Паническо разстройство - 48

• 46 681
  • 783
  •   1
Отговори
# 105
Пробвали ли сте с психотерапевт? Аз утре ще ходя за първи път. Психиатъра ми настоява да започна, защото очевидно с хапчетата не се подобрявам.

# 106
Мнгократни срещи,и то не с един психотерапевт...без Успех😪Кураж отникъде

# 107
Освен това при спорта и изобщо при много движение и физ натоварване се задействат хиляди процеси в тялото и се отразява добре

# 108
Значи никак не са верни прогнозите за магнитните бури в повечето сайтове. Аз понеже вечерта рязко се почувствах зле ( изключителна нервност и прескачане на сърцето) и прерових всички руски и бг сайтове и никъде не дават да има буря днес.
  Ето в този пише gismeteo.ru

# 109
Мнгократни срещи,и то не с един психотерапевт...без Успех😪Кураж отникъде
От къде сте?

# 110
Здравейте, на мен пси днес ми намали есобел и флуанксол на 1/2. Много съм доволна. Каза така до края на юни да ги приемам. После ще видим..

# 111
Момичета от близо месец не се чувствах добре и ходих на кардиолог.Имах сърцебиене и учестен пулс.Лошо ми беше.Чувствах се парцал.Трудно заспивам или почти не спя.Днес ми прави радиограма,изследвания, кръвно.И доктора каза уместен много пулс.И ми изписа следното Corlentor 2×1,симпатил 2×2,тритико вечер.Моля споделете какво мислите. Тритикото как повлиява.

# 112
Здравейте! Извинявам се, че така директно с въпроси, но съм много притеснена.
Предстои ми операция на жлъчка. Докторът ме чака да му звънна за дата, нооо не мога. Знам, че нямам избор, че може да стане по-зле и въпреки това само като си помисля за всичко около операцията.... и направо изпадам в паника. Не пия хапчета. Принципно съм тревожна личност, но се справях някак си... Сега обаче, не знам какво да направя... Има ли някой минал през това, някакъв съвет...

# 113
  • Цюрих
Предстои ми операция на жлъчка. Докторът ме чака да му звънна за дата, нооо не мога. Знам, че нямам избор, че може да стане по-зле и въпреки това само като си помисля за всичко около операцията.... и направо изпадам в паника. Не пия хапчета. Принципно съм тревожна личност, но се справях някак си... Сега обаче, не знам какво да направя... Има ли някой минал през това, някакъв съвет...
Аз имам две раждания секцио,едно след друго.Първото не беше планувано,второто-изненада Simple Smile
Ама като бебето е вътре и трябва да излезе,нямаш избор.
Тогава си ме беше страх и още нямах чак такива паники.Но ми беше трудно.
След отключване на тревожността (без да знам,че е тревожност)имах преди 2г една след друга пак,две операции на мъдреци.Отстрани погледнато,не е сложна операция,но ми трябваше доста време да се настроя.Когато положението стана нетърпимо,избрах най-добрия хирург,обясних,че получавам кризи и  тя ми обясни нещата подробно с всички рискове и последващи усложнения.Настроих се,че ща не ща,няма как да ми се размине.
По време на операциите ми биха упойка и моментално получих паника.Задуших се,пребледнях,пих една вода и мина.Говориха ми внимателно,успокоиха ме и в крайна сметка ми извадиха проблемните мъдреци.Оживях,Слава на Бога!
Просто се настрой,че трябва да минеш през това.Тези операции на жлъчката не са страшни,рутинни се водят.Няма големи рискове.Ще те е страх със сигурност.Но трябва да минеш през това.Говори с доктора и нека ти обясни подробно какво се случва,как се случва.На мен това ми помогна много.Пък хеле мойта хиружка бая ме наплаши Grinning,успокоявайки ме.
Молиш се,доверяваш се на Бог за живота си,настройваш се,че има за кого да живееш на тая земя и "мечка страх,мене-не"-към изпитанието.
После ще ти дойде увереност,че всъщност не си толкова страхлива,щом си го минала Grinning
А и колко кифли си правят по 100 операции само за "разкрасивяване",пък на,още са добре,хем и вървежни...
Не бой се,всичко ще е наред!
П.П. За протокола,няма да ме питате как съм.А,се похваля,а ме дрънне криза...пак не мога да спя вече 10 дни...Grinning
Имам чувство,че при мене стресът е посттравматичен.

# 114
Момичета от близо месец не се чувствах добре и ходих на кардиолог.Имах сърцебиене и учестен пулс.Лошо ми беше.Чувствах се парцал.Трудно заспивам или почти не спя.Днес ми прави радиограма,изследвания, кръвно.И доктора каза уместен много пулс.И ми изписа следното Corlentor 2×1,симпатил 2×2,тритико вечер.Моля споделете какво мислите. Тритикото как повлиява.
Тоя е класик Simple Smile В началото ще ти се ускори още малко пулса, но с корлентор ще се регулира. Тритико ще спиш повече, симпатил на теория работи, на практика не толкова. Общо взето до месец трябва да се подобриш значително. Колко ускорен беше пулса?

# 115
Незнам каза ,че много е ускорен.Не беше по разговорите.Десет пъти ми каза да внимавам с маската.Да е плътно сложена.

# 116
Ех тия маски, чудо голямо значи. Ако някой доктор така ми се вживява заради маската, не знам аз лично дали му бих имала доверие. Да вярваш, че маската помага , значи сериозно си пропуснал нещо в медицинското си образование. Съжалявам за лиричното отклонение, аз спазвам правилата и нося маска,където трябва, но за мен е безумие и не вярвам, че този парцал пази мен или другите.

# 117
Аз имам две раждания секцио,едно след друго.Първото не беше планувано,второто-изненада Simple Smile
Ама като бебето е вътре и трябва да излезе,нямаш избор.
Тогава си ме беше страх и още нямах чак такива паники.Но ми беше трудно.
След отключване на тревожността (без да знам,че е тревожност)имах преди 2г една след друга пак,две операции на мъдреци.Отстрани погледнато,не е сложна операция,но ми трябваше доста време да се настроя.Когато положението стана нетърпимо,избрах най-добрия хирург,обясних,че получавам кризи и  тя ми обясни нещата подробно с всички рискове и последващи усложнения.Настроих се,че ща не ща,няма как да ми се размине.
По време на операциите ми биха упойка и моментално получих паника.Задуших се,пребледнях,пих една вода и мина.Говориха ми внимателно,успокоиха ме и в крайна сметка ми извадиха проблемните мъдреци.Оживях,Слава на Бога!
Просто се настрой,че трябва да минеш през това.Тези операции на жлъчката не са страшни,рутинни се водят.Няма големи рискове.Ще те е страх със сигурност.Но трябва да минеш през това.Говори с доктора и нека ти обясни подробно какво се случва,как се случва.На мен това ми помогна много.Пък хеле мойта хиружка бая ме наплаши Grinning,успокоявайки ме.
Молиш се,доверяваш се на Бог за живота си,настройваш се,че има за кого да живееш на тая земя и "мечка страх,мене-не"-към изпитанието.
После ще ти дойде увереност,че всъщност не си толкова страхлива,щом си го минала Grinning
А и колко кифли си правят по 100 операции само за "разкрасивяване",пък на,още са добре,хем и вървежни...
Не бой се,всичко ще е наред!
П.П. За протокола,няма да ме питате как съм.А,се похваля,а ме дрънне криза...пак не мога да спя вече 10 дни...Grinning
Имам чувство,че при мене стресът е посттравматичен.
Благодаря за подкрепата! То и ковида го мисля... Но нямам избор!
Бъдете здрави! 🙏

# 118
Препоръчвате ли ми да постъпя в клиника(и дайте съвет къде в София) да проведа терапия за Страха,който ме мъчи ежедневно.Благодаря

# 119
Аз се оперирах от жлъчка 2019г, изпитвах неистов ужас, защото беше първата ми операция в живота, а съм страхлива ужасно. Ами нямало е за какво да се страхувам. Зора беше да стигна до операционната, малко с лунната походка на Майкъл Джексън хаха, уж напред, пък назад. Ще кажеш, че си с паники, за да ти сложат веднага упойката в абоката. Събуждаш се в леглото, след 2-3 чАса те раздвижват и това е. Аз не се спрях да обикалям коридорите, че ми беше скучно, даже слизах на двора да пуша. Ще видиш после как ще ти олекне, че тези кризи са ужасни. Стискам ти палци!

Общи условия

Активация на акаунт