Паническо разстройство - 48

• 46 179
  • 783
  •   1
Отговори
# 285
"Много хубаво"  и сега какво да пия. Мнения за диазепам?
Много интересно - ако ви кажем да пиете диазепам, ще пиете ли? Как сама ще си решавате какво да пиете, след като е със зелена рецепта. Не може да отидете в аптеката и да кажете - дайте ми диазепам, не ми се пие вече лексотан.

# 286
А трябва ли да се пият бензодиазепини? По скоро сменете чипа в мозъка да карате без хапчета.

# 287
"Много хубаво"  и сега какво да пия. Мнения за диазепам?
Много интересно - ако ви кажем да пиете диазепам, ще пиете ли? Как сама ще си решавате какво да пиете, след като е със зелена рецепта. Не може да отидете в аптеката и да кажете - дайте ми диазепам, не ми се пие вече лексотан.
Ама защо ми се карате! Естествено,че лекар ще ги изпише. Просто другите бензодиазепини(ксанакс и клонарекс) не ми действат така добре, пила съм ги за малко,  само диазепам не съм пила.

Георги, имам нужда от успокоителни, освен това съм в менопауза и всичко е влошено тройно. Като бях млада нищо не пиех.

Диазепама същата работа , производство България.

# 288
Оф има дни, в които положението е доста зле...Изпитвам неконтролируема тревожност, естествено пулсът ми хвърчи и просто не мога да се контролирам, не знам и аз вече Sad И като го съчетаем със стомашните проблеми, вече съвсем се депресирам, че няма измъкване Sad И вие ли сте така ?

# 289
На мен единствения ми страх е - повръщането, просто за мен това е най страшното нещо, не изпитвам страх от нищо друго!

# 290
При мен страховете са един куп...При вас повръщането от какво е ? От стрес или от някои от лекарствата ?

# 291
По принцип от стрес ми се гади, но сега съм със гастрит, и ми се гади от 3 месеца всеки ден по цял ден, както и киселини имам, нямам алергии към лекарства, но ми изписаха Золофт и от него имам страничен ефект, по силно ми се гади. Не съм повръщал от много години, това е.

# 292
Защо не пробваш с Алмагел за гастрита ? Едновремешно лекарство е,мисля, че не беше много скъпо. Те сега гастрити и колити се обострят пролетно време, много е гадно, знам, и аз имам проблеми и все не мога да разбера от къде е...

# 293
Всички лекарства без рецепта за гадене/киселини/повръщане ги имам удома! Алмагела е хубав и ме успокоява!

# 294
Може би го взимай по-дълго сега докато отмине страничното действие на Золофта. Ама си е гадно, гастрит или колит...мъка е и няма оправия, какво ли не правя и не и не, когато си реши се оправя и толкоз. Докторите си предписмат едни и същи неща и файда йок.

# 295
Оф има дни, в които положението е доста зле...Изпитвам неконтролируема тревожност, естествено пулсът ми хвърчи и просто не мога да се контролирам, не знам и аз вече Sad И като го съчетаем със стомашните проблеми, вече съвсем се депресирам, че няма измъкване Sad И вие ли сте така ?
Какви лекарства пиеш?

# 296
Пия деанксит и бетаблокер. Но понеже мина доста време реших да спра първо деанксита и после бетаблокера, та сега спирам деанксита, не знам може и да си внушавам, но е възможно и от това да ми е така кофти.

# 297
Пия деанксит и бетаблокер. Но понеже мина доста време реших да спра първо деанксита и после бетаблокера, та сега спирам деанксита, не знам може и да си внушавам, но е възможно и от това да ми е така кофти.
Ако се чувстваш добре от деанксита, недей го спира. Защо реши да го спираш? Бетаблокера би трябвало да ти нормализира пулса.

# 298
Добре се чувствам от него, някак си ме балансира и се чувствам нормално. Не искам да свиквам само на лекарства за бъда, просто мина доста време и трябва да се науча да се справям сама. Бетаблокерът тушира малко нещата, но явно на моменти тревожността ми е доста силна и пак усещам как ми препуска сърцето. Няма лошо да се взимат лекарства, но не трябва на това да се лежи, не знам ако от сега свикна, някой ден как ще раждам деца...тогава няма как да се взимат такива лекарства.

# 299
Здравейте момичета. Не съм писала досега във форума. От 2011 г. Съм със страхова невроза, пих сероксат, клонарекс, флуанксол.опитвах няколко пъти да спра антидепресантите с помощта на психилог и психиатър, но точно към края всичко се проваляше. От септември 2021 г. До ноември 2021 г. Пиех само Неокексан и алиеа, но ми се гадеше от неолексана. После се разболяхме от Ковид и от стрес започнах клонарекс и флуанксол. В момента съм на клонарекс 1/4 и ще опитам да го спра и флуанксол 2 пъти по 1 таблетка. Въпросът ми е някой може ли да ми препоръча някакви други хапчета, по безобидни от антидепресанти, примерно билкови, Но които не понижават кръвното, тъй като моят основен страх е да, не припадна. Меря си кръвното по няколко пъти на ден и като видя долна граница 63 и изпадам в тревожност. Ще ви бъда много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт