АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 7

• 19 815
  • 755
  •   1
Отговори
# 630
cecinka, честито зъбче на твоето бебче!
И аз се възхищавам на майките, който се цедят! Е, на другите също. Grinning
Аз като трябваше да се цедя в началото и направо ми призляваше.
Марая, на леля ми и трите момчета се будеха нощем до годинка и нещо. Tired Face
Ако не се буди, защото е гладен, може да е неразположение, навик, жажда за водичка, проблем в дневния режим на съня. По колко пъти се буди нощем?

# 631
  • Denmark
Ще взема да го пробвам с водичка, наистина, благодаря!
5-6 пъти всяка нощ. В "добрите" нощи по 2..
О, аз съм сигурна, че съм изтеглила късата клечка Joy Поне до 2 години очаквам да се буди моят Grinning

# 632
Ще взема да го пробвам с водичка, наистина, благодаря!
5-6 пъти всяка нощ. В "добрите" нощи по 2..
О, аз съм сигурна, че съм изтеглила късата клечка Joy Поне до 2 години очаквам да се буди моят Grinning

Не си сама Sad ни вода, ни храна оправя нещата, само гърдата...

Честита месечинка на всички дечица! Hug

Катеричка, честита да си! Бъди много здрава и щастлива и прекрасни моменти с любимите хора!

Mamanasi, дано бързо се оправи!

# 633
Мале...5-6 пъти на нощ. Съчувствам!
Може би, ако не заспива на гърда, има шанс да спре да се буди нощем и да си я търси. Thinking

# 634
Зълва ми заведе племенника на хомеопат, защото до годинка и 2мес. се будеше нощем по 6-7 пъти.
Не знам какви капки е приготвил хомеопатът, но тя казва, че той е спрял да се буди.
Аз мисля да заведем и Антонио.
Днес му взех Камилия за зъбките и сега спи спокойно. Ще го видим нощес дали ще се буди с рев, както снощи.
И толкова е свикнал с тая неговата кърпа, че си я мачка, докато си пие млякото и понякога заспива още на шишето.
Понякога се мята по 2 часа и ни кърпа помага, ни гушкане, ни скубане на косата ми и дране на лицето ми, ни нищо...

# 635
Честит празник на бебоците и на майките. Да са ни здрави и много щастливи.
При нас захранването върви мъчно. Все още имаме 4 въведени зеленчука, за един месец. Изяжда доста малко.
Днес ми побеля един кичур. Слдд много рев, сън 10 Мин и пак много рев с големи тежки сълзи, принцеса се изака и видяното ме втрещи. Имаше една порция много тъмно зелено, чак към синьо. Не както друг път звлено от дълго неакане и болка в корема, а много много синьо. Определено много я боля. Лл не вдигна, а аз цял ден я мисля тази гледка.

Аз от 3 дни се цедя, за да замразя кърма. Пак взе да ме гони зверски глад. 😬
Мамите, които се цедят, с Какви шишета и биби храните?

# 636
С кой размер биберон даваш млякото сжтези бисквитки, Rrr3?
На 1 сме на авент, на 2 бързо ни тече и се дави.

# 637
На плазнон гледах, че има и гранили от бишкоти, които се слагат в млякото. Пак пише, че са 4+

# 638
Bonnibonn аз давам шише на д-р Браун 2, но мисля да мина на 3 скоро.
Иначе моя разбойник суче само през ноща, денем неще и да погледне гърда Joy

# 639
Bonnibonn, откакто захраних, акото на моята шушулка си променя цвета в зависимост от храната. От три дена и е супер тъмно, защото и давах броколи и синя слива.

# 640
Аз нищо ново не съм дала. От 2дни е на морков + тиквичка, като и двете отдавна са въведени.
К

# 641
Благодаря много Rrr, а къде могат да се намерят, в Кауфланд не съм ги виждала.

# 642
Тук вече съм пас. Аз съм от по малък град и поръчвам от интернет. Предполагам в по големите вериги за детски неща.

# 643
  • Пловдив
Тези бисквитки ги има почти навсякъде, където съм виждала бебешки неща. В ДМ мисля, че ги има, в добре заредените СоФармаси...
В Пловдив ги има и в магазин Бейбиленд на Капитан Райчо.

# 644
В ремедиум съм ги виждала

Общи условия

Активация на акаунт