АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 7

• 19 925
  • 755
  •   1
Отговори
# 375
Ленка, удобна ли ти е? Недостатъци?

# 376
Много ни е удобна, ние сме я слагали 3 пъти в нея, но не съм открила недостатъци досега.

# 377
Йоанка - сладуранка 😍😍
Марая и малкия има такава бибка дето ее слага плод да го смуче, като започна захранване ще го пробвам. Харесва ли му иначе на малкото лъвче ❤💋💋?
Лайка честита месечинка на Антонио! Нека бъде много здрав, послушен и весел ❤❤❤
ellocin аз също се колебах между тези двата модела и в крайна сметка си взех Tula free to grow, много съм доволна, не усещам тежестта на малкия и всеки ден е в нея, количката отдавна не я ползвам.

# 378
И аз съм с Тула и съм много доволна.
Наистина няма смисъл от ергобейби 360, защото колкото и голямо да е детето не се препоръчва носене с лице напред. За adapt не съм се интересувала.

Днес пробвахме т.наречения летен кош - хареса ѝ Hug

# 379
  • Denmark
Аз съм с 360 и също ми е много удобна, но предпочитам количката в момента. Ние с малкия ще се прибираме до България сами и се чудя за летището дали да не я ползвам. Нямам търпение Blush

Иначе, Паола, харесва му, да. Малко му оставаше да изяде цял банан вчера Grinning и реве като спра да го пълня. Хубаво е за меките плодове, но с ябълката не ни се получи нещо.

# 380
Благодаря ви, момичета Hug Heart
И да ви покажа зълва ми с каква украса ни изненада за празника Heart Eyes
Най-добрата леля Heart

Времето днес беше толкова хубаво, че за утре сме се уговорили да ходим с децата на вилата да си правим барбекю на двора и те цвл ден да играят и спят на слънчице.
За днес бях купила еднакви комплектчета дрешки за Антонио и батко му. И докато ги преобличахме на спалнята, Антонио успя да захапе братовчед си. Уж все пазим Антонио от батко му, че нали уж е бебе, а пък то какво се оказа- че той бил бандитът в семейството Joy

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 21:09 от Лайка

# 381
Честита половин годинка на Антонио.  Прекрасна му е украсата.
Июмного са сладки всички бебоци.
Аз още си чакам уреда за готвене на пара от Англия. Ще има да чакам май . Искам да почна от другата седмица със захранването 5++, но ще си правя явно по друг начин, а уреда АКО дойде ще е за бъдещето ни дете Joy така ще е и с раницата.

# 382
Няма нужда от уред за готвене на пара. Достатъчно е да си вземеш една бамбукова кошница за готвене на пара или една метална цедка от по- големите и просто я слагаш върху тенджерата с вода Simple Smile.
Попаднах на няква мадама която показваше разби трикове и там бяха показани тези методи.

# 383
Лайка, честита месечинка и честита половин годинка на Антонио! Живи и здрави!

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 23:05 от Verchy

# 384
Savova знам, аз имам решетка за пара понеже много често си правя зеленчуци. Ама исках за малкия да е нещо по модерно Joy ентусиазъм кво да кажа Joy

# 385
  • София
Аз съм доволна от Ергобейбито, Омни 360, въобще не усещам малката като е в нея.
ellocin , ако имаш възможност, отиди до някой магазин направо с детето да пробваш и 2та варианта и да си усетиш коя е твоята.

П.п Преди малко се замислих защо е позволено детето да се вози в количката напред и да гледа, а в раницата не? Thinking Нещо ми бяга логиката тук Smile

# 386
В раницата не е хубаво да се носи напред от ергономична гледна точка. В количката предполагам вече може. А като са били по-малки не е било хубаво да се носят и возят напред,за да не им се затормозява мозъчето с прекалено много информация.
Лайка страхотна украса 😍

# 387
Момичета,вашите мъници спят ли по корем? 🙄 Моят юнак от няколко дни насам спи само по корем вечерно време.

# 388
Спеше по корем в началото когато се роди, но вече не иска.
Щях да ви питам какво правите с дрешките, които много ми харесват и имат сантиментална стойност за вас? Намерих много интересна идея - мече направено от любимите дрешки.
https://www.tillerandco.co.uk/shop/memory-bear/

# 389
  • Пловдив
Уредът за готвене на пюрета спестява много време и с него се работи страшно лесно. Няма тенджери, решетки и т.н. На мен ми е голямо улеснение и ми спестява много време. Успявам да правя пресни пюрета всеки ден без особено усилие.

Нашето момиче не спи все още по корем, само по гръб.

Засега пазя всичките и дрешки, не знам за какво и аз- всичките са ми със сантиментална стойност 🤣 не знам изобщо дали искам второ, а и дори и да имам, може и да е момче и ще изгърмят всички дрехи 😊😊😊

Общи условия

Активация на акаунт