Паническо разстройство - 48

• 46 352
  • 783
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Аз си знам , че проблема при мен е от ПА, просто последната криза беше особено тежка. Лексотана всъщност не са ми го изписвали, доктора ми даде половинка пих в болницата и половинка да си имам.  В момента нищо не пия освен мента и глог.  То как да не изперка човек,  отвсякъде ме заливат с информация за смърт ,болка и тн.  По цял ден вкъщи стоя, защото не дават да се работи от офиса. Много ми се събра последните седмици и ми изгоряха бушоните.

# 241
Грозно ми изглежда коментар от рода:"Пий си хапчетата", "Върви на психиатър" към човек, който не знае какво реално става и каква е причината за това. Защото ако проблема е хормонален как ще му помогне това да се трие и с АД? А тея дето си пият хапчетата години и постоянно реват тук, че нищо не се е променило? Георги е казвал стотици пъти, че те са само патерица(когато вече се налага) -иначе пътят е друг!
Виж пак началния й пост, от 10 години е с ПА. Мислиш ли, че не се е изследвала за толкова време. А това, че й минава от успокоително, какво ти говори. За това казах да си пие хапчета, защото тя си мисли, че сама ще се справи. Ами дано, ама по-често не става без.

Не съм го прочела, извинявай! Помислих, че се случва за първи път и не знае какво става. Понякога не чета назад 👀

# 242
Добре, имате множествена склероза или тумори с лезии в мозъка. Това по добре ли звучи от психиатъра.
И ти си в криза Георги,недей им влиза така грубо,всеки търси утеха знаеш и понякога просто се чете пак за това,и ние сме го минали това!
Просто тия дни са ни тегави май,маг.бури ли е кво е вс ме дразни,нито дишане нито отплесване на мислите помага,надявам се да мине скоро че държи още 😁
Щеше да е много гот, ако бях, но уви, не съм. Липсва ми просто да си имам ПА и да си отминава. Физически съм топ, проблема е, че съм депресиран малко. И това е.
Добре защо се активирва тази депресия,при мен е на приливи един ден съм сгънала яко,друг само вечерта ставам апатична,не пия нищо.Но стана 2 седмици съм в тази фаза.

# 243
При мен, забелязвам, по-голямата заетост ми действа добре, по-малко време ми остава да мисля за другите неща. Не че пак нямам приливи на тревожност, но човек като е мобилизиран и акълът му зает е по-добре. Блуждаещият мозък е много опасен, затова бачкане и спорт, сега като се постопли, поне ще започна да ходя повече.

# 244
Добре, имате множествена склероза или тумори с лезии в мозъка. Това по добре ли звучи от психиатъра.
И ти си в криза Георги,недей им влиза така грубо,всеки търси утеха знаеш и понякога просто се чете пак за това,и ние сме го минали това!
Просто тия дни са ни тегави май,маг.бури ли е кво е вс ме дразни,нито дишане нито отплесване на мислите помага,надявам се да мине скоро че държи още 😁
Щеше да е много гот, ако бях, но уви, не съм. Липсва ми просто да си имам ПА и да си отминава. Физически съм топ, проблема е, че съм депресиран малко. И това е.
Добре защо се активирва тази депресия,при мен е на приливи един ден съм сгънала яко,друг само вечерта ставам апатична,не пия нищо.Но стана 2 седмици съм в тази фаза.
Въпроса няма отговор. Вчера бях на ЯМР на цяло тяло, че имах време, освен смачканите вратни прешлени, няма нищо друго. Просто мозъка прави мизерии. И съм преценил че е време да подкарам депресията да се разкара!

# 245
Взех си Кордицепс на капсули и мисля, че доста ме вдигна от депресията. Освен това го дават за енергия, за трениращи.

Георги, ти повече си информиран, ама аз да кажа.

# 246
Взех си Кордицепс на капсули и мисля, че доста ме вдигна от депресията. Освен това го дават за енергия, за трениращи.

Георги, ти повече си информиран, ама аз да кажа.
А, глупости! Аз подкрепям всичко без наркоманските лечения!

# 247
Въпроса няма отговор. Вчера бях на ЯМР на цяло тяло, че имах време, освен смачканите вратни прешлени, няма нищо друго. Просто мозъка прави мизерии. И съм преценил че е време да подкарам депресията да се разкара!
И аз съм със такива остеохондрози и остеофитози, и момента на депресия и тревожност така се активират че трябва да пия нещо.
Въпроса е как ще я игнорираш депресията,мисля на йога аз ама да ходя там не в нас с приятелка иии да видим.Като цяло гледам да не и давам да ме обземе тотално но я има и на моменти е нетърпимо.....

# 248
Спорт, движение и натоварване, за да не мисля за депресията, но не винаги се получава. Тогава прибягвам до лекарства.

# 249
Не е остеохондроза, по лошо е. За операция съм, всички прешлени са зле. Мога да изкарам още малко, но няма да има оправия.

# 250
Не е остеохондроза, по лошо е. За операция съм, всички прешлени са зле. Мога да изкарам още малко, но няма да има оправия.
Вземай мерки,защото болките са нетърпими след време,има добри хирурзи и в София и в хирургиите в Пловдив.
Не е за подценяване.
Другото си е параноя и психика а това си е болка.

# 251
Вземай мерки,защото болките са нетърпими след време,има добри хирурзи и в София и в хирургиите в Пловдив.
Не е за подценяване.
Другото си е параноя и психика а това си е болка.
В България няма да дам на никой лекар да ме пипне, тука са пияници и некадърници. Единствено висок рус немец Ханс или турски професор Халил ще позволя ЕВЕНТУАЛНО да правят нещо. Успеваемост под 40% във Франкфурт примерно далеч не е нещо, за което ще бързам да оперирам!

# 252
Здравейте от 3 месеца имам проблеми със стомаха, ходих на гастро изписаха ми хапчета, но нямаше ефекти, в петък ходих на психолог, възможно ли е Золофт да увеличава симптомите на гадене?

# 253
  • Варна
Аз започнах така преди 10 години, с плоблеми в стомаха. Първите седмици на прием на АД симптомите станаха непоносими, но след време се оправих и сега ям всичко без проблеми. А ми бяха казали, че цял живот ще трябва да съм на диета заради рефлукс.

# 254
Ясно, значи още 1 месец трябва да потърпя това зверско гадене и киселини, пил съм Золофт в 9:00, и от 12:00 до сега, едно зверско гадене и с киселини..

Общи условия

Активация на акаунт