Паническо разстройство - 48

• 46 269
  • 783
  •   1
Отговори
# 255
Не изписаха ли някакво успокоително докато Золофт започне да действа? Често със стомашно болки се характеризира началото и също се бърка с гастрит.

# 256
Мента глов валериана ми исписаха, първо се появи гаденето (2 месеца) и 3 месец и киселините, гастрото казва че е гастрит езофагит със рефлукс, но тъй като не минаваше от исписаните хапчета, ходих на психо и той казва че всичко е на психична основа и реално съм излекувам и нищо ми няма.

От този период не съм изпитал никакви болки, и не съм повръщал, и съм нямал диария или проблеми с изхождането.

# 257
Може валерианът да ти идва слаб, но го пий постоянно. Като се натрупа Золофт, ще започнеш да чувстваш подобрение.

# 258
Горе-долу след колко време ще минат ефектите на гаденето и киселините?

# 259
  • Варна
За съжаление при всеки е различно. От 1 седмица до месец. Ако не мине до тогава, говори с психиатъра. Но наистина хубаво би било да има успокоително, докато подейства АД

# 260
Аз нямам проблеми да изчакам да действа, проблема ми е че изпитвам зверско гадене по цял ден и киселини (вода на гърлото) всеедно имам, и е АДСКИ ужасно нещо...

# 261
Панически ужас. Чудя се как да се преборя. Не пия успокоителни - трудно ги отказах. Част от страхът е съмнение за нещо физическо и за жалост спорт до откат не ми върши работа. Помагайте.

# 262
Аз тези дни и имам и лека обърканост и разсеяност,какво става вече не зная замотва ми се главата освен депресията и ПА какво ли ме очаква тия дни егати.

# 263
Тия 3,4 дена и аз не знам се чувствам добре. Тъкмо си помислих, че Сероксат е почнал да действа, чувствах се много добре и бааамм! Гадното треперене, подскачане и убийствено главоболие ме връхлетяха. Отново невъзможност за сън от вътрешно треперене и ток по тялото. Абе гадно си е да отвориш сутрин очи, да се чудя спах ли, мижах ли и да съм тревожно, свит стомах, гърло и стоя и си викам, сега защо се тревожиш. Писна ми от тази тревожност, ей така без причина.

# 264
Тия 3,4 дена и аз не знам се чувствам добре. Тъкмо си помислих, че Сероксат е почнал да действа, чувствах се много добре и бааамм! Гадното треперене, подскачане и убийствено главоболие ме връхлетяха. Отново невъзможност за сън от вътрешно треперене и ток по тялото. Абе гадно си е да отвориш сутрин очи, да се чудя спах ли, мижах ли и да съм тревожно, свит стомах, гърло и стоя и си викам, сега защо се тревожиш. Писна ми от тази тревожност, ей така без причина.
На всички ни е писнала,и да си спокоен и да не си все напомня за себе си тая тревожност,депресивни състояния и ПА.
Въртят се ако едното отмине няма го,бам другото и така докато имаме малко чисти и спокойни дни,месеци и после пак се повтаря този кръговрат...

# 265
Панически ужас. Чудя се как да се преборя. Не пия успокоителни - трудно ги отказах. Част от страхът е съмнение за нещо физическо и за жалост спорт до откат не ми върши работа. Помагайте.
Кой ти е най-големия страх? Обясни го,сподели поне малко да ти олекне.

# 266
Кой ти е най-големия страх? Обясни го,сподели поне малко да ти олекне.
Физическия страх е най лесен за елиминиране! Отиваш при добър кардиолог - вижда се че си ОК. Отиваш при добър невролог, искаш ЯМР на глава, плащаш си и елиминираш. И приключваш с големите страхове от болести. И за да е всичко топ, една тотална кръвна картина с всичко и високоспециализираните също. И после сядаш и почваш да си биеш шамари, докато се убедиш, че няма нищо.

# 267
Ходиш по доктори и бам следващото. Няма как да изследваш всичко. Всеки лекар на финала вдига ръце и предписва спокойствие, ама няма как да се изолираме в гората и да нямаме стрес, за съжаление. Пиеш си хапчетата и се надяваш да дойдат по-добри времена.

# 268
Имам скъсано мускулно сухожилие на врата и се притеснявам да не ми се прекъсне нещо или да се получи нещо между него, сколиозата и шиповете ми. Уж знам, че логически няма, ама....

# 269
Това бие вече на хипохондрия, която често е в комбинация с ПА.

Общи условия

Активация на акаунт