АВГУСТ-инчета 2020 ! тема 7

• 19 797
  • 755
  •   1
Отговори
# 690
Минавам само да кажа, че взимате на урина на момиченце е направо мисия невъзможна. Тръшналасъм я на повивалнина със залепени колектор, пуснала съм звук от течаща вода на телефона, дадох й да пие вода и от половин час се моля като пред олтар: "айде пишкай, мами, хайде изпишкай се", а то милото ми се хили и ме гледа тъпо Joy

Аз залепих колектора и сложих памперса отгоре. След 1 час имаше доста пиш в колектора, но при отлепването всичко се изля.... Сега пак съм лепнала, дори спи с него в момента. Но си е зор работа... взела съм 3 бр. 🤣

# 691
Да разкажа и за моята случка с взимането на урина Simple Smile
Та...ставаме ние и аз съм решена, че ще взема днес урина за изследване. Моята мома обаче ака сутрин т.е. трябва да направя обезателно хубав тоалет преди поставянето на колектора. Измивам я аз, изчиствам добре гениталиите от акото и тъкмо ще слагам колектора и тя се обръща от гръб по корем. Притискайки корема се изпишка върху еднократната подложка Joy Викам си офффф, не можеше ли да задържи малко Joy слагам колектора и давам храна, за да събере отново материал. Е, да, ама сутрин рядко яде, защото преди това е сукала доста през нощта и сутринта. Държах я доста време голичка, но тя не престава да шава и сложих памперса отгоре. И аз се молех като loewin и прилагах мантри за пиш Joy Може би чак след час имаше малко урина, 10мл, които Слава Богу стигат за изследване.

Не знам дали знаете, но е хубаво да се занесе урината до 1ч в лабораторията, както и кръв се взима същия ден.

# 692
Явно всички с едно и също се занимаваме днес. Аз също реших сутринта да взема урина от моето момиченце. Първо идеята ми беше да я оставя голичка и направо като започне да пишка, да сложа чашката и така да събера урина. После реших, че ще лепна колектора. Лепнах го, обаче толкова трудно се отлепя, че няма повече да и го сложа на кожата. Ще пробвам пак директно в чашка.

# 693
Черпя ви виртуално по случай половин годинката на моето момче🥳
Ох, този форум сууупер много разваля качеството на снимката.. Цветовете са много по-ярки.
Тази нощ беше най-кошмарната ни откакто се е родил. Имаше сополи цяла нощ и не можа да спи изобщо детенцето, много ми беше жал.

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 19:47 от Mint.

# 694
Mint, жив и здрав да ти е малкият сладур! Много да се обичате и слушате взаимно! Бързо да му минава 🤒

Момичета, днес купих пащърнак на hipp. Никога не съм хапвала такова чудо и да ви попитам дали е нормален този вкус на парфюмиран банан, много ми сладнее, но и мирише на парфюм. Скоро ще купя пресен зеленчук и ще й направя пюре, но сега нямаше от къде да намеря. Взех и една тиква на gerber, че ми беше интересно каква й е консистенцията. Ми и тя е на "супа". Та останах разочарована и от двете пюрета. Моите изглеждат така и се хапват без проблем, никога не съм й давала по - рядко (и се чудя дали съм в грешка)
Скрит текст:

# 695
Скрит текст:

6-8 месеца ми прилича точно като твоята гъстота на пюрето. А и щом се справя малката, значи всичко е наред.
Някоя мама, която захранва по ЗВБ, би ли ми казала дали от самото начало детето само е взимало от чинията и е хапвало? Аз захранвам с намачкани зеленчуци, но слагам пред нея и цели. Тя ги яде без никакъв проблем, но като аз и ги сложа в устичката. Иначе само ги мачка. Grinning

Минт, пожелавам ти щастливо и здраво бебче! Heart

# 696
  • Пловдив
Да се включа за пащърнак - предлагала съм само домашно пюре от пащърнак и на мен също ми сладни много странно. Но малката го харесва. Чак парфюмирано не е, но може да не ми е направило впечатление.

Тиквата на гербер на нас ни беше супер, аз я пробвах и ми допадна като вкус. Но откакто съм с уреда за пюрета спрях да взимам купешки и съм позабравила ( започнах със захранваме началото на януари и тогава само давах купешки).

Съвсем ме отчаяхте с тая урина за момиченцата ... и аз другата седмица ще се мъча с това!

# 697
Сега се връщам от лабораторията, успяхме с урината, още с първият колектор. Като го напълни, го срязах с ножицата по средата, да не изсипя ценната течност, пресипах го в стерилна чашка, и после на спокойствие го отлепих. Наистина много здраво залепва.

# 698
Благодаря!❤
Ние имаме голям проблем с пюретата. Ами отказва ги от известно време и това е. Не знам вече какво да го правя.. всякак пробвам. Яде по малко и това е, а не искам да го карам насила.

# 699
Черпя ви виртуално по случай половин годинката на моето момче🥳

Честита месечинка на Боби! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!

# 700
Живо и здраво да ви е момченцето, Минт Hug
Мисля, че Хариста препоръча играчките на Амек тойс и искам сърдечно да благодаря! Flowers Bouquet
Днес бяхме в Пловдив и минахме през фирмения им магазин, та взехме една торба с играчки Yum

# 701
Живо и здраво да ви е момченцето, Минт Hug
Мисля, че Хариста препоръча играчките на Амек тойс и искам сърдечно да благодаря! Flowers Bouquet
Днес бяхме в Пловдив и минахме през фирмения им магазин, та взехме една торба с играчки Yum
Моля Simple Smile Още се чудя дали да не поръчам кукла с име на детето на рокличката, 
Днес въведох и спанак, взе че го хареса Simple Smile Забелязах обаче, че ако намачкам моркова не иска да го яде, а само ако е цял. Лошото е че някои зеленчуци изобщо не стоят стабилно цели, за да ги хваща.......
От няколко дни като ѝ пея  и си отваря устата, все едно  ме имитира....много е смешна.
Днес го отдадох на мързел и няма да въртим пак километрите. Изкъпах се, ще си пооправя малко косата, лицето, ноктите Simple Smile Е между другото готвя, шетам, пране, сухи дрехи, кучето, уличните ми подопечни и т.н.  Дано успея прахосмукачката да пусна, че после два дни всички у дома е мисия невъзможна. В Пловдив има събота и неделя програма за деца в различни музеи, ако не ме домързи може да заведа баткото и Бухта някъде да се разнообразим.

# 702
Момичета, чудех се колко дни след като за първи път дадохте пюре увеличите количеството. Тоест, аз съм започнала захранване преди 2 седмици. Кога мога да давам вече повече количество и колко грама давате.

# 703
Благодаря!❤
Ние имаме голям проблем с пюретата. Ами отказва ги от известно време и това е. Не знам вече какво да го правя.. всякак пробвам. Яде по малко и това е, а не искам да го карам насила.

И при нас е същото. За малко успявам да я залъжа, ако държа пред нея някоя нова и интересна играчка и тогава зяпа. Ама и аз днес се отчаях. Интересно ми е като вкарам и месото как ще е.

# 704
Страхотни торти за месечинка!

Момичетата, колко хранения въведохте на ден?
И какво давате като храна и количество?

Общи условия

Активация на акаунт