. Но всипко води към такова развитие на нещата. Иначе да се върне жив и здрав какво ше им пречи да не чакат лятото и да се оженят. Аз на мясторо на Еда не бих пакала и ден инапе, да не би да не вземе пак да стане нешо. Че при тях всичко е сложно. И все по сложният напин трябва да стане.
Вярно, пе при тях и всипйо се случва по два пъти, ама не ипаквах пе ще се наложи Серкан втоеи път да се влюбва в Еда...

Бият ли лута на Ердем изобшо няма да мк липсва. На мен изобшо не ми е забавен. Повече ме дразни, досаден мк е. Сейфк мк е много по - приятен.

Общи условия

Активация на акаунт