Отговори
# 930
  • Mediterraneo
И аз на вълна ремонти. Тази сутрин изтече водата на колата на ММ. Силно се съмнява в спукан блок на двигателя, реве ми се. В събота има уговорка с майстора...

# 931
  • София
И аз на вълна ремонти. Тази сутрин изтече водата на колата на ММ. Силно се съмнява в спукан блок на двигателя, реве ми се. В събота има уговорка с майстора...
Ауч, това не ми се мисли...
Записах час за Мицка за понеделник, не мога повече с тая кола, а детето не си я дава 😠. Аз имам някакви предели, това чудо в повече ми дойде.. Надам се, нещо да стане ако ли не в продавалника..
Скарлет, бе то е някакъв вариант да ти кажа... Стар път, стар, ама поне караш.. Ако колата не ти е в ред е лошо..

# 932
  • Light of Zartha
В ред е и пътя съм го минавала, но ми е новичка и ми е жал. Grinning плаши ме това, че още не мога да преценя дали ще я закача отдолу, не друго. В краен случай това е пътя, не е като да не съм го минавала с подобни коли. То като се нареди колоната и всеки заобикаля не можеш да развиеш кой знае какви скорости. Joy

# 933
  • София
Дали колата е нова или стара, щом ти бърка в джоба е все едно, нали си плащаш..
Ооо да тук в спор не ми се влиза за Каско и т.н, сърбала съм всякакви попари.
Тук говорим дали всеки си уважава колата, стара или нова, важното е работа да върши.
Видях доста мнения, пиша вече все по рядко/уважавам мнението на околните/, споря за нещата които знам, където не съм сигурна/съгласна, аз си мълча..
Факт е, че едната кола я обърнах на учебна, едно хлапе се удари, без да е виновен. Сега ще я бракувам, смисъл няма да я правя, няма проблем, аз исках да науча хлапето да кара и да вози моето дете. Кара другите коли, имаме няколко, в ужас е, защото всичките са различни, но знам че ще се научи да кара.
Лоша майка съм, но съм права...

# 934
  • 1st floor
А някой знае ли ремонтите по Тракия дали приключиха?

# 935
  • Стара Загора
А някой знае ли ремонтите по Тракия дали приключиха?

Не са. Поне на Стара Загора. Още е затворена.

# 936
  • Варна
Аз се доверявам на майстора ми да ми купува нещата. Понеже се познаваме от много време знае точно какво искам за колата, а той ги взима на добри цени. За мотора правим комбина с една приятелка и поръчваме от чужбина.

Между другото, вашият пост се счита за реклама и не е позволена във форума. Вземете да се коригирате.

# 937
HighSpeed, ти си късметлийка с доверен майстор.

Аз пък да се оплача от последния майстор....не знам дали да пиша сервиза. Първо, беше много груб, колата ми била не знам каква си, каква шофьорка съм била и т.н. по адрес на жените шофьори. Както и да е, пропуснах си го покрай ушите, че ми беше спешно да ми се оправи колата.... После му дадох една камара пари и накрая се оказа, че частите, които е сложил са супер ниско качество. Вчера друг майстор ми сменя някои неща от този "ремонт" и каза, че се е получило така заради най-ниско качество.

# 938
Категорично не. Колата на баща ми я карам аз по сервизите, защото я познавам много добре и знам какво да обясня като проблем. А моята  си я карам само аз, защото баща ми ще измисли още 10 неща за правене, които няма нужда да се правят.(така се сдобих със стопове)  Grinning

# 939
Имам следния неприятен проблем: поти ми се предното стъкло на колата,  само че отвън Astonished
Защо?! И как да спре?! По-рано не се е случвало, някъде от 2 седмици прави така.

# 940
  • Пловдив
Преди време ми светна лампата за температурата/вода. Имаше вода, бушоните бяха в час...поседях със загасена кола известно време и се прибрах.
На другия ден я качиха на компютър, няма грешка.
Днес пак така: има вода, перката върти, утре пак ще е в сервиз, някой с идея какъв може да е проблемът? Мъжът ми мисли термостат? Моделът е Нисан Микра.

# 941
  • Mediterraneo
Имам следния неприятен проблем: поти ми се предното стъкло на колата,  само че отвън Astonished
Защо?! И как да спре?! По-рано не се е случвало, някъде от 2 седмици прави така.

По- миналото лято в чудо се бях видяла. Аз го отдадох по някакъв начин на голямата температурна разлика, която става в един момент- навън 35, в колата 20. Случваше ми се всеки път, когато съм в колата повече от 20 минути. И спря от самосебе си, повече никога не ми се е случвало. Което автоматично отхвърля първата причина Simple Smile

# 942
Тарти, ама навън не е затворено пространство ...

# 943
  • Mediterraneo
Да, де, ама някак си така се успокоявах, че този конденз отвън се дължи на тази температурна разлика. Точно на същото място ми се изпотяваше и на мен, чак чистачки пусках. Обяснение логично нямам все още, ама се надявам да не ми се случва, че е неприятно.

# 944
Да, де, ама някак си така се успокоявах, че този конденз отвън се дължи на тази температурна разлика. Точно на същото място ми се изпотяваше и на мен, чак чистачки пусках. Обяснение логично нямам все още, ама се надявам да не ми се случва, че е неприятно.
И аз пускам, но има един момент, в който с тях става даже още по-зле. Те размазват каквото е там (конденз, да го наречем) и трябва да махат постоянно.
За конденз го мисля и аз, но... се получава дори и при еднаква температура във и извън колата. А и имаше периоди с много по-големи разлики, и нямаше такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт