АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 7

• 19 808
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
Съчувствам ти Маджарова. Не всеки пък попадаш на адекватни хора, а когато е за детето ти......изобщо не го мисли, ами направо води детето на друг очен. Ако ви е прегледала, а са ви регистрирали направлението подай жалба към ръководството на болницата.

Днес Бухта пак се наслаждава на авокадото, почнах да го ползвам като лъжица, бъркам с него в пюрето и така давам Simple Smile Имам още 3-4 кутийки с пюре, после почвам да давам само парчета. Повече ѝ харесва така.

За пръв път поръчвам от Алиекспрес.......някой да е получавал от тях пратка? Дано да дойде, че е за рождения ден на баткото, койот е април. Даже се чудя дали да не си поръчам и хипсийт от там, че лятото като ходим на море да мога да нося малката по-лесно без да се овръзваме със слингове и шалове.

# 661
Аз редовно поръчвам от Алито, за сега имам само 1 пратка която беше объркана. Иначе си получаваш нещата в пощата. Бавно става ако е с безплатна доставка, ако има доставка дори тя да е 1 лв. по-бързо идват. Най дълго съм чакала 96 дни, а най бързо ми е идвала пратка за 22 дни.

# 662
Аз редовно поръчвам от Алито, за сега имам само 1 пратка която беше объркана. Иначе си получаваш нещата в пощата. Бавно става ако е с безплатна доставка, ако има доставка дори тя да е 1 лв. по-бързо идват. Най дълго съм чакала 96 дни, а най бързо ми е идвала пратка за 22 дни.
Ако имаш някой друг ценен съвет пиши моля на лично. Simple Smile Ами безплатна е, пишеше, че средно до 28 дни е доставката от този търговец.....да видим.

# 663
И аз редовно поръчвам от Алиекспрес, даже сега чакам няколко неща, 2 месеца не мърдат😃 Случвало ми се е да не пристигнат някои неща, но ми връщат парите.
Маджарова, според мен също го води при друг.
Олее, като видях състава на тези бисквити съвсем се отказах😃

# 664
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Ловли, а връща ли му се често храната без да я изкарва. Че при нас и това го има. Чувам я как бълбука нагоре и тя започва да преглъща милата... По корем, в количката, в стола за хранене като я сложа, все връща.
Понякога и това се случва. Но хич не се притеснявам за това (сигурно защото ми е второ) Joy

От Алиекспрес и аз поръчвам, чака се, доста. Минимум месец Grinning Ако не дойде доставката до определения от търговеца краен срок, от Алиекспрес връщат парите.

# 665
Kitty, благодаря, че си си направила труда. Чудя се много кога е подходящия момент да се даде захар. То така или иначе все някога ще трябва.
   Моята от вчера има проблем със дневния сън. Много трудно я приспивам. Днес трябваше в 15 и 30 да е заспала, а успя чак в 17. Вчера пак така с 300 зора...

# 666
Моето бебче се изправя за лазене, но се движи назад. Много се ядосва.

Скрит текст:

# 667
Оо аз съм най-големият фен на Алиекспрес 😄 Наистина идват много бавно,но нещата които ги гледам по разни популярни инстаграм и фейсбук страници за по 10-15-20 лева там са по 2-3 лева .. така че си заслужава чакането според мен.

# 668
Ооо да, заслужава си и още как.
Аз попнах да давам антибиотик на Борис.
Незнам дали е от него или е съвпадение, но от следобед няма температура.
Хапна 120 мл. АМ + 2 л. Бананова каша в млякото, направи ми впечатление, че не иска да е топло, чак когато изстине тогава пие. До тук му се събират 380 мл. АМ за днес, нищо друго не яде.
Гледах му дупето 🙄 ми... май започва да се оправя 🙏 Искам вече да свършва този ад.
Както каза една приятелка, зор си да излезнат зъбите, ама аз викам - То че е зор, зор си е, ама от зор до зор има балкан разлика. 2 деца изгледах, такова чудо не съм видяла. Извинявам се, че ви натоварвам, но наистина вече ми побеля косата 😥

# 669
ellocin, браво на малкия! Много е вълнуващо всяко нещо, което се случва за първи път. Значи чакай скоро и да се ориентира как се пълзи напред😊

# 670
Оо аз съм най-големият фен на Алиекспрес 😄 Наистина идват много бавно,но нещата които ги гледам по разни популярни инстаграм и фейсбук страници за по 10-15-20 лева там са по 2-3 лева .. така че си заслужава чакането според мен.

Определено си заслужава, навъдиха се и доста сайта със стоки от Алиекспрес, като цените са 10Х.
Преди да се омъжа на всяка заплата отделях по 100лв за Али-то. Имам над 1000 поръчки. И сега чакам около 10-тина.

Madjarova92, аз също бих потърсила 2-ро мнение, ако трябва и 3-то.

mamanasi29, бързо оздравяване на Борис. Дано да е било от зъбче.

Арас 3 дни си ляга към 21:30, предните дни се събуди между 9 и 9:30. Но днес Scream Scream Събуди се в 4:55. Досега си играхме, поизмори се и го сложих в леглото му. Надявам се да спи поне 2ч, че да мога и аз да поспя.

# 671
Мале, тази нощ беше кошмар. Цяла нощ му хъркаше носа, не знам дали от това обаче и той и ние не спахме. Дърпах му ги с прахосмукачката сега, ама той е голям вече и реве и се дърпа и почти нищо не успях.
Ще ходя да му купя капки след малко, уф.. дано да е от зъбите, нали е възможно?
Маманаси, стискам палци на адашчето да му мине бързо Simple Smile

# 672
Честито на всички 6 месечни месечинки Simple Smile пожелавам малките шушулки да са здрави, игриви и много да радват мами и татковци Simple Smile

Значи, изключително ми е тъпо, че не мога да се включвам в разговорите. Включвам се от време на време да кажа нещичко, ама така звучи много откъснато от темите, които обсъждате. Чета Ви по 1 път на ден и то отгоре отгоре, обаче аз това дете ще го вкарам в пътя и съм се посветила изцяло да я направя човек. Споделям накратко прогреса си:
- заспива беЗ друсане, рев, дране, разнасяне за всяка дрямка ( гледах 1 уебинар на мамо спи ми се, записвах, таблици, интервали изчислявах, изпробвах, нагласих нещата )
- имаме предвидим режим за спане, горе долу всеки ден по едно и също време
- храни се добре
- направихме 2рата ваксина и мина добре ( бях мн стресирана , защото от 1вата направи алергична реакция и се наду в лицето )
- давам сироп за рефлукс и киселини ( хомеопатичен ) - голямо подобрение - това е най - добрата ми покупка. След като 2 вечери имаше такива киселини, че повърна през носа ,а аз бях в ужас ( тя си повръща в устата и после го гълта и много хълцаше с часове до болка ) трябваше да се направи нещо.  Вече 1 седмица не е хълцала и не е имала киселини.
- седи стабилно седнала
- правим мн упражнения
- вечер заспива сама в леглото
- зъби няма, но слюнкоотделя стабилно

Остават ни няколко проблема:
- късите дремки през деня ( винаги 33 мин ) , иска ми се поне обедната да е към час и сега чета и изпробвам разни неща. Вчера сефте ми се получи, дано работи и занапред.
- постоянното пищене насън, видимо спи , но цвили през 20 - 30 мин и постоянно се катери по мен
- не пие никаква вода

Та сега ще се боря с тези 3 проблема. Ще си ходя към Пловдив за около 10 дена и се надявам да не развалим постигнатото до момента, че бабичките са като невиждали бебе Simple Smile

Хубав ден момичета Simple Smile

# 673
До сега не съм поръчвала именно заради чакането...

Момичета, другиата седмица в Лидл бебешки пюрета, каши и менюта на добри цени Simple Smile

И нещо полезно за тези , с ревливи бебета Wink :
https://www.facebook.com/116918685006809/videos/880342722535128

# 674
Мале и ние имахме кошарна нощ, буди се 1000 пъти и неговия нос хърка и предполагам е пак заради зъбче. Каката беше болна и бях извадила аспиратора за прахосмукачка, ноо естествено комшиите под нас пак ми направиха изречение как можело в 8 сутринта да чистя Confused а тя милата неможеше да диша какво да направя. Това е всеки път когато се засечем да ми казват все по нещо.

Общи условия

Активация на акаунт