Паническо разстройство - 48

• 46 774
  • 783
  •   1
Отговори
# 165
Sarna, съчувствам ти, но и това ще мине. Аз по едно време също имах страх да съм сама вечер. Имах непоносимост и към места със струпване на хОра. Хем не искам сама, хем се натоварвам от навалици. С АД нещата започната да се понареждат, но все още имам пристъпи на хипохондрия и оттам паника.
Какъв АД пиеш?
Велаксин.
Пиши ,ако обичаш повече за Велаксина..как ти действа,имаше ли мн стр.ефекти.Преди него пила ли си друг АД.Аз сега съм на Ципралекс 10 мг.Пия го 12 г.

# 166
Скрит текст:
Sarna, съчувствам ти, но и това ще мине. Аз по едно време също имах страх да съм сама вечер. Имах непоносимост и към места със струпване на хОра. Хем не искам сама, хем се натоварвам от навалици. С АД нещата започната да се понареждат, но все още имам пристъпи на хипохондрия и оттам паника.
Какъв АД пиеш?
Велаксин.
Пиши ,ако обичаш повече за Велаксина..как ти действа,имаше ли мн стр.ефекти.Преди него пила ли си друг АД.Аз сега съм на Ципралекс 10 мг.Пия го 12 г.
Преди него 2г. Аритави. От 2м. Велаксин. Засега не виждам странични ефекти, освен леко замайване през първите 2 седм.

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 08:46 от Анонимен

# 167
Страха повлиява ли се от Велаксина?Тревожността и натрапливите мисли намаляха ли?

# 168
Страха повлиява ли се от Велаксина?Тревожността и натрапливите мисли намаляха ли?
Да, има промяна. Не мога да кажа, че напълно са изчезнали, но поне вече нямам онзи панически сковаващ страх.

# 169
Радвам се за теб🙂Пиши на лични схемата на започване.

# 170
Радвам се за теб🙂Пиши на лични схемата на започване.

Засега съм на 1т. 75мг сутрин.

# 171
Аз незнам дали от 10мг Ципралекс  мога да започна 75мг.Велаксин.Какво ще ме посъветваш?Омръзна ми вече всичко,ами и се страхувам от нови медикаменти.Ами ако се влоша още повече..не се виждам🤣...въпреки,че не виждам накъде по зле

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 23:48 от Sarna

# 172
Какво казва докторът ти? Аз спях предния АД от раз и започнах Велаксин, но това беше по препоръка на доктора.

# 173
Какво казва докторът ти? Аз спях предния АД от раз и започнах Велаксин, но това беше по препоръка на доктора.
Аритави колко мг. на ден пиеше?

# 174
30 мг/ ден.

# 175
Sarna, не си самоназначавайте някакви лекарства без предписание, това не е аспирин, консултирайте се с добър психиатър да ви го смени.

# 176
На мен Ципралекса не ми понесе добре и го сменихме със Сероксат. Помисли да смениш Ципралекса. Много дълго го пиеш и е възможно вече да не действа. При мен така спря да действа Серопрама. Пих го 20 г.

# 177
А някой мислил ли е, че може и да пробва без хапчета. Сменяте, сменяте и  все сте зле. Това не показва ли, че няма смисъл?!?

# 178
Ако не е готова за спиране, по-добре да не бърза. Опитването без хапчета става когато си в стабилен период, а не с безброй страхове като нея.

# 179
Анонимен,защо не могат да ми се изпращат съобщенията на лични към теб?🙂

Общи условия

Активация на акаунт