Отговори
# 1 965
  • Fairbanks, Alaska
Когато я купуваше, не направихте ли поне едно кръгче? Аз на моята проверявах как се държи при високи обороти-говорим за несвойствени шумове като пукане например. След това продавачът ме повози-засили я до 100 км/ч и не усетих нещо нетипично.

# 1 966
Не, нямаше кръгче. Та нали ми е роднина и като дете съм се возила на нея. Такъв си го набих ...

# 1 967
  • Другата България
Аз вече казах каквото имам да казвам, няма нужда да се повтарям отново.
Никъде не съм писала за обиди, написах за коментари от рода на това, че се гъбаркаш с нас.
Тъй че аз вече не вярвам на нищо написано. А пък и като прочетох, че ти дават БУС....честно казано, не го вярвам.
БУС??? На теб? С тези шофьорски умения, които тук демонстрираш, че нямаш?
Аз имам 30+ години шофьорски стаж и не бих седнала от Сузуки на БУС, с толко рехав стаж, или си много смела, или верно не се гъбаркаш, а направо се подиграваш с нас. Тия хора знаят ли колко шофьорски стаж имаш? Ако е реален?

# 1 968
Знаят и рискуват. Аз също.

# 1 969
  • София
Това се казва новина, Зуки става професионален шофьор.
Наистина спри да се гъбаркаш с нас, вече дори не е забавно. Не знам около Сузукито ли ни мяташ на върбите или за буса, но не може да са истина и двата сюжета.

# 1 970
# 1 971
  • Другата България
То и аз рискувам, като си купя сирене "Елена", когато няма от това на мандра Пършевица, което редовно вземам, ама пеняви, не пеняви, го ядем някак.
Ама този риск е премерен.
Докато този, за който говориш....що не си стоя на касата във "Фантастико", чиста работа.
И там риск, ама вече беше ветеран.

Нелка, аз много искам това с БУСа да е "гъбка".
Че иначе.....

# 1 972
Аз пък я подкрепям. Защо мислите, пе другите дистрибутори могат повече да шофират. Сузуки, не се плаши от ситуациите. Никой не очаква да се справиш от ден първи. Ще очукаш буса, но ще се научиш. Просто не се шашкай. Работата е страхотна, сред хора, различни...

Последна редакция: нд, 07 ное 2021, 23:39 от Анонимен

# 1 973
Защото ако не рискуваш да излезеш от зоната на комфорт се чудиш как да изкараш повече пари.

Последна редакция: пн, 08 ное 2021, 20:39 от Зуки Су

# 1 974
  • Другата България
Joy Работодателят на Зуки хареса поста на Дидоян.
Позабавлявах се, стига за днес.

# 1 975

Дидоян, е харесал и мой пост, а аз работодател на никой не съм !

# 1 976
  • Другата България

Дидоян, е харесал и мой пост, а аз работодател на никой не съм !

Обаче пък ти пожелавам да станеш!

Сега сериозно. Не знам откъде се взе и защо реши, че трябва да ми обясняваш какъв/каква си, обаче моят пост беше съвсем, ама много шеговит относно това, което Дидоян написа, че "ще се научи Зуки-то, поочуквайки БУС-а.
И затова написах, че работодателят на Зуки "харесва" това.
Тоест, ще му се стъжни, ако "поочукването" стане система.
Не знам как да го обясня по друг начин, че да стане ясно. Шега, затова и написах, че се позабавлявах с БУСа.
Което аз лично не вярвам.

# 1 977
Най-вероятно бусът е баничарка, не вярвам някой да повери на млад и неопитен шофьор бус. А те са си леки автомобили, както и да ги погледнеш.

# 1 978
  • някъде там
Чета, чета и се изумявам на самонадеяността и неадекватната оценка на способностите ти. Пази Боже от такива шофьор, рискуващи живота на всички останали и създаващи рискови предпоставки на пътя.
Ако не ти пука за собствения живот то повярвай ми всеки друг е ценен !!!
Спаси ни, ползвай градски транспорт ! 🤞

# 1 979
  • на брега на морето
Трия щото не искам да съм разпознаваема.
Драга, от твои постове знам къде работиш, какво работиш, как изглеждаш, рождения ти ден и малкото ти име.
Доста отдавна  беше написала, че обичаш да се правиш на идиот и да дразниш хората и че това ти се отдава добре. Всяка дума на Мери Ан е вярна, четох поста ти преди да изтриеш половината.
Дразниш умишлено и в котешката тема, ама там все още ти се ловкат.

Общи условия

Активация на акаунт