АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 7

• 19 903
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте, преди съм поръчвала от сайта на Кидсо.бг,  сега нон стоп излизат реклами, но сайтът е недостъпен, дали знаете нещо по въпроса?

При мен не се вижда проблем.

# 421
И Боби спи с чувал още откакто беше на 2м.
 От няколко дни наобяд реве като яде пюре.. не знам защо.
Виждам, че имате същия проблем като нас. Той също спеше по цяла нощ, ядеше към 10 вечерта и после чак към 5, а сега яде към 21:30 и се събужда около 2 да яде, понякога даже 1:30. След това пак се събужда след 2-3 часа да яде, не знам защо така, възможно е наистина да не се наяжда като хората.

# 422
  • София
И аз тъкмо си помислих, че най-накрая е спрял да яде нощем, но не. Буди се, не плаче, взимам го при мен да си спим, но той се мята като риба на сухо и установявам, че е гладен. Започнах да си го храня пак през нощта и си спи както преди.
Ние също не се спогодихме с чувала. Беше ми неудобно като го вдигах за оригване, а последните пъти като го пробвах да спи в него изглеждаше много недоволен и доколкото си спомням се разплака. Другото, което не ми харесваше е, че нощем ръцете му бяха ледени. Започнах да си го завивам с олекотена завивка и мисля, че и на двамата ни е по-добре. Ръчичките му дори и да са хладни, не са окостЕни като преди Smile
Честити 6 месеца на всички навършили ги! Purple Heart

# 423
Здравейте, преди съм поръчвала от сайта на Кидсо.бг,  сега нон стоп излизат реклами, но сайтът е недостъпен, дали знаете нещо по въпроса?

При мен не се вижда проблем.
Ще пробвам от друго устройство, явно е нещо с моя тел. Мерси!

# 424
Ние сме с чувал от ден 1. Просто обличам боди с дълъг ръкав и тънка пижамка, или дебела пижамка с къс ръкав. Чувала ни е доста голям и на него му е доста удобно, може би защото от самото начало така го свикнах. Имам тънък и дебел, с цип е отпред и въобще не се налага да го събличам като го преобличам, само разкопчавам ципчето.

# 425
Те всички чували са направени така, че да не пречат на преобличането, но на мен не ми е удобно с тях, особено когато го хранех или оригвам. Спи само с един ромпър и завит с одеало, като краката му са открити. Сутринта като усетя, че става леко хладно и го гушвам и го повивам с моето одрало. Може би ще ми се наложи да купя нов чувал и пак да пробвам, и без това вече го храня в легнало положение и не го вдигам да се оригва.

# 426
Аз не знам дали е гладна и не и стига храната. По-скоро не. Не плаче от глад като се събуди. Стои си, играе си с едно зайче и чак като и писне да будува и започва да мрънка. Не знам защо само като хапне и заспива. Моя е грешката, че веднъж а нахраних по-рано и сега си го търси.
Сега е скок номер 5 в растежа, плюс осъзнават, че мама може да ги остави, плюс опити за лазене...Много им се насъбира и на тях. Heart
Честита месечинка на бебетата! Heart
Савова, откакто ги спомена, че храниш бебчето си в легнало положение, аз също започнах. Е, родих се. 😀 Така де, ММ се роди.  Спестяваме си някоя и друга минута.

# 427
Аз взех 2 чувалчета на Angel baby's, есенен и зимен и така и не ги сложих. Летният го ползва доста, но тези не. Взимам я сравнително бързо при нас на спалнята и няма смисъл от този чувал.
Тази нощ се буди с мрънкане, което в един момент прирастна в рев, мисля че беше заради количеството пюре от обяд, защото пръцкаше, вдигаше и сваляше крачетата.

Някой навит за разходка в Плевен тези дни, ще е хубаво времето?

# 428
Днес пак беше един рев, ама РЕВ....дадох пак круша цял резен , но тя вече се научи как да си отхапва парченца....съответно взимам крушата , за да видя какво парче да търся и като отвори едно гърло, едни сълзи , не мога да я успокоя няколко минути . Давам пак крушата-тя лапа и пак рев, докато не пусна крушата сама да си я държи не спря да се дере и така няколко пъти.

Чувалчетата винаги са ми се стрували много неудобни, въпреки че са направени именно за удобство.

Момичета, някоя ползвала ли е кефирена гъба? Скоро научих ,че има такова чудо и тези дни една жена ще ми подари. Дайте мнение ,съвети , препоръки .....

Днес пак бяхме навън , но беше по-лошо времето та баткото ме пощади да стоим по-малко , то нямаше и деца. Бях му взела сгъваем люлеещ се стол и исках да го изненадам по-нататък, но днес ми се примоли, а тези дни ми се събраха негативни емоции и реших ,че ще ми е кеф да го гледам как се радва на стола. Цяла вечер го разнася със себе си от стая в стая , добре че се съгласи да го остави до леглото , а не върху хахахх

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 22:42 от Harista

# 429
  • София
МП си я отглеждаше тая гъба. Много било полезно, но аз не мога да се насиля да го пия тоя кефир. Като цяло съм много гнуслива, иначе не било лошо на вкус. Знам, че в началото като започнеш да пиеш кефира има опасност да те разхлаби, така че не планирай излизане след изпиване, за да видиш при теб как е.

# 430
Пила  съм купешки, нямала съм проблем. И ми харесва, като айрян от сметана и леко газорано. Но казват ,че купешкия не е "истински". Ще си запазя правото да задам въпроси на ТП  ако имам нужда от съвет за гъбата Simple Smile.

# 431
Не правя кефир вече, но често купувам и никога не ме е разхлабвал. Кефира е вид кисело мляко. Просто се прави с друга бактерия.

Ellocin, през деня също го храня легнал, или го слагам на страбичнатс облегалка на дивана, която е полегата. Вече не иска да го храня в мен и това са единствените варианти в които мога да го нахраня. Прави и опити сам да си държи бутилката, но тогава пък много се заиграва и лигави.

Днес при нас валеше сняг, но въпреки това следобед го изкарах. Навън имаше само хора с кучета и бебета Stuck Out Tongue Winking Eye.

Намерих цаката на краката дето ги държи във въздуха. Пъхам си ръката под краката му, или подпъхвам одеалото и така поне не ги джаска в матрака Joy.

# 432
  • София
За разхлабващото действие знам не само от МП, но и от колегата ми, който доста време го пи. Може би просто съвпадение, че и при двамата се е получило така. Harista, ако имаш неясноти ми пиши, няма никакъв проблем да разпитам и да ти отговоря Wink

# 433
За “неразхлабващото” действие знам от себе си ...
Ще те разхлаби тично толкова колкото ще те разхлаби и киселото мляко. Ако не знаеш, че това е квфир, ще си помислиш че е малко по- рядко кисело мляко. По- близко е до нашето кисело мляко, отколкото до гръцкото.

# 434
Чувалче ползваме и съм много доволна, защото моята госпожица е мноооого активна нощем докато спи, пък и нали се буди по 400 пъти на нощ...

Момичета, я кажете мислите ли да изненадате половинките си на 14ти и как?
След появата на бебка като че ли отношенията ни останаха доста на заден план и ми се иска да измисля нещо, но съм тотално спряла... А преди преливах от идеи.

Общи условия

Активация на акаунт