Аз залепих колектора и сложих памперса отгоре. След 1 час имаше доста пиш в колектора, но при отлепването всичко се изля.... Сега пак съм лепнала, дори спи с него в момента. Но си е зор работа... взела съм 3 бр. 🤣

Викам си офффф, не можеше ли да задържи малко
слагам колектора и давам храна, за да събере отново материал. Е, да, ама сутрин рядко яде, защото преди това е сукала доста през нощта и сутринта. Държах я доста време голичка, но тя не престава да шава и сложих памперса отгоре. И аз се молех като loewin и прилагах мантри за пиш
Може би чак след час имаше малко урина, 10мл, които Слава Богу стигат за изследване. 

Още се чудя дали да не поръчам кукла с име на детето на рокличката,
Забелязах обаче, че ако намачкам моркова не иска да го яде, а само ако е цял. Лошото е че някои зеленчуци изобщо не стоят стабилно цели, за да ги хваща.......
Е между другото готвя, шетам, пране, сухи дрехи, кучето, уличните ми подопечни и т.н. Дано успея прахосмукачката да пусна, че после два дни всички у дома е мисия невъзможна. В Пловдив има събота и неделя програма за деца в различни музеи, ако не ме домързи може да заведа баткото и Бухта някъде да се разнообразим.