АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 7

• 20 154
  • 755
  •   1
Отговори
# 180
Давай снимки, аз имам връзки в Русия, ако видя зора ще поръчам😁Шегувам се. Но наистина бях яла веднъж руска торта с целуфчен блат и си облизах пръстите. Не съм срещала подобна в България. И оттогава все я мисля🙊🤫

Днес разбрах, че в нашия град има частна кухня от 6 месец. Но аз няма да бързам. Върти ми ми се в главата нещо към 10 месец, ама да видим. Зависи от нея.

loewin, моята е Ергобейби адапт, не знам дали са на един принцип, утре ще я разгледам и ще проверя дали може да стане така както казваш ти.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 23:25 от LenkaST

# 181
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
С целувчен блат казваш.....значи е торта Павлова Grinning Все се каня да направя, но все се отказвам.
Ние вчера излязохме за 5 мин. да видим снега, но ги прибрах децата, че имаше адски вятър. Бебето беше в слинга. В началото си мислех, че няма да мога сама да го слагам, но .... неволята ме научи Joy
Моето вече всяка сутрин взе да се буди в 5ч , каква е тази работа.... И аз се разсънвам, но после пак заспиваме някакси и двамата.

# 182
Ловли ние в 5.30 взехме да играем вече, но заспива в 7.30 вечерта и е много много наспата сутринта. Не иска да спи, лапа си ръцете, гука, пищи, пуфти....всичко за да станеш да и играеш. Ако се правя, че спя започва да реве.

# 183
И на мен раницата ми е трудно да я закопчавам сама отзад, но се справям, точно както каза loewin.
Относно тортите, аз много обичам да правя и единствения повод, по който сме поръчвали е за сватбата😃 Иначе другите ги правя аз. Черпя ви виртуално с една Павлова, която бях правила преди време. Ленка, това е целувчената торта, много я обичам!
https://prikachi.net/image/df90f008-c60b-457a-ad03-f9226320781d.k9nsI
Не знам защо цветовете излизат по-бледи😔

# 184
Ехеее,ама това направо си е бутикова торта ! Браво !!

# 185
Минт, сериозно ли ти си я правила, наистина е като бутикова, явно ти се отдава доста! Аз съм се специализирала в правенето на Френска селска торта. Любима ми е, но тази Павлова ще я направя аз. Ще я погледна в интернет. Но интересно, че не съм я срещала по сладкарниците...

# 186
LenkaST, и моята е като на Loewin, но даже нищо не рязхлабвям, коланите се закопчават под врата и си ги закопчавям сама. Мисля, че всички марки и модели трябва да са пригодени за използване от сама майка. Аз го слагам и на гърба си вече понякога, че отпред си ми тежат доста тези 7 кг.

# 187
Е бива ли сега рано сутрин да гледам торти. Сега заради вас съм се сетила за ей това целувчено руло със сладолед.

Успях да преместя нощния съм с час и сега ставаме в 7 вместо 6:blush:. За сметка на това пък сега през деня спи само 3 пъти, но явно вече трябва да свиквам че няма да спи вечно Joy. Когато е буден е голям тормоз с това носене на ръце! Вече едвам чакам да почне да седи, че да не го нося толкова.

# 188
Ох момичета и аз трябва да си сложа лигъвник. Потекоха ми лигите от тези торти.
Савова и аз чакам този момент да дойде, че и на мен вече започна много да тежи.
И да се плача, май ще се наложи да спра каката от ясла. Неискала да пишка в гърне и цяяял ден се стиска горкото дете. Като си я взема милата няма търпение да влезе в wc. Минала седмица даже ми бяха върнали мокри дрешките и Cry а ги бях предупредила че попринцип тя си ходи в тоалетната и не ползва гърне.
Те ме убеждаваха че гледала от другите деца и тя сядала на гърне, даа обаче това е било само 1 месец. После кой да ми каже че е започнала да се стиска, а аз се чудя защо като се прибере и се пишка през 30 минути. Във вторник пак им казах да я слагат на клекалото, е не кой да ме чуе Disappointed Relieved.
Ох оплаках се, извинявам се, но имах нужда да споделя с някой.

# 189
А не сте честни с тези торти Simple Smile и аз мисля да си направя сама тортата за 6те месеца Simple Smile спец съм в шоколадовите Wink

# 190
Черпя! Е, не съм я правила аз 🤣

# 191
  • Пазарджик
Какво направихте мами??? Сега само за торти рула ще мисля хаха Пак диетата ми ще отиде на кино.
Има и вятър та не мога и да изляза с малчо да си купя продукти за Павловата. Леле скоро ще се прави и без повод хаха

# 192
Черпя! Е, не съм я правила аз 🤣

Честита месечинка! Честита половин годинка! Живи и здрави!

# 193
Да ви препоръчам една книга. Предполагам че я има на български.

# 194
Ленка, а домашни блатове  или купешки я правиш?
Яла съм с целувчен блат.....мисля, но едва ли е била Павлова,  защото щях да запомня:) Сладко не обичам много и ако опитам нещо много хубаво не го забравям.
Сетих се и аз за още едно четиво:
Сугестопедия за родители  и учители, там има също  интересни неща.
Днес се оказа, че нямаме имунизации. Урина не успях да събера, въпреки че от снощи е с торбичка.  Докато взема да отлея в шишето, Бухта се завъртя и всичко отиде в памперса,  после нямаше достатъчно, после се изака и омаза третия колектор с ако:)

Общи условия

Активация на акаунт