Житен режим на учителя Петър Дънов -13 тема

• 39 838
  • 511
  •   1
Отговори
# 465
Мен пък днес ме боли главата, и по-скоро около дясното око Simple Smile

# 466
нормално, дано бързо отмине.
днес цветът за обливане е червен и се мисли за обновяване на половата система.
аз си слушам паневритмия, много успокоява.

# 467
Elenka,пийте повече топла вода за главоболието ,за ден ,два ще отшуми.

# 468
  • Карлово
Как сте днес? Върви ли режимът?
Аз след 2 дни на режим съм -2 кг. И това май ще е. Малко бях гладна, та вчера си сложих и допълнителни едни 20-30 гр жито за днес, но не е сигурно, че ще ги изям, може да останат за утре. Смених ябълките с червена превъзходна и доста по-добре ми върви житуването. Вече внимавам с течностите да са над 1,5л, за да се засили чистенето. Това е отчетът ми.

# 469
Днес вече съм супер, мина главоболието,  дори и корем ме болеше. Пих много вода, не беше от обезводняване. Явно съм погълнала много боклуци за последната година Simple Smile
Тази сутрин се събудих чисто нова, нямам апетит, но имам прилив на сила все едно съм изяла един слон Simple Smile

# 470
  • Карлово
Радваме се за тебе, че продължаваш с настроение режима,:hibiscus:

# 471
Здравейте на всички! Да се запиша и аз. За първа година правя режима. За сега много ми харесва. Нямам неразположения. Имам чувството,  че цял ден ям (с редуването на храните), а ми е много леко. Пожелавам на всички успех и воля да издържам житуването докрай. 🤗

# 472
  • Карлово
От колко дни си на режима?

# 473
Днес ми е трети ден.

# 474
Здравейте! Карам режима от 14.02.Не чувствам много глад,имам и енергия,но вече втори ден почти не ям от житото...само докато го гледам и губя апетит Satisfied Пия по литър чай с мед,хапвам 2 ябълки и шепа орехи за целия ден,около 2л вода .Като резултат в килограми -3 кг. Като цяло се чувсвам много добре,но определено ми се хапва нещо солено ....

# 475
Здравейте! Карам режима от 14.02.Не чувствам много глад,имам и енергия,но вече втори ден почти не ям от житото...само докато го гледам и губя апетит Satisfied Пия по литър чай с мед,хапвам 2 ябълки и шепа орехи за целия ден,около 2л вода .Като резултат в килограми -3 кг. Като цяло се чувсвам много добре,но определено ми се хапва нещо солено ....

както коментирахме по-горе, в такъв случай не правиш житен режим, а гладуване.

# 476
Elenka ,радвам се ,че главоболието Ви е изчезнало.
Аз също започнах от 14.02, днес е шестият ден .Минус 3 кг съм .Чувствам се много добре.Силните болки в кръста преминаха ,не чувствам глад ,въпреки  че като banga не изяждам житото.Продължавам да ям по една много голяма ябълка и по 5,6 ореха ,пия повече от 1,5л  вода.Но и на мен ми се яде солено…
Успех на всички !
Приятна вечер

# 477
Благодаря, и на мен ми се яде много солено Sad, а принципно съм почитател на сладкото. Мед не обичам много много малко ям, задължително ли е да си изяждам лъжичката?!?

# 478
  • Карлово
Не е задължителен медът. Дава се за добавяне на енергия, калории.
Първоначално режимът е бил само на жито, постепенно са въведени другите продукти за облекчаване на спазването му.
Усещам езика си като шкурка, винаги като житувам умам този ефект.
Хубав ден.

# 479
  • В друг свят...
Здравейте, ден 5-ти от режима, но нещо не се получава...подува ми се корема от това жито и направо като го помириша - и ми се отяжда...вчера така и не успях да хапна жито-карах на ябълки и орехи. Има ли някой с подобен опит? Има ли начин да облекча поне подуването и тежестта?
Мисля си и дали да не премина в плодолечение още 5 дни? Някой правил ли е такава смесица?

Общи условия

Активация на акаунт