Отговори
# 2 310
  • Mediterraneo
Леле! С малкото сте се разминали!

# 2 311
  • София
Петенце, съжалявам за случилото се! Важното е, че сте живи и здрави. Ще го преодолеете, но иска време.

# 2 312
Радвайте се, че не е било кон. (тъп опит да те развеселя и успокоя)
Стреса ще го преживеете, колата ще оправите, но наистина е тъпо. Тираджията поне да беше изместил гумата в банкета.

# 2 313
  • Mediterraneo
Оле, като каза кон. Навремето един кон влезе с предните крака в прозореца на задната лява врата. На едно кръстовище бай ма**ал засукал каруцата, конят не спира и се мята върху колата на ММ. На косъм да влезе при него. Естествено, ардаушът е бил пълен, когато са надошли останалите братя ма***ли да защитават своя. Ни полиция, ни дявол, поне не го бяха набили тогава ММ.

# 2 314
  • София
Радвайте се, че не е било кон. (тъп опит да те развеселя и успокоя)
Стреса ще го преживеете, колата ще оправите, но наистина е тъпо. Тираджията поне да беше изместил гумата в банкета.

Не знам как да коментирам. Наистина каквото и да кажа, ще е малко. Всичко стана за части от секундата, как пък точно ние я нацелихме. Тя беше изправена, а не легнала, беше огромна. Поне на това ми заприлича. Няма какво да беше друго, ако беше някакъв друг предмет, щяхме да сме на кайма. Малкия дявол. Ще си я оправим колата, дано не е нещо сериозно, важното е, че ние сме добре. И все пак ще ходим да си взема ТТ-то и това е. Blush

Ъпдейт: човека от пътната помощ каза , че нарочно се оставят гуми  така изправени от негови колеги, за да си търсят клиенти.... Представятв ли си

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 20:47 от Петенце

# 2 315
И това е възможно. Чувал съм, че поливат в прохода Шипка нафта. И всички знаят кой е, но никой няма задник да подаде сигнал.

# 2 316
  • Light of Zartha
И аз го знам това за Шипка. МП от този край. Направо не ми го побира акъла как може да направиш такова нещо...
Петенце, важното е, че сте добре. Никога не съм вярвала, че гума от тир може да бъде там и да причини такова нещо.

# 2 317
  • София
И аз не го вярвах, но разсъждавайки логично, човекът е абсолютно прав. Ако е паднала щеше да се претърколи и да падне легнала. А тази беше изправена. Значи някой я е поставил. Акълът не ми го побира, можехме да се изтрепем.

# 2 318
  • Другата България
Малкият дявол.
Радвайте се, че сте добре, ламарини се оправят.

# 2 319
  • Light of Zartha
И аз не виждам как при падане гумата ще остане права. Ако наистина е поставена от човек, този не знам какво заслужава...
Както и да е, важното е наистина да сте добре, колата ще се оправи. Дано повече нищо лошо не ви се случва.

# 2 320
  • София
Един познат ми разказа веднъж случка с гума от тир. Влиза в Хемус откъм Ябланица и пред него тир. Вижда, че резервната му гума аха да се откачи и падне. Не знам къде и как е била закачена, но в крайна сметка пада и се претъркалва през всички ленти, та в насрещното, прескачайки мантинелата. Моят познат свиркал на тираджията, че има проблем, а оня си карал. Даже не усетил, че е изтървал гумата.

# 2 321
  • София
Един познат ми разказа веднъж случка с гума от тир. Влиза в Хемус откъм Ябланица и пред него тир. Вижда, че резервната му гума аха да се откачи и падне. Не знам къде и как е била закачена, но в крайна сметка пада и се претъркалва през всички ленти, та в насрещното, прескачайки мантинелата. Моят познат свиркал на тираджията, че има проблем, а оня си карал. Даже не усетил, че е изтървал гумата.
На същото място стана. Но просто нашия случай беше друг. Стискам палци ремонта да е малък. На пръв поглед броня, радиатор и някаква греда...

# 2 322
Алеле! Нафта, изправени гуми от ТИР, за да потърсиш пътна помощ... Това като от филма "Хлапето" с Чарли Чаплин - детето чупи с камък прозорците, а след малко бащата-джамджия случайно минава по улицата... Само че това с гумата и нафтата далеч не е безобидно.
Петенце, много неприятно... Все пак, идете на лекар за преглед, защото ударът не е бил лек. Сега адреналина ви държи (говоря от опит). Дано всичко е наред. 🍀

# 2 323
  • Mars Hotel
Петенце, добре, че сте живи и здрави! Много страшно звучи, особено предвид, че може и да е умишлено. Що за малоумник трябва да си, за да направиш нещо такова?

# 2 324
Здравейте. Рядко пиша в темата, но ви чета редовно и се изумявам всеки път какви НЕчовеци има по пътищата. Петенце, наистина важното е, че сте живи и здрави!
Аз влизам малко да си сверя часовника. Преди малко си оставих моята мазничка (така ѝ казвам на маздата Grinning ) при майстора за обслужване. Ще сменя ангренажен ремък с всичките му принадлежности (водна помпа, ремъци, ролки) и маслото с всички филтри (маслен, горивен, въздушен и купе). Бях му споменала и за антифриза да смени, но ме светна, че дотук сметката ми е към 500лв и ако сегашния антифриз е годен, ще го остави, за да не ме одруса още Grinning Предното обслужване не го правих аз и грам нямам представа кое колко струва.
Та, как ви се струва тази сума? Става въпрос за mazda 3, 1.6 diesel, 2005г.

Общи условия

Активация на акаунт