Паническо разстройство - 48

• 46 696
  • 783
  •   1
Отговори
# 120
Момичета и Георги на някой случвало ли му се при прием на корлентор 2по 1.Световъртеж,задух,болки,ниско кръвно 70/90.Отпадналост,замаяност.Прочетох го като страничен ефект на тях.Купих апарат и мерих кръвното и пулса и не ги пих днес.Защото съм на работа и днес и утре.Как да работя така.Май ще наложи да посетя кардиолога в понеделник да   ми ги смени.

# 121
Момичета и Георги на някой случвало ли му се при прием на корлентор 2по 1.Световъртеж,задух,болки,ниско кръвно 70/90.Отпадналост,замаяност.Прочетох го като страничен ефект на тях.Купих апарат и мерих кръвното и пулса и не ги пих днес.Защото съм на работа и днес и утре.Как да работя така.Май ще наложи да посетя кардиолога в понеделник да   ми ги смени.
Да, това са основни ефекти, значи 2 са ти много. Принципно така действа , виж да ти коригират дозата или да сменят бета блокера.

# 122
  • Варна
Добре де, Георги постоянно говори за  спорт, но аз през годините почти всичко съм направила, без спорт . Не мога да си намеря стимул, направо си ме мързи. На йога ходих няколко пъти, отказах се. Кажете , вие какво тренирате, колко пъти в седмицата? Има го и момента с измарянето и сърцето ми започва да прескача. И решавам, че това не е добре за мен. Мислех на народни танци да се запиша, но аз след първото хоро изплезвам език....

# 123
Добре де, Георги постоянно говори за  спорт, но аз през годините почти всичко съм направила, без спорт . Не мога да си намеря стимул, направо си ме мързи. На йога ходих няколко пъти, отказах се. Кажете , вие какво тренирате, колко пъти в седмицата? Има го и момента с измарянето и сърцето ми започва да прескача. И решавам, че това не е добре за мен. Мислех на народни танци да се запиша, но аз след първото хоро изплезвам език....
Не се притеснявай за прескачането на сърцето и аз си мислих че нещо ще ми стане,даже скоро питах Георги за пулса.
Аз започнах от вкъщи лека йога и тринировка за цяло тяло усещах пулса си в гърлото,страха ме тресеше ама не спирах сега привикнах с това и даже започнах да тичам и да карам колело,оф всичко е до психика и настройка трябва да се стегнеш.

# 124
Спорт и спорт! Не говоря да сте състезатели, а да имате поне 600 минути седмично спорт. В първите 5-6 седмици е както съм казвал тотален ужас. После изведнъж организма свиква и спира да ебава сърдечните простотии. А ако много ви е страх - бета блокер малко , може и бензо и тренирате. Прескачането на сърцето както му викаме, не е опасно, но е наистина отврат.

# 125
Здравейте! Извинявам се, че така директно с въпроси, но съм много притеснена.
Предстои ми операция на жлъчка. Докторът ме чака да му звънна за дата, нооо не мога. Знам, че нямам избор, че може да стане по-зле и въпреки това само като си помисля за всичко около операцията.... и направо изпадам в паника. Не пия хапчета. Принципно съм тревожна личност, но се справях някак си... Сега обаче, не знам какво да направя... Има ли някой минал през това, някакъв съвет...
Аз се оперирах от жлъчка 2019г, изпитвах неистов ужас, защото беше първата ми операция в живота, а съм страхлива ужасно. Ами нямало е за какво да се страхувам. Зора беше да стигна до операционната, малко с лунната походка на Майкъл Джексън хаха, уж напред, пък назад. Ще кажеш, че си с паники, за да ти сложат веднага упойката в абоката. Събуждаш се в леглото, след 2-3 чАса те раздвижват и това е. Аз не се спрях да обикалям коридорите, че ми беше скучно, даже слизах на двора да пуша. Ще видиш после как ще ти олекне, че тези кризи са ужасни. Стискам ти палци!
Благодаря! Да, то проблема е да стигна до операционната... това със стъпките е много точно 😁

# 126
Здравейте, моята тревожност не спира... Всеки ден паник атаки от както спрях Левид. Не ми се прави нищо, цял ден лежа, нямам желание да стана да изчистя, да наготвя, да изляза. Бях в отпуска 1 седмица и през цялото време единствено лежах и спах... Оня ден събрах сили и отидох за първи път при психотерапевт. Резултата беше, че още като си тръгнах получих много силна ПА... Изобщо не знам какво да правя, нямам желание за абсолютно нищо. Утре съм на работа, а наистина не знам как ще отида.

# 127
  • Варна
Здравейте, моята тревожност не спира... Всеки ден паник атаки от както спрях Левид. Не ми се прави нищо, цял ден лежа, нямам желание да стана да изчистя, да наготвя, да изляза. Бях в отпуска 1 седмица и през цялото време единствено лежах и спах... Оня ден събрах сили и отидох за първи път при психотерапевт. Резултата беше, че още като си тръгнах получих много силна ПА... Изобщо не знам какво да правя, нямам желание за абсолютно нищо. Утре съм на работа, а наистина не знам как ще отида.
Разбирам как се чувстваш. Била съм в такава ситуация. Мен ме спаси Ципралекс. Стискам палци по бързо да се почувстваш добре.

# 128
От четири дена се чувствам ужасно, без абсолютно никаква видима причина. Не искам да се връщам назад, започвам да се плаша.

# 129
От четири дена се чувствам ужасно, без абсолютно никаква видима причина. Не искам да се връщам назад, започвам да се плаша.
При мен е същото.

# 130
Какъв фактор може да играе ? Постоплянето ли, някакви луни ли, магнитни бури ?

# 131
Не е задължително да има фактори. Просто е хронично състояние и си прави мизерии. И отново напомням за активна хоби дейност, която да откъсва от очаквания за паники и да гори адреналин.

# 132
Описа мен. Но аз съм в менопауза и така станах от нея. Като ти гледам ника, май си млада. Ако е така или си виж половите хормони или почни АД.

# 133
Аз нямам паники, нито съм нещастен, просто нещо ми бушува и не ми позволява да се съсредоточа в каквото и да било.

# 134
Здравейте,не съм писала от много време.Вече близо 5 месеца съм на АД.Тревожността ми спря,приемах в началото и Клонарекс ,за да туширам физ.симптоми.При мен има депресия ей така от нищото,просто се събуждам някоя сутрин и ми е някакво вкиснато и си казвам депресирана съм и айде заминават няколко дни в мисли за всичко,което е било.Не знам защо не мога просто да приема,че всички хора имат дни ,в които нямат настроение и правя от мухана слон и си отъжнявам пожението.
В началото когато бях с адска тревожност се опитах да тичам няколко пъти и определено след като нямах въздух от умора се чувствах по-добре,но като почнаха да действат лекарствата зарязах тичането.И упрагнения вкъщи малко правех пак със същия успех.Не съм постоянна,и знам че това е част от проблема ми.
Тормозя и хората посрай мене с тези депресивни състояния,защото те не ме разбират как от нищото губя настроението си.Намрънках се Simple Smile Много хора,които преди пишеха ги няма,като Джери примерно.
Не спирам да вярвам ,че всичко това,някога ще мине...
Бъдете здрави...

Общи условия

Активация на акаунт