Отговори
# 2 325
  • Стара Загора
На мен ми звучи много добре. За водна помпа, ремъци и ролки преди 3 години ми взеха 350 лв., а масло с всички филтри ми е над 150 лв.

# 2 326
  • някъде там
Когато купих фиатчето смениха масла някакво по-глезено сложихме Селена, филтри, ремъци и не знам още какво като сума беше 450лв. И аз не знам малко ли много ли са, но доверие на майстора имам Wink

# 2 327
Благодаря за споделеното. И аз точно на този майстор си му имам доверие. Повечето около мен като чуят дизел и се мръщят, та затова бягам от тях Grinning

# 2 328
Годност на антифриза се проверява, наистина ти е отговорил коректно и ще го направи. За цената не мога да коментирам, но ако искаш, може да си провериш цена на частите ти за твоя модел от магазина.

# 2 329
  • София
Аз сменях тази година ремък , помпа, ролки за около 400 лв. Филтри. масло и работа са ми взимали около 130 лв.

# 2 330
Ъпдейт от мен: 485лв ми взе за всичко. Оказа се, че един от тампоните на двигателя е скъсан. Бил такъв, който не може да направи беля и го оставихме за другия месец, че Коледа идва все пак, а е от скъпите Grinning
Антифриза ми е идеален. След смяната на филтрите все едно нов климатик имам Joy

# 2 331
  • София
Петенце малкия дявол, нали сте живи и здрави това е по важното.
Мери много добра цена са ти дали..
Офтопик моето масло и филтри са 155 лева без труд, защото аз си ги купувам и ги нося за смяна. Сменях ги преди няма и месец и съм за смяна на тампон на двигателя дето е 180 бройката, а съм с четири 🤐.  И идвам за смяна на задни амортисьори дето и те не са евтини.
Че и спешно сменях рамо на чистачки, защото някой умник е решил да ми изкриви рамото и то не в България... Мислех, че само тук може да ми се случи, но не би...

# 2 332
А крава? Преди години, с малко над 110 в 22:30 на пътя между Царево и Лозенец, в дясно бетонна стена, в ляво трафик а след завоя крава. Усещането не е никак приятно

# 2 333
  • София
Всичко е добре, когато свършва добре. Blush Ето го и новия член на семейството. Прекарах половин ден в КАТ на студа, ужас направо. Уж нямало такива опашки вече, елате да видите. Grinning

# 2 334
  • София
Петенце, честита кола! Безаварийно каране и вярно да ти служи!

# 2 335
Петенце, честита да ти е. Със здраве да си я караш и най-вече безаварийно!

# 2 336
Със здраве да се кара!

# 2 337
Честито и безаварийно Simple Smile

# 2 338
  • София
Честито!
Дано се возите безаварийно Simple Smile

Кръсти ли го/я?

# 2 339
Лека и безаварийна, Петенце!

След Тарталета ти си втория човек който си е сбъднал мечтата да има желаната кола. Дано ставате все повече!

Общи условия

Активация на акаунт