Паническо разстройство - 48

• 46 047
  • 783
  •   1
Отговори
# 390
Имам гастрит и рефлукс уш, ама май вече съм се излекувал, защото тези симптоми продължават 4 месеца, а относно мастихата от хиос, в нашите аптеки такова нещо няма.

# 391
Има в СоФармаси аптека и в магазин DM. Ако всичко ти е наред физически, може би е ред за психиатър. Иначе Мастихата няма да навреди, взимам си я за колит аз, но я дават и за гастрит, че влияе много добре, има приятен вкус.

# 392
Пакета с пуканки е наполовина вече. Четете старите теми, там съм изказал всичко що може да се изкаже. Добавки, видове витамини и аминокиселини, техники за справяне... Алкохол не е добро лечение, но пък ако е често с приятели, си е приятно.

# 393
  • София
Пакета с пуканки е наполовина вече. Четете старите теми, там съм изказал всичко що може да се изкаже. Добавки, видове витамини и аминокиселини, техники за справяне... Алкохол не е добро лечение, но пък ако е често с приятели, си е приятно.

Ами то  в такъв случай няма смисъл да пишем ... да влизаме да си четем само. Хората имат нужда да споделят проблемите си, това помага много.

# 394
Аз алкохол никога не съм пил (само глътка мастика при гаденето), против алкохока и наркотиците съм, но съм страстен пушач, това ми е и проблема, когато пуша по лесно мисля и се отпускам и се мотивирам много и като приключи цигарата хубавото чувство изчезва.

# 395
На 17 години страстен пушач??? Аз съм на 35 и аз пуша по 10тина цигари, мисля да ги спирам... Ако мастиката ти помага за гаденето, пробвай с това, което ти казах. Сега да не кажа голяма дума, ама понеже имах болки в червата, къркорене и газове, почнах да взимам Мастихата от Хиос, но взимам и пробиотик, и сякаш нещата се кротнаха. Взима се по една разтворима таблетка в чаша вода на ден след основно хранене. Както казах има го и в магазин ДМ, като ходих беше свършило и си го взех от аптека Софармаси, струваше ми към 13 лв.

# 396
Аз алкохол никога не съм пил (само глътка мастика при гаденето), против алкохока и наркотиците съм, но съм страстен пушач, това ми е и проблема, когато пуша по лесно мисля и се отпускам и се мотивирам много и като приключи цигарата хубавото чувство изчезва.

не, не си страстен пушач, но страстно си привързан към пушенето - надявам се, че правиш разликата межу двете
отпуска те самият ритуал с цигарата вкл. и щракването на запалката или фъсването на кибритената клечка, а после ароматът след изгасването й; повтаряемостта и сигурността в жестовете, едно и също действие води до един и същ резултат; фактът, че ръцете и устните ти са заети с нещо, но нищо не влиза в стомаха ти и т. н.
когато пушиш, оставаш за няколко минути сам със себе си и по-позитивните си мисли, защото очакваш точно те да са там или пък пушиш в приятна компания, което също те отпуска, т. е. всичко е в главата, не в никотина

# 397
Сега пак ми е лошо, този стрес ме побърква, така ми се гади и едва не стигам до повръщане, имам познат дава ми диазепам, но от него няма никакъв ефект, и се стига и до спешен.. а те вече взеха да ми се карат, как ще отида до психото, 200км, с това гадене + че трябва да чакам там... абе през ада ще минавам отново и отново още месеци наред

# 398
Сега пак ми е лошо, този стрес ме побърква, така ми се гади и едва не стигам до повръщане, имам познат дава ми диазепам, но от него няма никакъв ефект, и се стига и до спешен.. а те вече взеха да ми се карат, как ще отида до психото, 200км, с това гадене + че трябва да чакам там... абе през ада ще минавам отново и отново още месеци наред
Няма да е лошо да идеш на психиатър, това състояние еволюира доста бързо и често нещата се случват зле.

# 399
Няма да е лошо да идеш на психиатър, това състояние еволюира доста бързо и често нещата се случват зле.
Имам записан час за психиатър, много е хвалена, ще видим, и дано ми изпише няколко вида хапчета и да ми мине и да се свършва, защото ми се живеее

# 400
Няма да се свърши. И няма да мине. Поне 18 месеца лечение, и после в годините ще се връща. Това е положението.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 21:18 от bubanka

# 401
Е хайде сега Георги, веднага песимистичният сценарий, няма нужда. Момчето е на 17, според мен ще се оправи и с психотерапия само, ама щом е решил с психиатър, няма лошо.

# 402
Няма да се свърши. И няма да мине. Поне 18 месеца лечение, и после в годините ще се връща. Това е положението.
Аз съм се настройл и за 3 години лечение, диети хапчета и т.н.

# 403
Е хайде сега Георги, веднага песимистичният сценарий, няма нужда. Момчето е на 17, според мен ще се оправи и с психотерапия само, ама щом е решил с психиатър, няма лошо.
Бъдете шибани реалисти! На 17 е опънал лентата, ако така върви и не се лекува, ще я скъса. Но както всички знаем, почнеш ли хапчета за серотонин, и да се спрат, рано или късно пак се връщаш на тях. Просто ГТР и ПР са състояния, които винаги се завръщат (рецидивират). И всеки следващ рецидив е по-силен от предходния. Няма песимизъм , има реализъм. Познавам хора по 30 години са на приливи и отливи, и живота им е гаден, но това е положението.

# 404
Георги и аз съм реалист и не вярвам в чудеса, но когато вече ти е зле и не можеш да издържаш започваш да полудяваш от отчаяние и мъка...

Общи условия

Активация на акаунт