АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 7

• 19 912
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
Савова и ние сме така от близо месец насам. Покрива си лицето хем едвам диша и хем се кефи много Joy. Пробвах и аз с чувалче, но не се получава, не го кефи и това е.

И малко извън темата за бебетата. Най накрая седмица ходене по мъките и 3 бъбречни кризи+ антибиотик, успях да изкарам 2 не малки камъка

# 406
Олеле това как боли ...👀😬
И ние ползваме чувалче, много ни е удобно, и държа по хладно. Че като затоплих играхме цяла нощ и не искам да се повтаря.

# 407
Момичета, вие смесвате ли домашно и готово пюре? От три дни въвеждам тиква ( с купено пюре на хип) и искам да въведа и картоф след това,но не намирам готово, тааа дали мога да смеся хип с домашно картофено пюренце 🙄

# 408
Аз тъкмо вчера смесих домашен картоф с купешко пюре тиква. Не виждам защо да е проблем 😁

# 409
Мами, при нас се върна нощното хранене, с което мислих, че се сбогувахме преди 2 месеца. В 3 ч се събужда и е гладна. Последното й хранене за деня е към 20 ч.

Може ли да споделите вашия график за хранене през деня, за да не огладнява по никое време?

# 410
  • Denmark
Е, аз не го питам дали му харесва Grinning слагам чувала пък да рита колкото ще. Вчера го сложих без него и от игра с краката си, заспа с мъки.

Аз намалих нощните хранения с твърда храна за вечеря преди млякото.

# 411
  • Пловдив
И при нас както се будеше само в 5 за ядене, взе пак да яде и в 12, след това в 4.... подозирам, че не е стига храната на милата, ще и дам каша с плод за следобедна закуска да видя какво ще стане. Надявам се и месо като въведа другия месец да се наяжда... то тамън ще вземе да спи по цяла нощ и ще я почнат зъбите сигурно 😂

Няма проблем да се смесва купешко и домашно , аз също съм смесвала.

# 412
И при мен започна да се буди в 4 за ядене,а преди спеше до 6. Тя пак си има 5 хранения.
Храня я в 6 (последните 3 дена в 4), после към 9, 12:30 с пюре, 16ч и 19:30.
Доста незаинтересовано се храни през деня.
И ние сме с чувалче и се преродих. Иначе само се отвива, играе си с краката, обръща се по корем. Така нямам тези проблеми. Grinning

# 413
Ще взема да се пробвам пак с чувалчето 😄😄

# 414
Здравейте, мами!

Вчера и моето момче направи 6 месеца. Имахме гости и той през цялото време беше от ръка на ръка, така се е изморил, че снощи за първи път откакто е роден не се събуди за хапване. Чак ставах на няколко пъти да го проверявам.

Арас също се завива през глава, както е и с дълга косичка и се поти. Викам да го сложа в чувал, то не беше мрънкане, ритане и "борба". Махнах чувалчето, зави се през глава и заспа.

Възможно ли е да избие страничен резец преди централния резец? Имам чувството, че му е избило 3-то зъбче. Но не дава да видя, а като се хили нещо ми белее вдясно.

Аз намалих нощните хранения с твърда храна за вечеря преди млякото.

Какво даваш?

# 415
С яденето явно съм изтеглила късата пръчка Stuck Out Tongue Winking Eye. Намалихме от 7 на 6 яденета, снощи яде в 6.30, след това яде пак в 11.30 и в 4.30.
Днес отново пробвах със сладък картоф у определено му харесва, но все още избутва с език навън. Няма да го насилвам и ще прибвам през ден- два.

# 416
И аз търсих само картоф, но мисля, че само на Слънчо видях да се предлага. В крайна сметка взех двукомпонентно, но вече бях въвела единия зеленчук. Да се смесят с домашното не би трябвало да е проблем.

Момичета, вие смесвате ли домашно и готово пюре? От три дни въвеждам тиква ( с купено пюре на хип) и искам да въведа и картоф след това,но не намирам готово, тааа дали мога да смеся хип с домашно картофено пюренце 🙄

# 417
Жив и здрав да е Арас!
И Антонио си се храни нощем
 Денем изяжда по едно пюре, яде мляко, но и нощем огладнява.
Лекарката каза на обед да му давам пюре, вечер преди млякото каша и да махаме едното нощно хранене.
Ние бяхме вчера на вилата с приятели, деца, бира и барбекю.
Днес Антонио е при баба си следобед, а ние с мъжа ми ходихме по магазините.
Аз от вчера въведох пилешкото месо.
Купила съм и пюрета с пуешко и заешко и тоя месец това ще въвеждаме.
След 5.03 ще въвеждам жълтък и риба.

# 418
  • Denmark
Честити месечинка на всички бебоци! Blush

Верчи, давам му пуешко с картоф, броколи и сл картоф.

# 419
Бетина, родена на 17.08.2020 - 3070 гр.

Здравейте, преди съм поръчвала от сайта на Кидсо.бг,  сега нон стоп излизат реклами, но сайтът е недостъпен, дали знаете нещо по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт