Паническо разстройство - 48

• 46 183
  • 783
  •   1
Отговори
# 270
Ама стегнете се, нищо ви няма!!! Това са някакви внушения, че сте болни.

# 271
  • София
Лесно  е да се каже " стегнете се" . Аз ако съм могла да се стегна нямаше да имам никакви проблеми с ПА. От всичко най-мразя някой да ми вика "стегни се". Ми не мога да се стегна , освен това ми  е писнало вече да се стягам. Без лоши чувства , според мен това е едно от най-лошите неща, които можеш да кажеш на някой с ПА.

# 272
Не знам какво да кажа, с тая хипохондрия справяне няма...все си мисля, че нещо ми има. Не знам какво значи да се стегна...Уж съм се стегнала, бачкам, но с хипохондрията оправия няма. При мен проблем са силна тревожност и хипохондрия, оттам и кръвното и пулсът ми играят, доста е неприятно, писнало ми е да ходя по доктори, защото постоянно има нещо...Работа над себе си му е майката, спорт и социални контакти, но понякога просто искам да се прибера и да си легна, нищо друго.

# 273
При мен проблем са силна тревожност и хипохондрия, оттам и кръвното и пулсът ми играят, доста е неприятно, писнало ми е да ходя по доктори, защото постоянно има нещо...
Всички сме така, няма да се притесняваш Simple Smile

# 274
Възможно ли е от Золофта, да ми е отпаднало и лошо, пия го от 4 дни и със всеки изминал ден ми е по зле и по зле, а гаденето и киселините ме карат да полудявам до крайности...

# 275
Възможно ли е от Золофта, да ми е отпаднало и лошо, пия го от 4 дни и със всеки изминал ден ми е по зле и по зле, а гаденето и киселините ме карат да полудявам до крайности...
Напълно е възможно. Страничните ефекти при АД се появяват първите седмица-две, докато организма привикне. Но не го спирайте а говорете с лекаря, може да ви изпише хапчета за страничните ефекти.

# 276
Аз беше ме отпуснало малко,ходих на вилата тя е в гора,разходих се с кучетата,ноо като се прибрах в града и стреса ме пое,пак съм назад.Зная че ми няма нищо и че всичко е в ума,всеки ден се боря с пренасочване на мисли и разговори с приятелки да ме отплесват и се получава.Но това още не е отминало,а при мен се е махало за две три години.Да ми е чисто съсзнанието и да не съм притеснена и тревожна.....много е тъпо ама ни води някога.

# 277
Лесно  е да се каже " стегнете се" . Аз ако съм могла да се стегна нямаше да имам никакви проблеми с ПА. От всичко най-мразя някой да ми вика "стегни се". Ми не мога да се стегна , освен това ми  е писнало вече да се стягам. Без лоши чувства , според мен това е едно от най-лошите неща, които можеш да кажеш на някой с ПА.
И аз бях с ПА. Стегнах се. Това е положението. Знам и че ще се върне някой ден. Но цаката е хобита, спорт, стягане и максимално количество витамини и минерали.

# 278
Не знам какво да кажа, с тая хипохондрия справяне няма...все си мисля, че нещо ми има.
Скрит текст:
Не знам какво значи да се стегна...Уж съм се стегнала, бачкам, но с хипохондрията оправия няма. При мен проблем са силна тревожност и хипохондрия, оттам и кръвното и пулсът ми играят, доста е неприятно, писнало ми е да ходя по доктори, защото постоянно има нещо...Работа над себе си му е майката, спорт и социални контакти, но понякога просто искам да се прибера и да си легна, нищо друго.

Ти поне си измисляш болести на себе си, аз взех да измислям и на хората от семейството.

# 279
Хах, абе то не ни е лесно Simple Smile като видя баща си и разбирам защо и аз съм такава, ама човек не може да избяга от себе си...нещо като ме заболи и изпадам в паника и ужас. Имам и колит и е много гадно със стомашните проблеми и болки. Понякога си мисля, че няма измъкване от този порочен кръг Sad

# 280
Аха, ама си го причиняваш на себе си. А, аз изпадам в паника и за другите и постоянно ги карам да се изследват и да ги водя по доктори.

# 281
Хахаха, аз явно съм егоист, плаша се само за себе си, ти си вече друг левъл Simple Smile))) абе то при нас ситуацията е като в тоя виц дето диагнозата на лекаря е или нищо ти няма или какво си чакал до сега, та няма лошо да ги водиш на доктор, грижиш се за тях Simple Smile))

# 282
Пия лексотан и все едно нищо не пия. Преди бяха малки кутийки и пишеше на Рош.

После ги смениха с по-големи и от тогава вдигнах дозата и се чудех защо. Днес реших да видя кой е производител и Притежател на разрешението за употреба, ами България.

Дали е вече българско производство и имам съмнения, че има по-малко лекарство в хапчето?

Георги?

# 283
Пия лексотан и все едно нищо не пия. Преди бяха малки кутийки и пишеше на Рош.

После ги смениха с по-големи и от тогава вдигнах дозата и се чудех защо. Днес реших да видя кой е производител и Притежател на разрешението за употреба, ами България.

Дали е вече българско производство и имам съмнения, че има по-малко лекарство в хапчето?

Георги?
Рош нямат патент вече, изтече. Тева е производител на лексотана в БГ, прави се в Дупница. Суровината е внос от Индия (бромазепам). На Roche беше холандска суровина топ качество. Та така.

# 284
"Много хубаво"  и сега какво да пия. Мнения за диазепам?

Общи условия

Активация на акаунт