сериозно се заех да оправя съня на госпожицата след като близо 10 дена спеше само върху мен през нощта и си каЗах край! Порових де тук там , ау, изготвих план, гледах една платена лекция на Йоана от мамо спи ми се и мога да кажа , че вече една идея нещата се подобриха и през деня. Ади си хапва добре пюренца, останаха ми само няколко зеленчука и чакам гастрото да каже другата седмица как продължаваме. За раницата - ние сме с ергобейби 360 и в моето спасения. През деня ако е мн нервна я слагам за 15-20 мин из нас и друго бебе. Следобедната разходка винаги е с раницата , защото не спи повече от 40 мин , а и на мен ми харесва да си я гушкам. Вечер преди лягне и баня я слагам да гледа напред за по 20 мин и мн се успокоява и мн гледа и разглежда , не мисля да я държа повече от половин час в тази позиция, но определено мн и харесва. От 2 седмици сме с летния кош и за сега се държи много прилично в него. Предстоят ни ваксините ( все още сме само с 1 ) и се надявам там да мине всичко както трябва.
нека растат жизнени и здрави бебечета.
Ако я приспивах на ръце, поне щях да я приспивам навсякъде. Като ходим на гости и сън не я лови.
. Препоръчани теми