АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 7

• 19 915
  • 755
  •   1
Отговори
# 390
А от къде се снабдявате с продукти от биологичен произход? Тиква, картоф и морком имам домашни, но тиквичка, сладък картоф, пащърнак, броколи и карфиол ми се иска да намеря био, ама наистина био. Ако не, ще купя готови пюрета.

# 391
  • Пловдив
Купувам директно от пазара, от сергията, от която пазарувам от години. Винаги са им много хубави нещата.
Не държа да са био и не съм търсила изобщо био неща.
В готовите пюрета гледайте много състава- уж са само плод или зеленчук и изведнъж- 50 % нишесте и не знам си още какво.

# 392
Момичета, малко ви изпуснах тези дни и чета тук там Simple Smile сериозно се заех да оправя съня на госпожицата след като близо 10 дена спеше само върху мен през нощта и си каЗах край! Порових де тук там , ау, изготвих план, гледах една платена лекция на Йоана от мамо спи ми се и мога да кажа , че вече една идея нещата се подобриха и през деня. Ади си хапва добре пюренца, останаха ми само няколко зеленчука и чакам гастрото да каже другата седмица как продължаваме. За раницата - ние сме с ергобейби 360 и в моето спасения. През деня ако е мн нервна я слагам за 15-20 мин из нас и друго бебе. Следобедната разходка винаги е с раницата , защото не спи повече от 40 мин , а и на мен ми харесва да си я гушкам. Вечер преди лягне и баня я слагам да гледа напред за по 20 мин и мн се успокоява и мн гледа и разглежда , не мисля да я държа повече от половин час в тази позиция, но определено мн и харесва. От 2 седмици сме с летния кош и за сега се държи много прилично в него. Предстоят ни ваксините ( все още сме само с 1 ) и се надявам там да мине всичко както трябва.

Честити да са всички мъници, които скоро станаха на 6 месеца Simple Smile нека растат жизнени и здрави бебечета. Simple Smile

# 393
Lore.lay, какъв уред ползваш?
Нали става да се вари и месо на този тип уреди?

# 394
Честито 6-месечие на всички бебчета, много да Ви радват и да растат прави и здрави!
Моята принцеса  не ака, още не е захранена и е само на кърма. Слагах 1 клизма Мелилакс, но веднъж се изходи и сега пак 2 дни пасува..
Караме колело, но нищо друго не смея да давам преди консултацията.
И има пъпки по инт. зони, подсечена, според мен от крема Здраве. Някой имаше същия проблем, с какво го оправихте ?

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 16:50 от Анонимен

# 395
Бебета на кърма могат да не акат по 4-5 дена!
За подсеченото пробвай с Бепантен за подсечено или Судокрем.

# 396
  • Пловдив
Lore.lay, какъв уред ползваш?
Нали става да се вари и месо на този тип уреди?

Ползвам на Авент 2 в 1

# 397
Ние сме с Тула ФТГ и съм много доволна. Благодарение на вас се научих как да я закопчавам сама без 10-минутни мъки😂
Аз зелечуците правя на пара в мултикукъра и ми е добре.

# 398
Днес бяхме навън. В количката беше невъзможно да заспи, но в раницата поне заспа.
Иначе минусът на моето дете, което заспива само вкъщи е, че на друго място не може да заспи. Grinning Ако я приспивах на ръце, поне щях да я приспивам навсякъде. Като ходим на гости и сън не я лови.

# 399
Купувам директно от пазара, от сергията, от която пазарувам от години. Винаги са им много хубави нещата.
Не държа да са био и не съм търсила изобщо био неща.
В готовите пюрета гледайте много състава- уж са само плод или зеленчук и изведнъж- 50 % нишесте и не знам си още какво.

Наистина много трябва да се внимава. Днес прекарах сигурно един час в Ремедиум,за да чета състава на пюретата. Тааа по този повод взех тиква на хип,броколи на гербер,пащърнак на бебелан (което ме изненада),за да са с максимален процент на зеленчука и да няма разни нишестета и брашна.

* грешка на Овко съм взела пащърнак

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 22:22 от yanna777

# 400
Днес бяхме навън. В количката беше невъзможно да заспи, но в раницата поне заспа.
Иначе минусът на моето дете, което заспива само вкъщи е, че на друго място не може да заспи. Grinning Ако я приспивах на ръце, поне щях да я приспивам навсякъде. Като ходим на гости и сън не я лови.
Още не сме ходили никъде и не знам как ще реагира на нова обстановка и дали ще може да спи на друго място и малко ме е страх. Откакто се научи да си лапа краката по цяла нощ ми спи с крака във въздуха, като реша да ги сваля и почва да реве. Също така постоянно си дърпа одеалото и иска да си покрие лицето. По цели нощи го дебна дали пак не се е повил през глава и леко го откривам колкото да може да диша. Тази вечер му дадох една тензухена кърпа, закри си лицето и заспа Simple Smile.

# 401
Баткото беше така, все се завиваше дам през глава, половината му снимки са такива.
Как не се измори това дете днес(баткото)Стана към 8-8:30 ,към 11 бяхме навън към 17 се прибрахме , още ми разправя как не му се спи и иска да си играе....а аз нямам сили. Не ми се мисли като Бухта почне да вървим- не тока ще ми спрат ми и аз не знам какво.....

# 402
  • Denmark
Савова, аз купих чувалче от лидл за спане и се родих. Иначе все си риташе завивката,а пък в спалнята ни е студено.

# 403
Аз купих 2-3 чувалчета,но за жалост моят юнак категорично ги отказва 😫

# 404
Имам чувалчета, но в нас вечерно време е 22 градуса. Като беше по- малък го пробвах, но ми беше неудобно когато го сменях, или когато го вдигах да се оригне. В последствие ги подарих. Като порасне още малко ще му взема ватиран ромпър и ще спи само с него.

Общи условия

Активация на акаунт