АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 7

• 19 812
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Аз ги видях в сайта на Медеа.
Днес ще мина да видя дали ги има и в техен обект.

# 646
Няма как да ги давам аз бисквитите след като суче, нали? За едните бисквити не ми се цеди 100 часа, а и той не ще от шише.
Напоследък отказва пюретата.. не ще да яде с лъжица. Днес ще пробвам да не е пюре, а да му давам с пръсти от зеленчуците😃 Вчера следобяд така имах успех с банана.

# 647
Момичета, има ли още някое бебче, което не е израстнало рефлукса все още? При нас от няколко седмици се обостри много, на ден връща по 10 - 15 пъти, дави се много лошо, все я преобличам, сменям лигавници. Не връща много, но е доста често. Гастрото, при което я водихме, каза, че е против сиропи и медикаменти и да чакаме да се оправи. Но според мен това й причинява ужасни неразположения и ми се иска да й помогна.

# 648
Момичета, при нас положението е ужас.
Тая температура няма край 😣
Държи между 37,3 и 38,6... С нищо не минава
За капак се посече до кръв, намали яденето драстично и е с разтройство.
Вчера бяхме до личната, общо взето ни изписа 1 тон глупости и антибиотик, който каза да не бързам да взимам. Преди малко се обадих на моя мъж да ходи да го взима тоя антибиотик и да се свършва.

# 649
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
И моят повръща по няколоко пъти на ден..... Приела съм го за нормално , знам, че ще го израсте.
Бисквитките и аз като mint няма как да давам, той шишето само го дъвче Grinning
Mamanasi, бързо оздравяване! И ние минахме през висока Т когато беше на 2 месеца и накрая само АБ помогна.

# 650
Ловли, а връща ли му се често храната без да я изкарва. Че при нас и това го има. Чувам я как бълбука нагоре и тя започва да преглъща милата... По корем, в количката, в стола за хранене като я сложа, все връща.
След като се нахрани, се опитнам да я държа в покой известно време, но шило в торба не седи. Обръща се по корем и се започва повръщането.

mamanasi29, дано бързо се оправи малкия и да се окаже някое зъбче проблемът!

# 651
  • Denmark
Кити, и ние сме така. Пооправи се положението с твърдата храна, но поне 3 пъти на ден пак си връща. Мирен не стои и 2 минути Expressionless Аз мислех да пробвам сега като се приберем до България сиропчето, което една от мамите тук беше препоръчала, понеже му е неприятно, то си личи...
Да не говорим, че като повръща и аз си мисля, че храната му е много, пък то детето реве от глад.

Маманаси, звучи като зъбче... Бързо оправяне на бебчо!

# 652
БониБон, моркова много запича, като го въведох и моята с рев и много напъване успя да се изходи. Оттогава не съм давала. Само веднъж ли е било с такъв цвят при вас? Ако веднъж, не мисля, че е проблем.
Cecinka, винаги съм се чудила на какво се дължи това само през нощта да иска да суче моята и рано сутрин. Вече през нощта не се буди, но сутринта само иска да сучи. Преди да стане така давала ли си и от биберон? Да не би затова да се отбиват така...
   Като давате пюре от сини сливи, готово ли го купувате? Гледах на Хипп, но има добавена захар🤔и не взех.
    А тези бисквитки на Плазмон дали имат и те?
Kitty и Йоанчето връща, понякога и след пюрето, ама... определено не е както първите месеци по 10 пъти на ден и не толкова обилно. Ще им мине рефлукса, няма как.
Мама Наси, и аз си мисля, че ще е зъбче. Досега има ли избили?

Последна редакция: ср, 17 фев 2021, 12:34 от LenkaST

# 653
Свекървата лятото беше направила пюрета от домашни сливи без захар. На Гербер пюрето пак няма захар.
Маманаси, дано бебче оздравее бързо! Frowning1
Моето дете малко се запече от банана, изхожда се доста трудно. И е някак тъмно, та сега ще давам само разхлабващи и светли зеленчуци. Grinning За мое успокоение, всичко да си влезе в релси.

# 654
На маманаси бебока беше първенец за зъбче. Дано и сега това се окаже.
Кити, и моята връща постоянно. Къде си го изяде, къде не. Спасението ми е носене в раницата. Така стои изправена и се орига по няколко пъти доста след първото оригане веднага след нахранване. Това ми е решението за момента и върши работа.

Малката само веднъж за сега беше с такъв цвят синьо ако, а както казах нищо не й е ново. Всичко е яла до сега. Дано няма повече такива прояви.

Моята изобщо не иска да стои вкъщи. Ако не излезнем поне веднъж, няма сън, няма спокойствие. Може цял ден да дреме закачена за гърдата ми, но не заспива. А през останалото време е мрънкане до небето и обратно. Само като излезем всичко се оправя.

# 655
LenkaSt, имат добавена захар тези бисквитки. Сего ги търсих, че ми стана интересно. Прикачвам ви съдържанието.

# 656
Имаме 1 зъбче, сега пак са зъби, но явно са двата наведнъж и затова е толкова зор. Днес го гледам даже играчките не ги слага в устата...пробва се одеве и ревна. Вижда се, че го боли.

# 657
  • Пловдив
И нашата снощи с температура беше 37.5, та давахме панадол. Супер нервна е днес за всичко се сърди и плаче, та пищи понякога 🙄
Синята слива на гербер е само слива без добавки и купувам нея. Правих домашно пюре от сливи, но не е така вкусно, не знам може самите сливи да не са били достатъчно сладки...

От бисквити засега ще се въздържа, не искам да Давам допълнително калории, че бая качва нашето момиче и без това 😄 пък и състава сега като видях не ми вдъхва доверие.

# 658
LenkaSt да давах от шише, знам че там ми  беше грешката. Но 1 месец се мъчих да го кърмя, но не се получаваше, зърното ми му идваше твърде голямо за устата. Пробвах различни техники за захапка, пози, но не и не захапе както трябва и след минута се извърта и джвака само зърното. Такива рани ми беше направил и страшно много болеше. Та запопнах да цедя и да давам от шише докато се пооправят зърната ми и докато той поотрасне че да може да засуче както трябва.
Е научи се ноо само вечер или евентуално ако го хваня все още сънен

# 659
Уф, много се ядосах днес. Бяхме на кръвни, ехограф и очен. Кръвните, лаборантите бяха големи скочубри, защо ревял, нали бил мъж, някакви такива 🙄 Тя му изцеди 10 кила кръв от пръстчето, така го стискаше, че чак мен ме заболя 😩 Абе станали с гъза нагоре и всеки им е виновен и крив.
Очната пък не можа да ни види и вече почна да бута на мъжа ми визитки за частния й кабинет, детето било за операция, ще ни препратела при някакви, тогава защо трябва да ходим в другия кабинет?! Много се ядосахме, при положение, че каза, че до 8 месец може да отшуми страбизма при бебетата, как можеш веднага да говориш за операция?! Ще ходим може би в Токуда за второ мнение.
Иначе малкият за месец е качил половин килограм, доста добре, като се има предвид, че едва качваше преди. Едва 7.300 е, не ми тежи все още 🙂 Иначе за връщането, и моят повръща понякога, 2-3 пъти дневно, но не мисля че е проблем. Отделно сме имали дерматит, който се обострил заради зъбите. Имаме 2 зъба избили, струва ми се че и горе се белее нещо. Много му е суха кожата около бузите, мазах с какво ли не, само пари на вятъра. Сега ми казаха да слагам линолафет, използвахме го за крустите по веждите, педиатърката каза да пробваме с него. Каза, че е и от въздуха, сега зимата се изостря, лятото във влажно време ще е същото, отделно сме и с климатик, та и това допринася...
И едно въпросче... Вашите бебета обръщат ли се, като им казвате по име? Моят блее нанякъде, ако му подвикна само се обръща, ама не искам да свиква да му крещя името 😃 Ох, оплаках се.

Общи условия

Активация на акаунт